ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- POPCORN
- Контакти:
Re: ПОДКРЕПА!
Там сме.. даже да ви кажа още не мога да си намеря място..много ме яд цяла вечер не спах!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- Lord_Dexter
- Контакти:
Малееее пак се размучаха.....
ПП левскарите - по цял ден във форума на ЦСКА - явно не левскари а антицесекари....
ПП левскарите - по цял ден във форума на ЦСКА - явно не левскари а антицесекари....
Последна промяна от Lord_Dexter на 17 сеп 2010 12:53, променено общо 1 път.
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....
Мнениеот milanov69 на 17 Сеп 2010 10:18
Е, дано се съберете там 10-12 хил.
аз викам поне 20-30 и аз сам там
Мнениеот milanov69 на 17 Сеп 2010 10:18
Е, дано се съберете там 10-12 хил.
аз викам поне 20-30 и аз сам там
- Roger_Federer
- Контакти:
И аз съм на мача естествено!След такава игра нашите заслужават поне 20 000 армейци.
- levskarinvt
- Контакти:
Пичове,оставете червените на мира.Точно сега няма смисъл от заяждания и безсмислени спорове.В крайна сметка в момента Левски и ЦСКА играят колкото за себе си,толкова и за България!
- messi7
- Контакти:
@iotur - ти пък си гледай своя отбор и не му мисли за нашите мачове. Черно море ще ги бием и с резервите. 

- delqnski47
- Контакти:
Важното е футболистите на ЦСКА да разберат,че ние сме доволни от тяхното себераздаване срещу турците и да не се предават в следващите мачове!А как ли ще разберат,ако на мача на Порто не напълним стадиона?!?
Не знам за другите,но АЗ ще бъда там!
Не знам за другите,но АЗ ще бъда там!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Щото от мача ви с Ювентус на който имахте над 30 000,следващия мач на който събрахте повече от 30 000 беше с Фулъм!!! И вие такива цифри правите през 10,15 години(Това са фактите).Затова ми е смешно!!!Защото съм на 25 и ходя на мачове от 98г.и знам кой отбор колко събира на мачове!!! И тука дали левскари иили цесекари на по 13,15 години да ми говорят глупости и смешки за нещо които трябва да поживеят малко преди да говорят!!!Аз ти казвам виждал съм пълен националният стадион на мач на ЦСКА само един път през живота си (Левски-ЦСКА 5-0).Виждал съм пълен Българска Армия доста пъти но той събира 22 000 а с буферите събирахте точно от 19 000 до 21 000 души.Виждал съм ЦСКА да събира на свой мач повече от 22 000 само 2 пъти казах ти (Ювентус и Фулъм).И съм виждал пълен Герена на мач с Литекс с 35 000,Виждал съм пълен до дупка Герена с Юве и ХАйдук.Виждал съм Националният стадион(След ремонта) пълен няколко пъти от нас и националният отбор.Това съм виждал за моите 25 години и от това виждане мога да се смея или не!!![/quote]
А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.
А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.
Преди да напълним стадиона срещу Порто , трябва да го напълним срещу Славия . Само така ще докажем че сме нещо като фенове . Защото феновете на Бешикташ и срещу Анадолбиргилиспор са 40 000 на стадиона . Затова и гледат такива футболисти . А и нашите играчи заслужават подкрепа . 

Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Xanko написа:Щото от мача ви с Ювентус на който имахте над 30 000,следващия мач на който събрахте повече от 30 000 беше с Фулъм!!! И вие такива цифри правите през 10,15 години(Това са фактите).Затова ми е смешно!!!Защото съм на 25 и ходя на мачове от 98г.и знам кой отбор колко събира на мачове!!! И тука дали левскари иили цесекари на по 13,15 години да ми говорят глупости и смешки за нещо които трябва да поживеят малко преди да говорят!!!Аз ти казвам виждал съм пълен националният стадион на мач на ЦСКА само един път през живота си (Левски-ЦСКА 5-0).Виждал съм пълен Българска Армия доста пъти но той събира 22 000 а с буферите събирахте точно от 19 000 до 21 000 души.Виждал съм ЦСКА да събира на свой мач повече от 22 000 само 2 пъти казах ти (Ювентус и Фулъм).И съм виждал пълен Герена на мач с Литекс с 35 000,Виждал съм пълен до дупка Герена с Юве и ХАйдук.Виждал съм Националният стадион(След ремонта) пълен няколко пъти от нас и националният отбор.Това съм виждал за моите 25 години и от това виждане мога да се смея или не!!!
А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.[/quote]
А виждал ли си 43 000 срещу този отбор.........................
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]