Евротурнири 2011-2012 - Съперници на нашите отбори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Съперници на отборите ни,Евротурнири 2011-2012

Мнениеот Parmalat » 17 май 2011 15:04

Долно уйно написа:Хора вие не четете, каква Омония ви е подгонила? :lol:

Абе все тая :lol: и двата отбора са от Никозия.Щом Мъри ги бие тея значи и Пенев може. :mrgreen:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 май 2011 18:10

Parmalat написа:^ Розенборг отпаднаха от 4-ия в Азербайждан преди известно време в евротурнирите,а пък Рейнджърс имат навика да се дънят в Европа последните сезони.Мач от групите на Шампионската Лига Рейнджърс-Унирея Уризичени 1-4.Шампиона на Чехия ще са Пилзен биха Левски с 2-1.Лиитекс с колко ги би в Ловеч?Пак с 2-1.На Австрия ще е трудно.На Словакия се очертава да са Слован Братислава.Отстраниха тази година Цървена Звезда в Лига Европа.Партизан играхте с тях скоро и паднахте с 1 или 2-0.

Ами Литекс ако ще искат да влязат в някви групи трябва Гриша Ганчев да развърже кесията и да изкара няколко милиона евра за селекция.Това е истината.Гледам двама черни сте имали на проби,говори се и за този бразилец от Румъния ще видим какво ще вземетеИмате нужда от нападатели.Със Светльо Тодоров няма да стане само.Папа Диуф и Джерманович започнаха добре,но забуксуваха последните мачове,а те бяха най-сериозните за Литекс. ;)

И как се вадят милиони евро за селекция ;) , ами ако ги извади примерно и се пада БК Копенхаген или Рейнджърс , какво правим? Аз лично не очаквам Литекс ,а и ЦСКА да дадат много пари за селекция - понеже са непоставени и вероятността да им се падне непреодолим отбор не е малка . Имай предвид и че заплатата на играч който струва примерно 1 млн евро е около 350 хил евро годишно .
За мен никой български отбор няма особени шансове срещу Рейнджърс, БК Копенхаген или Стандарт(Лиеж)(ако се класира). Розенборг не са в добра форма, но до юли има още доста време и те ще са в разгара на шампионата си,а Литекс тепърва ще започва.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 май 2011 18:24

Белгийските отбори не са в този поток.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 май 2011 18:28

Ами не виждам причина да се притеснява български отбор от Рейнджърс и Розенборг .
Да имената звучат някак тежко но аз мисля че нямаме място в ШЛ ако не можем да отстраним такъв отбор . Излишно е да поствам списъци с издънките на шотландските отбори последните години в ШЛ . Относно Розенборг си мисля че са отбор с отминали традиции в турнира и едва ли са чак толкова по-класни от АИК и Калмар които Левски отстрани миналата година, един отбор от Русия,Полша,Австрия или Чехия ще е по-труден от норвежците .
За да влезеш в ШЛ не трябва да се притесняваш да играеш с/у отбори от Белгия,Австрия,Норвегия,Швеция,Шотландия и др. такива защото в ШЛ ще играеш с/у отбори с пъти по-добри от представителите на гореизброените .

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 17 май 2011 18:44

wilge написа:
YANTRA_FOREVER написа:Shkendija Tetovo Mac 1.041
Skënderbeu Korçë Alb 0.774
E браво на Албания. С два отбора в ШЛ :lol:

Цървул, Shkendija Tetovo Mac 1.041 се чете Шкендерия Тетово Македония. Това е друга държава с различно от албанското първенство.

Браво много си умен :lol: Такива като теб като не разбират да не коментират. Минавал съм през Тетово ,а и знам горе-долу какво представлява отбора ,така че недей да ме учиш.Първо мисли преди да говориш ,защото не всичко значи това ,което е на пръв поглед...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Avenger
Контакти:

Мнениеот Avenger » 17 май 2011 19:32

Българските фенове на футбола и особено тези на ЦСКА и Славия трябва задължително да стискат палци за Порто в утрешния финал на Лига Европа срещу Брага.

Причината е, че ако „драконите" успят да спечелят трофея, то тогава големият печеливш ще е именно носителят на Купата на България.

Topsport.bg направи справка какво става ако Порто триумфира в Дъблин утре. Правилникът на УЕФА е повече от ясен.

Спечелилият Лига Европа получава гарантирано място направо в груповата фаза на следващото издание на турнира. Порто обаче е шампион на страната си и като такъв ще играе в Шампионската лига. Неговото резервирано място обаче не отива директно при финалиста (в случая - Брага). Това означава, че в групите са отваря място за още един, 48-и отбор.

За да няма група само с 3 отбора, то носителите на националните купи на федерациите, класирани на 16-о и 17-о място (Шотландия и България) ще започнат участието си направо от плейофния кръг, а не от третия предварителен, както би трябвало.

Носителят на Купата на Ирландия (29-и в ранглистата) пък се мести от втория в третия предварителен, а вицешампионите на Латвия и Молдова (съответно 33-и и 34-и) вместо от първия, започват направо от втори кръг.

Това обаче ще стане само при положение, че Порто спечели Лига Европа. Ако това стори Брага, то тогава ще намажат единствено шотландците, като само техният носител на Купата (Селтик или Мадъруел) отива в плейофите.
When you are good---->NO-ONE REMEMBERS WHEN YOU ARE BAD---->NO-ONE FORGETS!!!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 май 2011 20:18

Долно уйно написа:Белгийските отбори не са в този поток.

А аз защо си мисля, че са ;) ?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 май 2011 20:29

Pichichi написа:Ами не виждам причина да се притеснява български отбор от Рейнджърс и Розенборг .
Да имената звучат някак тежко но аз мисля че нямаме място в ШЛ ако не можем да отстраним такъв отбор . Излишно е да поствам списъци с издънките на шотландските отбори последните години в ШЛ . Относно Розенборг си мисля че са отбор с отминали традиции в турнира и едва ли са чак толкова по-класни от АИК и Калмар които Левски отстрани миналата година, един отбор от Русия,Полша,Австрия или Чехия ще е по-труден от норвежците .
За да влезеш в ШЛ не трябва да се притесняваш да играеш с/у отбори от Белгия,Австрия,Норвегия,Швеция,Шотландия и др. такива защото в ШЛ ще играеш с/у отбори с пъти по-добри от представителите на гореизброените .

Съгласен съм с теб, но дори тези отбори от Австрия, Белгия не говорим за Шотландия са с доста по-класни играчи от нашите и разполагат с бюджети немислими за които и да е български клуб, например когато Ред Бул игра с Левски австрийците имаха бюджет от 35 млн евро - горе-долу толкова е бюджета на цялата ни А група за 2 години. Въпреки,че отдавна белгийските, австрийските и шотландските отбори отбори не са това което бяха преди 25-30 години например, то те и сега са доста пред нас. Достатъчно е да видиш статистиката на двубоите между отбори от тези страни и наши тимове. Тя е направо смразяваща, но не в наша полза.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 17 май 2011 22:37

Долно уйно написа:Белгийските отбори не са в този поток.

A къде са ??Шампиона играе в плейофите за шампионския поток,а 2рия в нешампионския!!
Мин.година Андерлехт отпадна от Партизан!

Exclusive
Контакти:

Мнениеот Exclusive » 17 май 2011 23:52

Рейнджърс и Розенборг били приемлив вариант? Вие луди ли сте? :lol: :lol:

Върни се в “Архив”