Долно уйно написа:Хора вие не четете, каква Омония ви е подгонила?
Абе все тая

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Долно уйно написа:Хора вие не четете, каква Омония ви е подгонила?
Parmalat написа:^ Розенборг отпаднаха от 4-ия в Азербайждан преди известно време в евротурнирите,а пък Рейнджърс имат навика да се дънят в Европа последните сезони.Мач от групите на Шампионската Лига Рейнджърс-Унирея Уризичени 1-4.Шампиона на Чехия ще са Пилзен биха Левски с 2-1.Лиитекс с колко ги би в Ловеч?Пак с 2-1.На Австрия ще е трудно.На Словакия се очертава да са Слован Братислава.Отстраниха тази година Цървена Звезда в Лига Европа.Партизан играхте с тях скоро и паднахте с 1 или 2-0.
Ами Литекс ако ще искат да влязат в някви групи трябва Гриша Ганчев да развърже кесията и да изкара няколко милиона евра за селекция.Това е истината.Гледам двама черни сте имали на проби,говори се и за този бразилец от Румъния ще видим какво ще вземетеИмате нужда от нападатели.Със Светльо Тодоров няма да стане само.Папа Диуф и Джерманович започнаха добре,но забуксуваха последните мачове,а те бяха най-сериозните за Литекс.
wilge написа:YANTRA_FOREVER написа:Shkendija Tetovo Mac 1.041
Skënderbeu Korçë Alb 0.774
E браво на Албания. С два отбора в ШЛ
Цървул, Shkendija Tetovo Mac 1.041 се чете Шкендерия Тетово Македония. Това е друга държава с различно от албанското първенство.
Долно уйно написа:Белгийските отбори не са в този поток.
Pichichi написа:Ами не виждам причина да се притеснява български отбор от Рейнджърс и Розенборг .
Да имената звучат някак тежко но аз мисля че нямаме място в ШЛ ако не можем да отстраним такъв отбор . Излишно е да поствам списъци с издънките на шотландските отбори последните години в ШЛ . Относно Розенборг си мисля че са отбор с отминали традиции в турнира и едва ли са чак толкова по-класни от АИК и Калмар които Левски отстрани миналата година, един отбор от Русия,Полша,Австрия или Чехия ще е по-труден от норвежците .
За да влезеш в ШЛ не трябва да се притесняваш да играеш с/у отбори от Белгия,Австрия,Норвегия,Швеция,Шотландия и др. такива защото в ШЛ ще играеш с/у отбори с пъти по-добри от представителите на гореизброените .
Долно уйно написа:Белгийските отбори не са в този поток.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта