1.Бате + 3
2.Тотнъм +2
3.Твенте +1
И най-прогресиращите Топ3 отбора са......
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
milen_4o0o
- Контакти:
Re: Най-проспериращите 3 отбора в последнтие 10 г. ?
ЗАВИНАГИ ОСТАВАМ АЗ ЛЕВСКАР !
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
ВЕРЕН НА ОТБОРА СИ ДО КРАЙ!
АЗ НЕ ЩЕ ГО ПРЕДАДА !
ЗА НИЩО НА СВЕТА !
ЗА ЛЕВСКИ АЗ НА ВСИЧКО СЪМ ГОТОВ !!!
Хофенхайм, Бордо и Съндърланд
Интересна тема. Похвала за автора 
Аз си мисля, че един Шахтьор и един Спортинг Брага показаха голямо израстване. Брага бяха аутсайдери в Португалия, а преди няколко години бяха на 1/4 финал в УЕФА Къп. Сега са и в ШЛ
Ман Сити позаха, че с пари се прави отбор(друг е въпроса с треньора)
БАТЕ наистина станаха отбор в последно време
Много ми се спи - утре ще се обоснова малко!
Аз си мисля, че един Шахтьор и един Спортинг Брага показаха голямо израстване. Брага бяха аутсайдери в Португалия, а преди няколко години бяха на 1/4 финал в УЕФА Къп. Сега са и в ШЛ
Ман Сити позаха, че с пари се прави отбор(друг е въпроса с треньора)
БАТЕ наистина станаха отбор в последно време
Много ми се спи - утре ще се обоснова малко!
1934---1938---1982---2006
- Червени_шампиони
- Контакти:
1.Тотнъм - 3 т.
2.Бате - 2 т.
3.Твенте - 1 т.
2.Бате - 2 т.
3.Твенте - 1 т.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Бате Борисов
през 2001 са били в тяхната В група
Челси
Олимпик Лион
Челси
Олимпик Лион
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- tornadoto_96
- Контакти:
1. Шахтьор +3
2. Зенит +2
3. Бате Борисов +1 ( Не помня да съм се възхищавал така на политиката на даден отбор ! Но давам 1 точка, защото просперитета на отбора е от последните 2-3 години, а темата е за последните 10 години !!
2. Зенит +2
3. Бате Борисов +1 ( Не помня да съм се възхищавал така на политиката на даден отбор ! Но давам 1 точка, защото просперитета на отбора е от последните 2-3 години, а темата е за последните 10 години !!
[center][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/b2ad6f25475a08556b2fc282dd3ca175/tumblr_n45b75B2RP1remfquo1_400.gif[/wrapimg][wrapimg=]https://31.media.tumblr.com/cb7f72f7be786149c190c595160f8327/tumblr_n4t5civ7pl1s44vaqo4_250.gif[/wrapimg][/center]
- Краставичарят Ганчо
- Контакти:
Зенит +3
Челси +2
Шахтьор Д +1
Челси +2
Шахтьор Д +1
На стар краставичар краставици не продавайте !
- kola_di_rienzo
- Контакти:
Лион - 3т.
Челси - 2т.
БАТЕ - 1т.
Челси - 2т.
БАТЕ - 1т.
И господ от свода, през гъстия дим,
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
гледаше на всичко тих, невъзмутим!...
Re: Нека определим най-добрите 3 отбора
bonnnev написа:В България Литекс ,отбора който играе модерен футбол
Ми да в момента на мода ( в България ) е да се купуват съдиите. Да прав си
1. Олимпик Лион - 3 т. - клуб основан през 1899 г. и до 2000 г. е абсолютен средняк във френската Лига 1, ако изобщо е там, тъй като има и сериозни периоди в по-долните дивизии. През 2002 г. става за първи път шампион и записа 7 поредни титли. Печели още Купата на Франция през 2008 г., Купата на лигата през 2001 г. и Суперкупата на Франция през 2002 г., 2003 г., 2004 г., 2005 г., 2006 г. и 2007 г. Полуфиналист и четвъртфиналист в Шампионската лига. За 10 години от средняк стана абсолютен доминант във Франция и успешен участник в Шампионската лига.
2. Рубин Казан - 2 т. - клуб, основан през 1958 г., който никога не е играл в топ дивизията на СССР. Дебютира в руския елит едва през 2003 г. и още през първия си сезон завършва на трето място и печели правото да играе в Купата на УЕФА. Шампион на Русия през 2008 г. и 2009 г., носител на Суперкупата на Русия през 2010 г., участник в Шампионската лига.
3. БАТЕ Борисов - 1 т. - основан през 1973 г. и възстановен през 1996 г. До началото на този век един обикновен заводски отбор, а сега абсолютен доминант в Беларус. Шампион за 2002 г., 2006 г., 2007 г., 2008 г., 2009 г. и 2010 г. С едно участие в Шампионската лига (далеч по-успешно от това на Левски) и две участия в групите на Лига Европа. В момента лидер в своята група в компанията на АЗ Алкмаар, Динамо Киев и Шериф Тираспол. Вече си осигури участие в следващата фаза на турнира.
Ако разбирам правилно темата, то гласуваме за клубове, които са нямали досега никакви успехи и са прогресирали през този век.
Не включвам в класацията Шахтьор Донецк, тъй като "оранжевите" са силен отбор в СССР през 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Едва след това идва упадъка им, който е прекратен благодарение на парите на Ринат Ахмедов. Иначе Шахтьор са вицешампиони на СССР през 1975 и 1979 г., четири пъти носител на Купата на СССР и веднъж носител на Суперкупата. В почти същата ситуация като Шахтьор е и Зенит - също един от традиционно силните клубове в Русия.
Севиля пък имат успехи в Испания през първата половина на 20-ти век, включително и титла през 1945-46.
2. Рубин Казан - 2 т. - клуб, основан през 1958 г., който никога не е играл в топ дивизията на СССР. Дебютира в руския елит едва през 2003 г. и още през първия си сезон завършва на трето място и печели правото да играе в Купата на УЕФА. Шампион на Русия през 2008 г. и 2009 г., носител на Суперкупата на Русия през 2010 г., участник в Шампионската лига.
3. БАТЕ Борисов - 1 т. - основан през 1973 г. и възстановен през 1996 г. До началото на този век един обикновен заводски отбор, а сега абсолютен доминант в Беларус. Шампион за 2002 г., 2006 г., 2007 г., 2008 г., 2009 г. и 2010 г. С едно участие в Шампионската лига (далеч по-успешно от това на Левски) и две участия в групите на Лига Европа. В момента лидер в своята група в компанията на АЗ Алкмаар, Динамо Киев и Шериф Тираспол. Вече си осигури участие в следващата фаза на турнира.
Ако разбирам правилно темата, то гласуваме за клубове, които са нямали досега никакви успехи и са прогресирали през този век.
Не включвам в класацията Шахтьор Донецк, тъй като "оранжевите" са силен отбор в СССР през 60-те, 70-те и 80-те години на миналия век. Едва след това идва упадъка им, който е прекратен благодарение на парите на Ринат Ахмедов. Иначе Шахтьор са вицешампиони на СССР през 1975 и 1979 г., четири пъти носител на Купата на СССР и веднъж носител на Суперкупата. В почти същата ситуация като Шахтьор е и Зенит - също един от традиционно силните клубове в Русия.
Севиля пък имат успехи в Испания през първата половина на 20-ти век, включително и титла през 1945-46.
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/