Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sixtynine написа:Баси якото.Както не си бях доспал и си пуснах мача.На 20-тата минута май бях заспал.Преди 2 мин се събудих![]()
Roger_Federer написа:Какво ви е мнението за първата част,пичове?Не ми харесва нещо.Играят с желание общо взето,но без острота в атака,сега незнам какво,сигурно им е студено.Спасчо е голяма дупка както винаги,провали 3-4 чисти и опасни атаки.Абе да пуска някой,който да прилича поне малко на нападател,че ако може по случайност да вкараме гол.
dodo7271 написа:В интерес на истината, ЦСКА игра по-добре първото полувреме и ако така продължават ще бият. Берое са голямо разочарование. Бавни, лесно губят топката. А изпускат най-големия си шанс да бият ЦСКА в СОфия.
dodo7271 написа:В интерес на истината, ЦСКА игра по-добре първото полувреме и ако така продължават ще бият. Берое са голямо разочарование. Бавни, лесно губят топката. А изпускат най-големия си шанс да бият ЦСКА в СОфия.
sven_goran написа:dodo7271 написа:В интерес на истината, ЦСКА игра по-добре първото полувреме и ако така продължават ще бият. Берое са голямо разочарование. Бавни, лесно губят топката. А изпускат най-големия си шанс да бият ЦСКА в СОфия.
0-1 за Берое
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост