ЛЕВСКИ - Ботев Враца 3:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца
2:0
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
1:2
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- messi7
- Контакти:
kokic1986 написа:Гледайте си работата всички беКой ще дойде на мястото на Гонзо - Гочето , Кокала , Овчата
![]()
![]()
Кой искате. Нека да оставим Гонзо поне до зимата
Извинявай, ама ти си мазохист. Как може да искаш това подобие на тренер да ни ръководи цял полусезон. Надявам се Ботев(Враца) да ни бият или да вземат точка, та да има няма какъв шанс да се махне Гонзо.Никога не съм пожелавал неуспех на Левски, но просто действителността е такава...

- santiliana
smo написа:Според мен тук ще бъде изненадата на кръга и Ботев Враца(където и гарга не каца) ще победи с 2:1
Гарга не каца във Враца, щото там няма мърша, пич!

Никаква надежда с тези футболисти... 4-5 място в крайното класиране (ако не купят някой-друг мач). 

-
- Контакти:
Мнноооого мъка с този тренер - да пазиш 1:0 на полувремето с Монтана, като си вадиш централния нападател, а вкарваш опорен халф?!?!?!
-
тактика Георги Иванов Гонзо ще успее да излъже своя противник за победа с 1-0
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Бях на стадиона на мача Левски -Монтана и от 1976 г. и не помня Левски да е играл толкова трагично ! Гонзо напълно ни убеди и малкото фенове на Г.Аспарухов, че категорично трябва да напусне веднага всички постове заемани от него -КОЛКОТО ПО-БЪРЗО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА ОТБОРА! ГОНЗО ОТ ВСЯКО ДЪРВО СВИРКА НЕ СТАВА !
santiliana написа:smo написа:Според мен тук ще бъде изненадата на кръга и Ботев Враца(където и гарга не каца) ще победи с 2:1
Гарга не каца във Враца, щото там няма мърша, пич!
Да не каца,защото е гнездо на орли! За да се избави Левски от Гонзо,Ботев ще вземе поне точка!
- Синият Болярин
- Контакти:
Момчета, бях на стадиона и по едно време също си изтървах нервите, но в крайна сметка 3 точки са си 3 точки. Вижда се, че не се представяме добре, но пък не е като сезона с Достанич. Сега просто сме на приливи и отливи. С Мюлдер, Милиев и Гаджев отборът ще изглежда по-добре. Много е важно да излезем срещу Литекс с 3 поредни победи. Мисля, че колкото и измъчени да са ще създадат настроение на подем и тогава има голям шанс да бием и Литекс. А една победа над Литекс ще върне настроението в отбора.