Литекс е отборът, който през последните 12-13 години, без прекъсване (с 1-2 изключения), играе в ЕКТ и то с доста добър клубен коефициент.
Шампионска лига: 8 мача, 4 победи, 0 равен, 4 загуби, голова разлика 15:18
"Лига Европа" (Купа на УЕФА): 48 мача, 21 победи, 11 равни, 16 загуби, голова разлика 69:50
Общо: 56 мача, 25 победи, 11 равни, 20 загуби, голова разлика 84:68
През този период има 3 титли на България (4-тата е на няколко крачки), 4 национални купи на България... 12 години - общо 8 купи или титли, което е прецедент във футболната история на България.
Това е история, която е трън в очите на т. нар. грандове.
За пробив в ШЛ 2011/2012 ще е нужна по-голяма класа и малко късмет при жребия. Факт е, че българските отбори са на по-ниско ниво от средноевропейските. Просто са нужни по 3-4 класни попълнения във водещите ни отбори. Видя се, че Грийн, Жо, Дембеле и Тасевски може да направят разликата в Левски и когато те не играят или нямат стимул (по някакви причини) - Левски потъва в посредственост. Литекс без Дока, Киш и Ивелин Попов е изветряла и топла бира. Сигурен съм, че с тях Дебрецен и Жилина щяха да бъдат отстранени.
Според мен Литекс се нуждае от класни попълнения в средата на терена (опорен и офанзивен халф), централен защитник, крила поне като Дока и Том, защото когато някой от тях излезе и Литекс не е същия. Нужни са бойци като Киш, които изяждат тревата. За пробив в ШЛ ще трябва да се повиши класата и опита на отбора.
Литекс в ШЛ/ЛЕ - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Анализ на възможните съперници на Литекс в ШЛ 2011/12
По всичко изглежда ,че Дачия Кишинев ще стане шампион на Молдова тъй като водят с четири точки няколко кръга преди края на плейофите пред Шериф Тираспол.В първенството на Молдова играят 39 кръга остават още 5.
Много по-добър вариант са Дачия пред шерифите.Миналата година играха с Калмар и отпаднаха от шведите.След това Левски ги съсипа в София с 5-2.Все пак не трябва да се подценява никой за да не се повтори историята със Зимбру Кишинев.
Много по-добър вариант са Дачия пред шерифите.Миналата година играха с Калмар и отпаднаха от шведите.След това Левски ги съсипа в София с 5-2.Все пак не трябва да се подценява никой за да не се повтори историята със Зимбру Кишинев.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Leon написа:Литекс е отборът, който през последните 12-13 години, без прекъсване (с 1-2 изключения), играе в ЕКТ и то с доста добър клубен коефициент.
"Лига Европа" (Купа на УЕФА): 48 мача, 21 победи, 11 равни, 16 загуби, голова разлика 69:50
През този период има 3 титли на България (4-тата е на няколко крачки), 4 национални купи на България... 12 години - общо 8 купи или титли, което е прецедент във футболната история на България.
За пробив в ШЛ 2011/2012 ще е нужна по-голяма класа и малко късмет при жребия. Факт е, че българските отбори са на по-ниско ниво от средноевропейските. Просто са нужни по 3-4 класни попълнения във водещите ни отбори. Видя се, че Грийн, Жо, Дембеле и Тасевски може да направят разликата в Левски и когато те не играят или нямат стимул (по някакви причини) - Левски потъва в посредственост. Литекс без Дока, Киш и Ивелин Попов е изветряла и топла бира. Сигурен съм, че с тях Дебрецен и Жилина щяха да бъдат отстранени.
Според мен Литекс се нуждае от класни попълнения в средата на терена (опорен и офанзивен халф), централен защитник, крила поне като Дока и Том, защото когато някой от тях излезе и Литекс не е същия. Нужни са бойци като Киш, които изяждат тревата. За пробив в ШЛ ще трябва да се повиши класата и опита на отбора.
Я ми припомни кога Литекс е играл в ШЛ,че нещо ми се губи?Че е "направил" и 4 победи...Само не ме "баламосвай" с предварителни,първи и втори кръгове...
blue avalanche написа:Leon написа:Литекс е отборът, който през последните 12-13 години, без прекъсване (с 1-2 изключения), играе в ЕКТ и то с доста добър клубен коефициент.
Я ми припомни кога Литекс е играл в ШЛ,че нещо ми се губи?Че е "направил" и 4 победи...Само не ме "баламосвай" с предварителни,първи и втори кръгове...
Тогава никой Български отбор не е играл , защото Вие само участвахте , нищо не играхте .
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
--------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------
CL = Шампионска лига;
LE = Лига Европа
кога сте играли в тези турнири за да пишете глупости?
ето ви последно класиране от снощи!какво лиги европи пък да не говорим за ШЛ.Само по ТВ ще я гледате АКО СТАНЕТЕ ШАМПИОНИ!
UEFA Team Ranking 2011
Last update: Wed, 27 Apr 2011 22:41:54 CET
118 Levski Sofia-14.575
147 CSKA Sofia-10.575
171 Litex Lovech-8.575
Батков вън от ЛЕВСКИ!
както каза един колега по напред дано сложат видео стена на стадиона че да ви пускат мачовете от Европа по ТВ!а може и по 10 лв да ви дават!
UEFA Team Coefficients 2010/2011
62 Levski Sofia-5.9250
83 CSKA Sofia -2.9250
94 Litex Lovech -2.4250
това са ФАКТИ,които и почетния ви президент не може да купи!Всъщност може но чрез футболни аргументи!но няма толкова акъл!защото в БГ с 200-300 хил евро и си шампион..ами от там нататък?смяна на треньора,и т..н
UEFA Team Coefficients 2010/2011
62 Levski Sofia-5.9250
83 CSKA Sofia -2.9250
94 Litex Lovech -2.4250
това са ФАКТИ,които и почетния ви президент не може да купи!Всъщност може но чрез футболни аргументи!но няма толкова акъл!защото в БГ с 200-300 хил евро и си шампион..ами от там нататък?смяна на треньора,и т..н
Батков вън от ЛЕВСКИ!
iskren написа:както каза един колега по напред дано сложат видео стена на стадиона че да ви пускат мачовете от Европа по ТВ!а може и по 10 лв да ви дават!
Понеже вие имате видео стена, така ли сте правили когато играхте с тези отбори които отстраниха и нас?

имаме видеостена!но ние играем поне до нова година в лига Европа,когато вие гледате по ТВ!
iskren_lv написа:имаме видеостена!но ние играем поне до нова година в лига Европа,когато вие гледате по ТВ!
Обичате да подмивате някой детайли, но ок, така да е.