ivo77 написа:dvdvd написа:Предлагам и гласувам с две ръце за г-н Резон!Страшно компетентен,ерудиран и на вътре в материята специалист!Ще има безрезервната подкрепа на феновете!
Подкрепям с две ръце.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivo77 написа:dvdvd написа:Предлагам и гласувам с две ръце за г-н Резон!Страшно компетентен,ерудиран и на вътре в материята специалист!Ще има безрезервната подкрепа на феновете!
Подкрепям с две ръце.
Muscarin написа:emo_75 написа:bixxol написа:Искаме красива и нападателна игра , а не имена .
мисля,че няма Български треньор който да практикува по-нападателен футбол от Стойчо Младенов.
Според мен няма треньор във вселената който да става за Ботев.....
Flash1912 написа:Лотар Матеус! Свободен е!![]()
emo_75 написа:В другата тема за уволнението на Хубчев си казах мнението и сега ще го изкажа.Аз лично съм твърдо за Стойчо Младенов,можещ треньор с авторитет,държащ на дисциплина и на всякъде където е работил е бил с големи цели и ги е постигал,манталитет на победител който успява да предаде на футболистите.Мисля,че от такъв тип треньор имаме нужда,но с едно уточнение,задължително един от помощниците му да бъде Коце Видолов.
drogooo написа:Flash1912 написа:Лотар Матеус! Свободен е!![]()
Пък и курви и пиене в града ни бол
костенурк написа:ivo77 написа:костенурк написа:Според мен с Вили ще е голям купон а и ще разведри малко обстановкатаОсвен тва ни е фен.
Вилито е от Уевски. Иначе за повече кинти, веднага ще доприпка.
Знам,само че много пъти е казвал че симпатизира и на Ботев.Не съм сигурен но ми се струва че на някъв мач срещу буферите излезнал с наша фланелка да ги дразни
Pupper_ написа:drogooo написа:Flash1912 написа:Лотар Матеус! Свободен е!![]()
Пък и курви и пиене в града ни бол
Лимона ще го развежда из Пловдив, Манчев по селата ... идилия!
П.С. Тези двамата още ли са в отбора?
T&T написа:Какво ще кажете за Пепо Пенчев? той е ботевист, млад е и е перспективен треньор. При добра зимна селекция нещата ще се получат, защото не мисля че е по-лош треньор от Ивайло Петев в Лудогорец.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 50 госта