Арис (Солун) - ПАОК (Солун)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Kalts
Контакти:

Re: Арис (Солун) - ПАОК (Солун)

Мнениеот Kalts » 30 яну 2011 14:53

Това чуждопоклонничество никога не съм го разбирал :roll: Особено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 30 яну 2011 15:02

Kalts написа:Това чуждопоклонничество никога не съм го разбирал :roll: Особено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?

Защо да е "слагане" или "чуждопоклонничество" ? Една група фенове решава да си направи екскурзия и да посети мач в друга държава.Кое му е слагането на това или поклонничеството? Аз съм бил на техен мач с паок и бяха супер дружелюбни,пихме хапнахме и всеки по пътя си.
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 30 яну 2011 15:04

Kalts написа:Това чуждопоклонничество никога не съм го разбирал :roll: Особено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?

И аз това се питам :roll: Тези толкова ни мразят,а ние...

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 30 яну 2011 15:32

levskarinvt написа:

И аз това се питам :roll: Тези толкова ни мразят,а ние...

Батка смешен си , в всеки народ има който не стават ,по голям проблем имат с албанците
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
controller
Контакти:

Мнениеот controller » 30 яну 2011 16:13

""мазните" гърци са с около 100-ина години по-напред от нас на тема спорт (всякалкъв)- школи , бази , публика и т.н. ! Вижте къде са те на тема футбол , баскет , вижте къде сме ние . Жалко ,че шампионата им не с епредава по БГ телевизия - Παναθηναϊκός κερδίζει
Изображение

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 30 яну 2011 16:13

URBaN_ORDeR написа:Феновете на Ботев в Солун в момента са около 120-130 :)

Браво,направо сьм потресен :lol: иначе голям мач,голямо дерби,надявам се ,,БьЛГАРИТЕ,,да победят ;)

Потребителски аватар
Mecho-Cuh
Контакти:

Мнениеот Mecho-Cuh » 30 яну 2011 16:15

Vamos Campeon написа:

Защо да е "слагане" или "чуждопоклонничество" ? Една група фенове решава да си направи екскурзия и да посети мач в друга държава.Кое му е слагането на това или поклонничеството? Аз съм бил на техен мач с паок и бяха супер дружелюбни,пихме хапнахме и всеки по пътя си.

Изображение

По традиция бултрасите отскачат до Солун за въпросния сблъсък, за да подкрепят братята си по цвят. Любопитното в случая е, че съперникът ПАОК е в цветовете на големия съперник на Ботев в Града под тепетата Локомотив, което допълнително наелектризира агитката на "канарчетата".
Абе май ви липсва дербито?

Потребителски аватар
Vamos Campeon
Контакти:

Мнениеот Vamos Campeon » 30 яну 2011 16:35

Може и така да се каже.Вижте кво аз също примерно мога да кажа,как така локото и левски се душат с италианци,след като ни изгориха знамето,цска пък не коментирам...те вече не знам с кои не са "братя".Аз лично не виждам абсолютно нищо лошо в това,супер шоу се получава.
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици

Потребителски аватар
Georgiev11
Контакти:

Мнениеот Georgiev11 » 30 яну 2011 16:50

controller написа:""мазните" гърци са с около 100-ина години по-напред от нас на тема спорт (всякалкъв)- школи , бази , публика и т.н. ! Вижте къде са те на тема футбол , баскет , вижте къде сме ние . Жалко ,че шампионата им не с епредава по БГ телевизия - Παναθηναϊκός κερδίζει

+1
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември :mrgreen:

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 30 яну 2011 17:01

По традиция на дербито Ботев-тото пловдив има малка агитка от Арис, която застава в долната дясна част на Трибуна Изток и си прекарваме супер ... от известно време и наши фенове по 100-150 човека ходят там и постват снимки в нашия си форум ... да се надяваме, че ще стане добър мач ... САМО БОТЕВ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Върни се в “Архив”