Какво мислите за боя пред джамията?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Re: Какво мислите за боя пред джамията?

Мнениеот Hrabar » 20 май 2011 19:15

obi4am_pirin написа:
pavlov10 написа:Ако аз надуя тонколони в центъра на някой град с децибелите на манговците,навярно ще ми напишат акт за дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред.От къде на къде съм длъжен да им слушам циганиите? Ако съм в Турция ще слушам и ще си мълча,но не и в християнска България.Законите трябва да се спазват от всички,а не само от българите.Ние имаме само задължения,а манговците имат само права.Браво на хора като Сидеров и един голям к*р за тези,дето се мислят за много умни и много знаещи,но не си мърдат дебелите г*зове от компютрите и заради тях България малко по малко си отива.

Ти ако в Истанбул излезеш пред църквата и почнеш да се молиш и надуеш православен тропар направо ше ти резнат кофата човек!И това е буквално!

Ами не е така! Там имаме църква и на Великден църквата се обикаля. Ако си ходил на църква някога, ще знаеш за какво се обикаля.

Целта на тази "акция" е ясна, няма какво да го коментираме повече.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 20 май 2011 19:15

Enravota написа:Това е предизборна кампания, нищо повече.
И Волен и ДПС са от една и съща страна на барикадата... Вика му се предизборна консолидация, нищо друго!

Участва ли ви се в гражданска война заради предизборните простотии на Волен?

На теб не ти се участва си -на теб ти се слуша ходжата да те буди всеки ден.Сигурно не ти е писнало от резаци,роми и всякаква сган,която те залива и живее на твой гръб в твоята държава.Затова са умирали дядовците ти,а бабите ти са ги изнасилвали където ги хванат.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
Right_side
Контакти:

Мнениеот Right_side » 20 май 2011 19:22

Мисля че българите сме прекалено толерантни. Циганите и турците се възползват от тази толерантност и ни се качват на главата. Скоро като те станат мнозинство човек ще го е страх да се нарече българин. Смърт за турците и мангалите.
Иначе Волен е палячо ,който не е никакъв националист. Лошото е ,че в България няма силна националистическа партия ... само комунисти и бивши комунисти ни управляват.
Последна промяна от Right_side на 20 май 2011 19:26, променено общо 1 път.
Българийо, събуди се!!!

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 20 май 2011 19:24

Коефициента на интелигентност при повечето от вас е равен на "геврече". Който се сети защо, получава - геврече. :mrgreen: :mrgreen:
пичове тоя волен, не знам до колко е искал, косвено да обедини турците и даи е успял, но нас на 100% ни разедини ...
сичко е ефтин ПиаР на гърба на народа (и българи и турци и секфи), който клъвне, клъвне. другия ще се отврати и ше им тегли по една и нема да гласува и т.н. и т.н.
затриването на нацията върви по план, не се карайте излишно, няма нужда от искри и без гражданска война, сами ще се претопим :roll:
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 20 май 2011 19:24

Няма смисъл, човек да си губивремето с необразовани селяци, да ги убеждава, че грешат.. Глупавия можеш да го научиш... идиота обаче си е идиот..визирам всичките тука дето много разпалено говорят за "резаците" и какво било в инстанбул.. Теляк, ти собственото село напускал ли си някога?(реторичен въпрос) А и ти към Инсталбул ли се стремиш или към Лондон и Париж примерно? ДЕБИЛ! А пък знаеп ли как е в забутаните афганистански провинции... дай и ние да правим така...
Последна промяна от Phoenix_ на 20 май 2011 19:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 19:25

Hrabar написа:
obi4am_pirin написа:
pavlov10 написа:Ако аз надуя тонколони в центъра на някой град с децибелите на манговците,навярно ще ми напишат акт за дребно хулиганство и нарушаване на обществения ред.От къде на къде съм длъжен да им слушам циганиите? Ако съм в Турция ще слушам и ще си мълча,но не и в християнска България.Законите трябва да се спазват от всички,а не само от българите.Ние имаме само задължения,а манговците имат само права.Браво на хора като Сидеров и един голям к*р за тези,дето се мислят за много умни и много знаещи,но не си мърдат дебелите г*зове от компютрите и заради тях България малко по малко си отива.

Ти ако в Истанбул излезеш пред църквата и почнеш да се молиш и надуеш православен тропар направо ше ти резнат кофата човек!И това е буквално!

