Тема за Милен Радуканов в Ботев (Пд)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drogooo
Контакти:

Re: Подкрепа за отбора и Милен Радуканов на първата тренировка

Мнениеот drogooo » 29 окт 2011 10:39

Bourgas написа:Простата причина, поради което го казвам е, че съм гледал доста мачове на Хубчев, познавам доста момчета от Поморие и видях какво направи той с тях, как играха, дисциплинирано, грамотно и с хъс. Никой не си е позволил да го бойкотира и да си прави каквото иска. Иначе некомпетентното ми мнение съм го казал с цел, да ви сваля на земята, защото това не е "В" група и селските мачове с Тунджа Ямбол.

А селски мачове с кой е "Б" групата... безбожно слаби.... Сливен,Етър,Поморие,Нафта.... кой Втория отбор на Ботев(всички наши освободени визирам)- Любимец????
Аман от изказвания тип : "защото това не е "В" група и селските мачове с Тунджа Ямбол"."
"Б"та ни е безбожно слаба и само дилетант може да разправя кой треньор с какви футболисти какво щял да направи!
Има отбор дето иска да влезне ама няма пари,има отбор дето може да влезне ама в Бургаско са им идва много да имат два отбора в А-група кво говорим за трети.Единствено Нафтата и Ботев са отборите който има смисъл да са в А група и те ще бъдат... затова не ни интересува кой с какви футболисти щял да ни вкара... защото влизането е ясно.Интересува ни да играем футбол .А не да излезем със опорни халфове - централни защитници и Център нападател -халф като Тиманов и да остави двама чисти централни на пейката до 80тата минута.
ИзображениеИзображение

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 окт 2011 10:41

Проблемите на Хубчев дойдоха когато взе няколко стари играча които играеха в Ботев по времето на селю и започна да ги налага като титуляри, а реално точно те го подведоха най много.
Аз лично смятам, че с играчите от миналата година плюс максимум 2 нови попълнения като Кривия например трябваше да си играем в Б група и да атакуваме първото място, а не да ми подменят половината играчи с няколко стари мърши и пияндета.
Може сега само да се надяваме Радуканов да не тръгне по пътя на Хубчев.

Потребителски аватар
nikullas

Мнениеот nikullas » 29 окт 2011 10:44

проблема на хубчев беше че му редиха селекцията,а той мълча
че му редиха състава ,а той мълча,че футболисти го бойкотираха,а той пак мълча.и чак когато вече беше късно си призна пред феновете за тея неща.това което искам на първо място е треньора сам да си прави селекция,сам да си реди състава и да пуска най-добрите,а не да се дава път на некадърни протежета като п.а.а за радуканов,щом велизар се катерил по оградите само и само да му ръкопляска означава че има пълен кредит на доверие
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 29 окт 2011 10:47

Teo написа: ако бях от Пловдив щях да съм от Ботев 8-)

То и сега не е фатално, в София си има СКБ - София Клуб Ботевиста. Добре си дошъл :)
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Мнениеот mannoli » 29 окт 2011 10:58

успех!чакаме ви!

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 29 окт 2011 11:22

Да и ние с нетърпение чакаме мачовете с вас.
Даже ако може още този сезон да се срещнем за купата ще е супер.

Потребителски аватар
Forza Botev
Контакти:

Мнениеот Forza Botev » 29 окт 2011 11:37

Bourgas написа: Иначе некомпетентното ми мнение съм го казал с цел, да ви сваля на земята, защото това не е "В" група и селските мачове с Тунджа Ямбол.

Бе какъв си ти, че да ни сваляш на земята,а? Вземи се скрий, че в тея селски мачове нефтохимик загуби доста пъти.Летим нависоко, защото сме Ботев, а вие сте мизерници!

група съветски учени

Мнениеот група съветски учени » 29 окт 2011 11:40

nikullas написа:щом велизар се катерил по оградите само и само да му ръкопляска означава че има пълен кредит на доверие

След като Велизар му е дал пълен кредит на доверие, значи договора между БОТЕВ и Радуканов може да бъде парафиран, честито. :lol: :lol:

Успех на Радуканов и наистина трябва да покажем нашата подкрепа към треньора и играчите, че без подкрепа от трибуните видяхте кво представлява нашия отбор последните два мача.

Потребителски аватар
gogo_cska
Контакти:

Мнениеот gogo_cska » 29 окт 2011 11:44

Успех на вашия отбор и Г-н Радуканов,дано се върнете в А Група,заслужавате го!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 29 окт 2011 11:50

Лично аз ще изчакам с фанфарите и гръмките приветствия до зимата. Тогава ще си проличи, дали в Ботев започва да се работи сериозно или аматьорко - хрантутническата клика на Бакалов си я кара по старому.
Всичко ще зависи от селекцията, която ще направим през паузата, защото се вижда, че със "звездите" на Брестник и "школата на бакалов", освен средняк в Б група, друго не можем да бъдем.

До тогава няма да ходя нито на тренировки да аплодирам новия треньор, нито на последния мач във Варна.
За сега, подкрепата за Ботев е подкрепа за бакалов, до доказване на противното!
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Върни се в “Архив”