България - Саудитска Арабия (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: България - Саудитска Арабия (официална тема)
Приятелската среща между националните отбори на България и Саудитска Арабия бе преместена и ще се играе на едно от помощните игрища на стадион "Кемал Ататюр", информира novsport. Началният час за сега е 18:30 часа.
-
- Контакти:
2:0.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
g3_ev2 написа:Саудитска Арабия е много добър отбор, техничен, добре използващ ширината на терена при атака и разполагащ с отлични стрелци. За нас ще е трудно изпитание. Срещу Уелс, особено в първото полувреме, аз поне забелязах неоправдана индиферентност от наша страна към разиграването на противника около централната линия, та чак до 10 -15 м. вътре в нашето поле. Ние предпочитаме да покриваме повече пространствата, в които се проявява ефекта от подготвяната атака на противника, което ми се струва погрешно. Този подход, нека да си припомним, ни донесе много неприятности срещу шведите, хърватите и т.н. Нужно е, мисля, по-ефективно "тормозене" на противника в стадия на разиграването, тогава атаката им ще става по бавна или ще отиде в по-ненадеждно (за тях) направление. За това е нужна синхронизирана работа на активните лица от нашата атака при първото овладяване на топката от противника, да не се допуска бързо да стабилизират владението на топката и да ускорят. Друга слабост, по мое мнение, беше, че нашите не използват ширината на терена за стабилизиране на овладяна топка с бърз преход в атака, а директно след овладяването, в тесен надлъжен участък, инициират атаки с недобро колективно владение на топката и атаката ни бързо угасва. При контраатака това би било чудесно, но пък, както споменах по-горе, пускаме противника в голяма дълбочина на нашето поле и дългият пас отива неточен. Според мен, мачът със Саудитска Арабия е подходящо място да се пробват решения на тези проблеми в нашата игра. И, разбира се, да се търсят подходящи актьори за тях.

-
- Контакти:
То наркоманът, който уби майка си и сестра си с бухалка, получава 15 години затвор, а аз се надявам да дават мача по националната телевизия!?? Боже, колко съм глупав.... Ще се търсят линковете с арабски коментатори, защото великолепната, невероятна ТВ+ ще спре онлайн излъчването!!! Саудитите ще ни резнат много добре, ако нашите лигльовци пак се търкалят по терена. Ще видим какво могат "младите таланти", без да са там трите дърти коня 

konvoec написа:То наркоманът, който уби майка си и сестра си с бухалка, получава 15 години затвор, а аз се надявам да дават мача по националната телевизия!?? Боже, колко съм глупав.... Ще се търсят линковете с арабски коментатори, защото великолепната, невероятна ТВ+ ще спре онлайн излъчването!!! Саудитите ще ни резнат много добре, ако нашите лигльовци пак се търкалят по терена. Ще видим какво могат "младите таланти", без да са там трите дърти коня
Искаш да кажеш 2-та коня,защото бербро го няма вече

- gunner4life
- Контакти:
Не знам дали сте го казали вече, но все пак ...
Двубоят започва точно в 18:30 часа и ще бъде излъчван пряко от сателитната телевизия Film+.
новспорт
Двубоят започва точно в 18:30 часа и ще бъде излъчван пряко от сателитната телевизия Film+.
новспорт

ARSENAL FC - the unbeatable - between 7 May 2003 and 16 October 2004
P49 W36 D13 L0 F112 A34
- ChernoMore
- Контакти:
ПОСЛЕДНО ПО КОИ ТЕЛЕВИЗИИ ЩЕ ДАВАТ МАЧА ?
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Имате ли линкове за мача?
Х или победа с 1 гол. Арабите не са за подценяване..
Линк: http://www.onlinebgfootball.com/watch-live
Линк: http://www.onlinebgfootball.com/watch-live