Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Re: Ще вземе ли ЦСКА лиценз - смях и простотия

Мнениеот Adramelech » 14 фев 2011 19:06

С кого се е разплатил ЦСКА, че не ми стана ясно? С Пирин ли? Защо тогава в някои сайтове се появи тази (и подобна на тази информация):

Пирин и днес се жалва от ЦСКА 14 февруари 2011 | 14:29

Със Сливен ли? Че тогава защо Лечков днес пожела на ЦСКА 5 години да не види Европа и се е обосновал, че дори и да има плащане на ЦСКА, то от банките трябва да им дадат известие относно това и че дълга им е намален, а такова известие няма.

За Черноморец не знам, но като гледам с другите как се "разплащате" си мисля, че и с тях е нещо подобно.

Ще се получи малко тъпо, ако заради един отбор, други 2 или 3 фалират.

А това, че няма да ви изхвърлят от А група е повече от ясно.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 фев 2011 19:06

PFC Litex написа:Captain Stottlemeyer, какво общо Ганчев с лиценза на ЦСКА и снимката?
Както вече казаха в темата, никой няма да извади ЦСКА, но дали трябва да е така, аз не мога да кажа.

suni и финансови задължения http://gong.bg/view_article.php?article_id=120575

А какво общо има Т. Батков? Точно ти направи провокативен коментар , а сега се чудиш какво общо имал Гришата.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 фев 2011 19:08

Viktor4o_Rs написа:Ясно е, че нищо няма да стане с ЦСКА, и то не защото са невинни, съвсем не, ами по ред други причини ;) Ако искахте, отдавна да сте си изчистили задълженията - продавате 2-3 ваши, не вземате нови, 1 година пропускате титли,купи, Европа и на следващия сезон сте изчистили всичко и никой копче не може да ви каже :roll: Обаче вие сте свикнали с харизмите, евробойците и т.н. , ето и защо скоро няма да станете нормален клуб ...
При условие че имате да плащате на различни отбори, за чий ви е сега някакъв бразилец за стотици хиляди евро, ей това не проумявам :shock: И защо за Пирин и Ботев нямаше милост едно време, а на вас ви се дават непрекъснато отсрочки ?

Защото най-лесно е да ни убеждават в световната конспирация срещу цска!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2011 19:13

Rivaldo10 написа:
PFC Litex написа:Captain Stottlemeyer, какво общо Ганчев с лиценза на ЦСКА и снимката?
Както вече казаха в темата, никой няма да извади ЦСКА, но дали трябва да е така, аз не мога да кажа.

А какво общо има Т. Батков? Точно ти направи провокативен коментар , а сега се чудиш какво общо имал Гришата.

поне аз изтрих няколко коментара от типа "синьото БФС", "Левски са виновни и т.н."

Тази пушилка днес е да замажат гафа който сътвориха с контролата с Естония и нищо повече.
Изображение

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 14 фев 2011 19:14

Боби перуката е закърмен с червено мляко,така че ще е чудо на чудесата да спази закона и да изхвърли цска при аматьорите,където още преди две години от УЕФА наредиха ,че трябва да играят
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
labrador2
Контакти:

Мнениеот labrador2 » 14 фев 2011 19:17

Тече чистка за чисто първенство, както хитлер е пледирал за чиста нация! Всеки който пречи на БФС, да лансира Левси и Ловеч(защото те дават заплатите им)- вън от "А" група! Всеки национален футболист който не вижда как национала ни играе красияв и грамотен футбол - вън от отбора! Това е! На който не му изнася, трябва да му изнася.При така създалата се ситуация...познайте кога ще имаме отбор в ШЛ и национален отбор на Световни и Европейски финали - ами когато има нов БФС, който да създаде нормални условия за развитието на футбола! Така, че дълго ще си дерем пръстите по клавиатурите, вместо гърлата по трибуните!
ТОЙ НЕ УМИРА
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 фев 2011 19:18

evgenimilenov написа:Виж какво бе ..... писна ми да ги чета такива като тебе постоянно ...
1-во - правиш ми се на умен - не си .
2-ро - ЦСКА дължи пари на половината А група - ФАКТ !
3-то - дължи ги от повече от 1 година - ФАКТ !
4-то - помня че показваха договорите на трансферите ( за Пирин помня и за Сливен , че имаше показани договори )
5-то - защо тези "красавци" ( собствениците на ЦСКА ) мълчаха до днешната дата (14.02.2011) и чак днес си отвориха "неприятно ухаещите" устички ?

