Гент - Левски 01.12.2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.
Следващите два мача трябва да играем за удоволствие без да гледаме резултатите и възможността за класиране. Може да не се класираме и с две победи. Там където трябва да гоним класиране е първенството. Трябва ни титла на всяка цена. За съжаление изостанахме там, а в Ловеч са майстори в уреждането на титли. Знаем го.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!
Има и друг вариант ако направим равен в Белгия, а Спортинг - Лил да бъде 1 и така Спортинг да са сигурни с първото си място и после ние да бием ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Спортинг на Герена, а Лил и Гент да врътнат един Х !
Най-важното е отбора да се обиграва и да трупа опит в оставащите мачове с Гент и Спортинг. Резултати ще тръгнем да търсим чак когато се научим да играем в дефанзивен план, а не само да разчитаме на идивидуалностите на Гарата, Тасевски и другите атакуващи футболисти.
[wrapimg=]http://images03.snimka.bg/000170300.jpg[/wrapimg]
-
- Контакти:
Равен с Гент
Лил губи от Спортинг
Бием Спортинг
Гент се дъни с/у Лил
И излизаме!
Лил губи от Спортинг
Бием Спортинг
Гент се дъни с/у Лил
И излизаме!
-
- Контакти:
Левски може да бие Гент . Гент е отбор точно от нашето ниво . Първият мач на Герена ги надиграхме и два пъти обръщахме резултата в наша полза . Бием ли Гент съм сигурен , че ще се класираме . Важното е отборът на Лил да загуби от Спортинг и тогава и Х би бил поносим резултат . Лошото е , че дори и с две победи можем да отпаднем и трябва да разчитаме Лил да се дъни . Единственото , което ще липсва на Левски в Белгия е невероятната публика , но съм сигурен , че много хора ще имат привилегията да отидат в Гент и да подкрепят отборът ни . Сигурен съм , че можем да бием Гент .
Highlander написа:Левски може да бие Гент . Гент е отбор точно от нашето ниво . Първият мач на Герена ги надиграхме и два пъти обръщахме резултата в наша полза . Бием ли Гент съм сигурен , че ще се класираме . Важното е отборът на Лил да загуби от Спортинг и тогава и Х би бил поносим резултат . Лошото е , че дори и с две победи можем да отпаднем и трябва да разчитаме Лил да се дъни . Единственото , което ще липсва на Левски в Белгия е невероятната публика , но съм сигурен , че много хора ще имат привилегията да отидат в Гент и да подкрепят отборът ни . Сигурен съм , че можем да бием Гент .
Гент не е отбор от нашето ниво, по - силни са от нас. Може и да не е чак толкова много разликата, но са по - добри. Те са отбор от средноевропейско ниво, а ние още не сме станали такъв. Ще се получи такова нещо при положение, че излезем от групата. И все пак Левски мисля, че навлиза в добър период и ще побеждава наред докрая на полусезона.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Хм... Това ще е Мачът
По стечение на обстоятелствата тази среща се явява най-натоварената откъм психологически заряд. В нея най-силно ще се нуждаем от това да покажем лице, а не да сложим задник.
Независимо от крайното класиране в групата, изходът от този мач и играта, която ще демонстрираме, ми се струват ключови за бъдещето на отбора в този си вид.
Може и да прекалявам, но мисля, че ще е решителен за това, дали след време ще говорим за Сезон 2010/2011 или за Отборът от Сезон 2010/2011.
Победителите се раждат в битки
На ти битка
Всякакъв резултат е възможен. Аз искам след мача да не се срамувам от безличие или бездушие в отбора.
А че можем да победим
в това няма никакъв спор
Само Левски!!!

По стечение на обстоятелствата тази среща се явява най-натоварената откъм психологически заряд. В нея най-силно ще се нуждаем от това да покажем лице, а не да сложим задник.
Независимо от крайното класиране в групата, изходът от този мач и играта, която ще демонстрираме, ми се струват ключови за бъдещето на отбора в този си вид.
Може и да прекалявам, но мисля, че ще е решителен за това, дали след време ще говорим за Сезон 2010/2011 или за Отборът от Сезон 2010/2011.
Победителите се раждат в битки

Всякакъв резултат е възможен. Аз искам след мача да не се срамувам от безличие или бездушие в отбора.
А че можем да победим

Само Левски!!!
- Santiago Munezz
- Контакти:
Гент-Левски 2-3 !!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- BLUE CHAMPIONS
На Гент това им е последен мач в Белгия,затова ще се хвърлят за задължителна победа. Каква ще бъде нашата тактика при това положение?, аз не знам, но Ясен трябва да знае! и след мача ще го коментираме него,сега е още рано не го закачайте напълно излишно се създава напрежение. моята прогноза е: вкарат ли ни ранен гол-рухваме психически и падаме. обаче представи ли се защитата на ниво,от контра ще им вкараме със сигурност. 1 или 2 хикса го изключвам. УСПЕХ НА ЛАВИНАТА 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]