Официално: Левски - ЦСКА по тъмно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Официално: Левски - ЦСКА по тъмно
До сега не съм имал по-сериозни проблеми, леки спречквания е имало и то често, но трябва обикновения фен да разбере, че не отива на някаква епична битка, а на мач.Като не си търсиш проблемите няма да ти се случи нищо.Часа е гаден, защото сигурно ще е студено, но такъв мач не се пропуска.Иначе откъм публика, независимо колко са ония сините ще ги надпеем.Мача е 2ка и само ЦСКА.
За мен лично мачът трябваше да е към 16, защото след залез слънце всички виждаме за какви темперетури иде реч.
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Според мен прекрасно време за игра, силно се надявам времето да не е много студено и да няма ексцесии. Нямам търпение дербито да се завърне, там където му е мястото - на Герена. 

Само Левски!
Аз мисля че часът е добър.Колкото до сигурноста на мача мисля че и ние и червените няма от какво да се притесняваме.Ако не си търсим белята не виждам какво може да стане а и ще има достатъчно на брой полиция така че не виждам кой знае каква опастност.

lisynger написа:За мен лично мачът трябваше да е към 16, защото след залез слънце всички виждаме за какви темперетури иде реч.
За какви?-20,-30?Ужас,нашите (сини и червени) ще измръзнат?!?
- paceto
- Контакти:
lisynger написа:За мен лично мачът трябваше да е към 16, защото след залез слънце всички виждаме за какви темперетури иде реч.
Е то тогава вече е почти март месец без два дни, така че температурите няма да са такива каквито са сега.
Като добавим и това, че денят ще започне лек по лек да става по дълъг нещата не са толкова страшни.
turbogena написа:Такъв опасен мач да се направи по тъмно в Подуене си е направо простотия...
Колега ,полицията ще бъде повче от феновете.
- botev_1912
- Контакти:
turbogena написа:Aбе около стадиона полицията ще се справи ,ама не ми се мисли след мача по нощна София...
Понеже по дневна София никога няма проблеми

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
- n0_FeArBG
- Контакти:
paceto написа:lisynger написа:За мен лично мачът трябваше да е към 16, защото след залез слънце всички виждаме за какви темперетури иде реч.
Е то тогава вече е почти март месец без два дни, така че температурите няма да са такива каквито са сега.
Като добавим и това, че денят ще започне лек по лек да става по дълъг нещата не са толкова страшни.
Пич...От времето не се знае какво да очакваш...Часът мисля,че е нормален,а с оглед на това което чета,че ще има 2000 и повече куки,не виждам от какво ще се притеснявате,аз както повечето тук казаха,също съм нямал проблеми,пък и да имам ми е...през знаете кое,аз гледам да не си търся белята!

Симпатизирам на Байерн,Вердер,Милан.
- bigbonusprize
- Контакти:
botev_1912 написа:turbogena написа:Aбе около стадиона полицията ще се справи ,ама не ми се мисли след мача по нощна София...
Понеже по дневна София никога няма проблеми

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!