Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MagicMoments
- Контакти:
Re: Полицейски произвол на мача Левски-ЦСКА. Ще има ли оставки?
Мача не трябваше да се играе на ,,Георги Аспарухов''.Колкото по-далеч се играе един мач от центъра на София толкова по-добре.Само че не разбрах защо всички фенове на Цска бяха изгонени.Имаше малцинство от феновете на Цска които се държаха прилично.Иначе честита ви победа и влизане в ЛЕ. 

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
vladimirtsv написа:vaskonti написа:tarikat написа:И как да стане това, бе, мен?! Като те замерят със железа и бетонни парчета!... Айде, моля ти се!
Полицията нямаше избор, бях на мача! Щеше да стане много по-страшно, ако не бяха взети тези мерки!
Ще ти припомня, че трошенето на седалки, хвърлянето им и паленето тръгна от фенове на Левски преди около 10 години на Армията. Но я ми кажи, кога се е случвало в цялата история на футбола не само у нас, но и по света полицията да изгони ВСИЧКИ фенове на един отбор заради действията на отделни индивиди?
Струва ми се , че ти е къса паметта , Феновете на Левски запалиха седалките по примера на феновете на цска който запалиха седалките в целия сектор в предния мач на Герена
честита победа , заслужихте си я , а мен в понеделник ще ме разпилеят
Въобще не ми е къса паметта! Паленето дойде в последствие, първо беше къртенето и мятането на седалки, а първи сториха това точно сините фенове на Армията преди години. Но не е важно кой пръв е започнал, а това, че и преди е имало подобно поведение на феновете, но НИКОГА не се е стигало до гонене на ВСИЧКИ от сектора. Никога, никъде по света!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Аве как може да сложат 3 000 човека на място, което побира 1 000 и после ще били изпочупени оградите..
Искрено се надявам , феновете на ЦСКА да убият някои ушев тази вечер, малко ще им бъде на тия педерасти неграмотни!!
delqnski47 написа:Yobs1912 написа:Ушеф,еничар.Ако 10 човека трошат могат да бъдат изкарани само те.Какво са ти виновни феновете,че съседът е*е жена ти,докато си на стадиона, та трябваше да биеш наред хората,които са си купили билети за мача? Гнусната полиция в акция на доказване.Ама мирише,та не се трае...
ПЪРВО ако няма изцепки от феновете никой няма да пострада!Насочи си критиките към тъпите вандали а не към полицаите!
Целият Г ли тръгна да мята камъни бе? Да бяха тръгнали всичките да трошат и да палят,добре.За 10-20 човека развалиха празника на 3000.Добре,че нямаше и фатален край за някого от полицейската олигофрения.
а не знам дали прочетохте и великите мозъци на агитката на цска какво са направили - купили 1000 билета за сектор В... и после, за да не стане фал се взе решението да ги вкарат в Г сектор... Нормално ли е и някой друг ще го направи ли ако ще и в Либия или Кения това - имаш ограничение, гост си - спазваш го?!?! А какво прави дебелака дучето - простотия и селяния!!!
Ако някой каже, че това не е начало на провокация от страна на феновете на цска - здраве му кажи. Преди малко гледам кадрите на гонг и как фенове благодарят на полицаите, че спасяват момиче явно е било...
А че полицаите си прекаляват - правят го, но и те са хора и си пазят живота...и вас да ви замерят с бетон и железа и да срутят оградата ви 3000 лумпени и вие не ще ги изгоните ами....
Честита ви победа, но пак се видя че и цска, и левски да ходи в европа - срам ще берем много....
Ако някой каже, че това не е начало на провокация от страна на феновете на цска - здраве му кажи. Преди малко гледам кадрите на гонг и как фенове благодарят на полицаите, че спасяват момиче явно е било...
А че полицаите си прекаляват - правят го, но и те са хора и си пазят живота...и вас да ви замерят с бетон и железа и да срутят оградата ви 3000 лумпени и вие не ще ги изгоните ами....
Честита ви победа, но пак се видя че и цска, и левски да ходи в европа - срам ще берем много....
tarikat написа:Няма никакъв произвол, спрете да четете медии като спортал, гонг, балони...Focus-sport - там има обективно отразяване. По bTV и Канал 1 случайно да си чул нещо за полицейски произвол и геноцид срещу феновете на ЦСКА? Не, нали...
Нормално ли е да бъдат мятане бетонни блокове по хора, да се руши чужда собственост и какво ли още не... това бе най-правилната реакция от страна на полицията.
И накрая - честито, заслужена победа.Само Левски.
и защо?ми слиш че съм длъжен да ти вярвам , ченгетата го провокираха нарочно това нещо
n0_FeArBG написа:delqnski47 написа:Ето заради такива хора са ни такива празни стадионите!![]()
![]()
Първо,честита победа...ние играхме безобразно,няма какво да се лъжем!Второ има свестни фенове като теб(така мисля),но да се мятат бетонени блокове по живи същества,кажи ми нормално ли е?После ми реват,че ги гонят от стадиона,ми какво,да чакаме да убият някой ли?Не смятам,че е имало полицейски произвол,не харесвам такива запалянковци,било то и Левскари...щото само стават инциденти,надрусани идиоти,пияни,нашмъркани...тва е отврат,прав си,че заради такива кретени няма хора по стадионите...има и още причини,но все пак...
Пич не слагаи всички под един знаменател,само неми казвай че 3000 фена са хвърляли камани и железа и са се сбили с полицията/жандармерията която беше 200-300 човека ,края е предрешен .Търсиха си повед ,още преди мача ,може ли хора с билети да останат извън стадиона що няма място ? (аз съм един от тях) ,можели 3000 човека да ги напъхаш като говеда на место за има нема 1500-2000 човека ,цялата работа е да се отклони вниманието от БФС за черното тото и градината на БОрат смолянския циганин.
Всички жалки долнопробни сини драскачи изобщо дане ми коментират ,аман от форумни плъхове .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
- delqnski47
- Контакти:
Yobs1912 написа:delqnski47 написа:Yobs1912 написа:Ушеф,еничар.Ако 10 човека трошат могат да бъдат изкарани само те.Какво са ти виновни феновете,че съседът е*е жена ти,докато си на стадиона, та трябваше да биеш наред хората,които са си купили билети за мача? Гнусната полиция в акция на доказване.Ама мирише,та не се трае...
ПЪРВО ако няма изцепки от феновете никой няма да пострада!Насочи си критиките към тъпите вандали а не към полицаите!
Целият Г ли тръгна да мята камъни бе? Да бяха тръгнали всичките да трошат и да палят,добре.За 10-20 човека развалиха празника на 3000.Добре,че нямаше и фатален край за някого от полицейската олигофрения.
Какви 20 човека бе ти фред ли си!Повече бяха!В момента нормалните фенове пострадаха и не можаха да гледат мача не заради полицията,а заради самите дебили,които чупеха!Защото ПАК ти казвам!Ако няма вандализъм,всичко ще е наред!
Последна промяна от delqnski47 на 26 фев 2011 20:59, променено общо 1 път.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Чакай малко тръгваш да си правиш кефа, да чупиш наред огради, да целиш полицаите с каквото ти кефне и като те подпукат и изгонят от стадиона - геноцид, убийство и не знам си какво. Стига глупости, полицията си изгони феновете, някой може да изял някоя и друга палка, ама все пак няма масово хора с разбити глави. Мразя тези безмозъчни твари, но тук не виждам кой знае какво да са направили, пък и изпълняват насляпо заповеди.