100 години от рождението на Тодор Живков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Re: 100 години от рождението на Тодор Живков

Мнениеот petrof » 07 сеп 2011 11:50

Тодор Живков заслужава най-малкото уважение. Имало е и хубави и лоши моменти от управлението му. Не са прави тези, които напълно го отричат. Може да се каже, че е един от сравнително успешните ни държавни глави в новата ни история.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 07 сеп 2011 11:50

Най - големия български държавник, само той строеше в България и създаваше работа за населението. След 90-те капитализма и мутрите разрушиха всичко. Народа обедня прогресивно, опростя, няма работа, поминък, увеличи се престъпността и циганския произвол и куп други минуси донесла ни ''демокрацията и капитализма''...
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 11:50

В България,никога не е имало комунизъм!! И изобщо защо обсъждате нещо,което дефакто не е съществувало....
Факт е,че всяка система на управление си има предимства и недостатъци.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 11:51

Pichichi написа:"Да бяхме станали някоя английска колония по-добре."
Вчера имаше празник в България , точно този празник дава началото на това да не сме английска(разбирай османска) колония , това е 60 г. преди на власт да дойдат комунистите !!!

Тези с фактите явно са забравили факта кои държави са били против "Съединението" и малко по-късно кои държави са основните инициатори за това да ни орежат от земите :!: :lol: Но иначе това не им пречи да изказват "експертни"мнения :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 07 сеп 2011 11:51

CTAHKO написа:
gilento93 написа:Не съм ти никакво братле.ОК. ;) И не ме интересува,че не съм роден и живял по онова време за да коментирам.Аз гледам на историята с ФАКТИ.А фактите,които са в - са повече от + те.А и живеем в демократична държава и мога спокойно да си изкажа мнението а не като по "онова време" да има цензура. ;)

Наистина не си ми никакво БРАТЛЕ :!: Много си малък наистина ;) Айде тогава давай с ФАКТИТЕ да те видим какви факти ще ми изкараш :lol: Някво хлапе 93 набор тръгнало да ми изкарва ФАКТИ за това как аз съм живял по времето,когато той даже и ембрион не е бил.Давай фактите да ги видим :lol: Очаквам ги с нетърпение :lol:

Оф чичка(ако си над 40)няма нужда да ти изреждам факти,които са изтъквани многократно.Ти си ги знаеш много добре кои са и няма нужда да ти ги казвам пак.Хайде,лек ден имаш от мен. :)

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 сеп 2011 11:53

CTAHKO написа:
Neron написа:40 милиарда дълг ето с това ще се запомни този промит мозък.Не виждам какво му е хубавото на комунизма като дори едно вино не можеш да имаш у вас всичко се е вземало насилствено.Не можеш да напуснеш страната не можеш да слушаш музика не можеш да носиш дънки.Да не ти казват че е гръмнала Атомна централа иначе те да са си скрили семействата.Такъв живот?Не мерси!

И дънки съм носил,и съм пушил,и вино,водка и какаъвто си искаш алкохол съм имал в къщи и съм пил,и по дискотеки съм ходил,и музика съм слушал. И никой от родителите ми нито аз сме били партийни членове :!: Не знам кой ви ги е разказвал тези неща,ама се убеждавам,че повечето от тук пишещите,само са чували или са им казвали,но не са живели през този период :!:

Хаха баща ми много добре ми е разказвал как от тия гадни създания са криели виното и ракията в плевници в подземия между дървата за огрев и т.н.Комуниситите са минавали с дълги шишове и са проверявали сеното и всичко.А баща ми няма да ме лъже защото го е видял с очите си.Какви дънки си носил от Корекома ли?Това е нещо като живот в робство насилие над населението и разграбване на всичко.Ако сега беше времето на Живков нямаше и идея да имаме какво е станало във Фукушима.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 07 сеп 2011 11:53

Вчера имаше празник в България , точно този празник дава началото на това да не сме английска(разбирай османска) колония , това е 60 г. преди на власт да дойдат комунистите !!!

Хубаво ме цитираш, но това което си написал по-долу няма нищо общо с темата. Вчерашния празник няма нищо общо с рождението на Тодор Живков. А като ти е толкова странно това за английската колония ти препоръчвам да обиколиш свят и да видиш как живеят сега бившите им колонии!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 07 сеп 2011 11:55

CTAHKO написа:

Тези с фактите явно са забравили факта кои държави са били против "Съединението" и малко по-късно кои държави са основните инициатори за това да ни орежат от земите :!: :lol: Но иначе това не им пречи да изказват "експертни"мнения :lol:

Първата държава подкрепила Съединението е Русия! А официално Съединението се признава с Топханенския акт!

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 07 сеп 2011 11:57

CTAHKO написа:

Извини ме, за това че давам "експертно мнение". Явно темата за Тодор Живков те вдъхнови...
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 07 сеп 2011 11:58

gilento93 написа:Оф чичка(ако си над 40)няма нужда да ти изреждам факти,които са изтъквани многократно.Ти си ги знаеш много добре кои са и няма нужда да ти ги казвам пак.Хайде,лек ден имаш от мен. :)

Има нужда :!: Ти говориш за факти,а в същото време не даваш ннито един :!: Когато отричаш нещо трябвада умееш да се аргументираш.Нещо което на теб е чуждо.М/у другото знаеш ли какво означава думичката "аргумент" :roll: Ако се налага,мога и на по-прост език да пиша

[offtopic]П.П. Не аз съм "чичка",просто ти си сперматозоид сбъркал пътя :!:[/offtopic]
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Архив”