Ами не е така! Там имаме църква и на Великден църквата се обикаля. Ако си ходил на църква някога, ще знаеш за какво се обикаля.

Целта на тази "акция" е ясна, няма какво да го коментираме повече.

Чел ли си някога Библия християнино та ме питаш да ли ходя на църква!Един въпрос и спирам Знаеш ли кой е Мелхиседек!Като християнин трябва да го знаеш!Претендираш за такъв така че отговори ми!
хахахахах
Изпратено на: 15 Дек 2014 19:35
От: Messi_fan
До: obi4am_pirin

Къде ти е темичката ? Май нещо я заключиха. хахахаха
П.П. Не е нужно да ми благодариш, че заради мен я премахнаха. ;)

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 19:28

ace_ventura написа:Коефициента на интелигентност при повечето от вас е равен на "геврече". Който се сети защо, получава - геврече. :mrgreen: :mrgreen:
пичове тоя волен, не знам до колко е искал, косвено да обедини турците и даи е успял, но нас на 100% ни разедини ...
сичко е ефтин ПиаР на гърба на народа (и българи и турци и секфи), който клъвне, клъвне. другия ще се отврати и ше им тегли по една и нема да гласува и т.н. и т.н.
затриването на нацията върви по план, не се карайте излишно, няма нужда от искри и без гражданска война, сами ще се претопим :roll:

Кой ти товори за Волен?Проблема с турците и ромите не е от днес!И аз не си формирам мнението от Волен и инцидента днес!Това е проблем от 20 години!
хахахахах

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 20 май 2011 19:28

8-)

Пичове, не може ли да спорите без да се обиждате ?
Поздравявам автора на темата, че я пусна, защото определено тя вълнува всички.
Съгласен съм с obi4am_pirin, че Касим Дал е неуспешен и твърде наивен проект на ГЕРБ да разцепят турците.
За 22 години Доган натрупа такава мощ, че разцепление е невъзможно, докато той е жив ....
Етническият мир в България виси на косъм ! Няма начин да има етнически мир в държава на Балканите, в която 3 от етносите почти са се изравнили по брой ...
Рано или късно бомбата ще избухне ! Това е проектирано от тези, които насърчават циганската раждаемост и ненаказуемост. Същите тези пазят Доган и го толерират ...
Те заставят нашите продажни политици да правят всичко това. Парите, властта и безнаказания 22 годишен грабеж е достатъчен подкуп за жалките душици наричани "политици" у нас.
Това не са нашите политици - те са обикновени крадци и изпълнители на волята на така наречения Световен елит.
Етническите сблъсъци в България, за съжаление вече няма как да бъдат избегнати. Те явно влизат в плана за унищожението на България. Вероятно ще бъдат използвани за разпокъсването на териториалната цялост на страната ни.

Тъжно, но напълно логично, ако се замисли човек и погледне реално на нещата ... :( :cry:
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
luddeN
Контакти:

Мнениеот luddeN » 20 май 2011 19:30

Още по здрав бой трябва да им се тегли, как е възможно в центъра на столицата на България да има джамия ??? Това е крайно недопустимо, да не говорим за тонколоните чуващи се от стотици метри. Иначе е срамно за нас да се занимаваме с такива "хора".
Последна промяна от luddeN на 20 май 2011 19:33, променено общо 2 пъти.
ЦСКА е най-успешният български отбор в европейските клубни турнири със своите достигнати 2 полуфинала за КЕШ (1967, 1982) и 1 полуфинал за КНК (1989)
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_lcob0jVat11qc85cs.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 20 май 2011 19:31

Phoenix_ написа:Няма смисъл, човек да си губивремето с необразовани селяци, да ги убеждава, че грешат.. Глупавия можеш да го научиш... идиота обаче си е идиот..визирам всичките тука дето много разпалено говорят за "резаците" и какво било в инстанбул.. Теляк, ти собственото село напускал ли си някога?(реторичен въпрос) А и ти към Инсталбул ли се стремиш или към Лондон и Париж примерно? ДЕБИЛ! А пък знаеп ли как е в забутаните афганистански провинции... дай и ние да правим така...

Ами обясни ни как е Мюмюне!Може да си бил на подготовка там и сега да се те върнали обратно!Хехе!Мюмюне пий си хапчетата и лягай да спиш!
хахахахах

Върни се в “Архив”