Та за какви организации и глупости ми говориш ти - един смешен фен на цесека ?
Приеми истината и си трай .... Не може все пари да дължите и все да ви се разминава ... ако беше така всички отбори да не си плащат тогава бе .... те и отборите във В групите си плащат .... трябва да те е срам , че отбора ти няма пари да плати дори едни 20 000 заплата на дадения си футболист , а не да си чупиш пръстите като един друг твой червен колега ГА и да разправяш на хората как целия свят е срещу ЦСКА :evil:

Нещо много злобничко го даваш. Както впрочем и всички които се редят на опашка да плюят по ЦСКА. Няма да ти отговарям на въпросите, само искам да дадеш фактите за които твърдиш. Покажи договорите между клубовете, сумите които са договорени и падежите на траншовете. Чак тогава можеш да напишеш "факт".
Не знам защо всички ревете на чужди гробища, след като си има правилници,комисии и съдилища. Бил казал някой, че ще вземе лиценза, ама на базата на коя точка в правилника? Нека някой ми покаже член в правилника на БФС или УЕФА , където 14 февруари е крайна дата за нещо си, не зависимо какво във футбола.
И друг път съм казвал. Който има желание да вземе пари от ЦСКА, нека да ги съди. А не бля,бля по форуми, сайтове, вестници и телевизии. Има си закони, и ми е интересно защо тези които искат нещо от ЦСКА, не прибягват до тях?

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 14 фев 2011 19:20

PFC Litex написа:
Rivaldo10 написа:

поне аз изтрих няколко коментара от типа "синьото БФС", "Левски са виновни и т.н."

Тази пушилка днес е да замажат гафа който сътвориха с контролата с Естония и нищо повече.

Ами вероятно си прав. Моето мнение е , че цялата ситуация е абсурдна. Вече 2 години , се опитват да накарат цска да изчисти дълговете си към другите отбори , а просто не желаят да ги изхвърлят във "В" група. Само не разбирам защо Левски се свързва непрекъснато с тези дългове?! През ден куп отбори се оплакват от цска , а вината се прехвърля върху Левски. Какво общо има Левски , че цска има дългове към няколко отбора? Във всяка подобна тема имам чуството , че Левски се споменава повече от цска и дълговете им!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 14 фев 2011 19:22

batmanlevski написа:Боби перуката е закърмен с червено мляко,така че ще е чудо на чудесата да спази закона и да изхвърли цска при аматьорите,където още преди две години от УЕФА наредиха ,че трябва да играят

Уау, Михайлов стана и по-голям от УЕФА. Те му наредили, ама той им казал да си гледат работата. Тоя виц, не го бях чувал.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 фев 2011 19:27

Rivaldo10 написа:Ами вероятно си прав. Моето мнение е , че цялата ситуация е абсурдна. Вече 2 години , се опитват да накарат цска да изчисти дълговете си към другите отбори , а просто не желаят да ги изхвърлят във "В" група.

Вече не зная кой е прав и кой е крив, но до момента ЦСКА спечелиха няколко съдебни дела за вземане даване, така че явно има и сметки които са им приписани неправилно.

Имат си дълг към министерство, погасяват
Имат към клубове с тях не зная как са нещата, но съм и 100%, че не са така както ги представят по медиите.

Бяха с блокирани сметки, вече не са с такива, а щом не са, значи има плащания.

Кофти е сините да се радвате на подобни неща, както и червените да обвинявате други за същото, някой чак Ганчев и Литекс намесил, но по каква причина и той не знае.
Изображение

Върни се в “Архив”