Арис (Солун) - ПАОК (Солун)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Арис (Солун) - ПАОК (Солун)
Това чуждопоклонничество никога не съм го разбирал
Особено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?

- Vamos Campeon
- Контакти:
Kalts написа:Това чуждопоклонничество никога не съм го разбиралОсобено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?
Защо да е "слагане" или "чуждопоклонничество" ? Една група фенове решава да си направи екскурзия и да посети мач в друга държава.Кое му е слагането на това или поклонничеството? Аз съм бил на техен мач с паок и бяха супер дружелюбни,пихме хапнахме и всеки по пътя си.
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
- levskarinvt
- Контакти:
Kalts написа:Това чуждопоклонничество никога не съм го разбиралОсобено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?
И аз това се питам

- Georgiev11
- Контакти:
levskarinvt написа:Kalts написа:Това чуждопоклонничество никога не съм го разбиралОсобено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?
И аз това се питамТези толкова ни мразят,а ние...
Батка смешен си , в всеки народ има който не стават ,по голям проблем имат с албанците
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
- controller
- Контакти:
""мазните" гърци са с около 100-ина години по-напред от нас на тема спорт (всякалкъв)- школи , бази , публика и т.н. ! Вижте къде са те на тема футбол , баскет , вижте къде сме ние . Жалко ,че шампионата им не с епредава по БГ телевизия - Παναθηναϊκός κερδίζει

URBaN_ORDeR написа:Феновете на Ботев в Солун в момента са около 120-130
Браво,направо сьм потресен

Vamos Campeon написа:Kalts написа:Това чуждопоклонничество никога не съм го разбиралОсобено пък към мазните гърци. Някой изобщо може ли да ми обясни що им се слагате на тия маляки?
Защо да е "слагане" или "чуждопоклонничество" ? Една група фенове решава да си направи екскурзия и да посети мач в друга държава.Кое му е слагането на това или поклонничеството? Аз съм бил на техен мач с паок и бяха супер дружелюбни,пихме хапнахме и всеки по пътя си.

По традиция бултрасите отскачат до Солун за въпросния сблъсък, за да подкрепят братята си по цвят. Любопитното в случая е, че съперникът ПАОК е в цветовете на големия съперник на Ботев в Града под тепетата Локомотив, което допълнително наелектризира агитката на "канарчетата".
Абе май ви липсва дербито?
- Vamos Campeon
- Контакти:
Може и така да се каже.Вижте кво аз също примерно мога да кажа,как така локото и левски се душат с италианци,след като ни изгориха знамето,цска пък не коментирам...те вече не знам с кои не са "братя".Аз лично не виждам абсолютно нищо лошо в това,супер шоу се получава.
kubik написа:Същата работа и в Кърджали,когато феновете на ботев нападнаха турците.Платено на няколко жълти фена(това е публична тайна в Пловдив) от централата на дпс да направят размирици
- Georgiev11
- Контакти:
controller написа:""мазните" гърци са с около 100-ина години по-напред от нас на тема спорт (всякалкъв)- школи , бази , публика и т.н. ! Вижте къде са те на тема футбол , баскет , вижте къде сме ние . Жалко ,че шампионата им не с епредава по БГ телевизия - Παναθηναϊκός κερδίζει
+1
Айде Барса ги изкърти, Сър-а гледа като Бай Тошо на 10 ноември
- Един град-един отбор
- Контакти:
По традиция на дербито Ботев-тото пловдив има малка агитка от Арис, която застава в долната дясна част на Трибуна Изток и си прекарваме супер ... от известно време и наши фенове по 100-150 човека ходят там и постват снимки в нашия си форум ... да се надяваме, че ще стане добър мач ... САМО БОТЕВ !
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!