ЦСКА - ПОРТО 30.09 20.00ч. БНТ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ПОДКРЕПА!

Мнениеот POPCORN » 17 сеп 2010 12:51

Там сме.. даже да ви кажа още не мога да си намеря място..много ме яд цяла вечер не спах!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 17 сеп 2010 12:52

Малееее пак се размучаха.....
ПП левскарите - по цял ден във форума на ЦСКА - явно не левскари а антицесекари....
Последна промяна от Lord_Dexter на 17 сеп 2010 12:53, променено общо 1 път.
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

beramov
Контакти:

Мнениеот beramov » 17 сеп 2010 12:52

Мнениеот milanov69 на 17 Сеп 2010 10:18
Е, дано се съберете там 10-12 хил.

аз викам поне 20-30 и аз сам там

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 17 сеп 2010 12:53

И аз съм на мача естествено!След такава игра нашите заслужават поне 20 000 армейци.

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 17 сеп 2010 12:57

Пичове,оставете червените на мира.Точно сега няма смисъл от заяждания и безсмислени спорове.В крайна сметка в момента Левски и ЦСКА играят колкото за себе си,толкова и за България!

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 17 сеп 2010 13:08

@iotur - ти пък си гледай своя отбор и не му мисли за нашите мачове. Черно море ще ги бием и с резервите. ;)
Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 сеп 2010 13:37

Важното е футболистите на ЦСКА да разберат,че ние сме доволни от тяхното себераздаване срещу турците и да не се предават в следващите мачове!А как ли ще разберат,ако на мача на Порто не напълним стадиона?!?
Не знам за другите,но АЗ ще бъда там!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 17 сеп 2010 13:54

Щото от мача ви с Ювентус на който имахте над 30 000,следващия мач на който събрахте повече от 30 000 беше с Фулъм!!! И вие такива цифри правите през 10,15 години(Това са фактите).Затова ми е смешно!!!Защото съм на 25 и ходя на мачове от 98г.и знам кой отбор колко събира на мачове!!! И тука дали левскари иили цесекари на по 13,15 години да ми говорят глупости и смешки за нещо които трябва да поживеят малко преди да говорят!!!Аз ти казвам виждал съм пълен националният стадион на мач на ЦСКА само един път през живота си (Левски-ЦСКА 5-0).Виждал съм пълен Българска Армия доста пъти но той събира 22 000 а с буферите събирахте точно от 19 000 до 21 000 души.Виждал съм ЦСКА да събира на свой мач повече от 22 000 само 2 пъти казах ти (Ювентус и Фулъм).И съм виждал пълен Герена на мач с Литекс с 35 000,Виждал съм пълен до дупка Герена с Юве и ХАйдук.Виждал съм Националният стадион(След ремонта) пълен няколко пъти от нас и националният отбор.Това съм виждал за моите 25 години и от това виждане мога да се смея или не!!![/quote]
А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 17 сеп 2010 13:55

Преди да напълним стадиона срещу Порто , трябва да го напълним срещу Славия . Само така ще докажем че сме нещо като фенове . Защото феновете на Бешикташ и срещу Анадолбиргилиспор са 40 000 на стадиона . Затова и гледат такива футболисти . А и нашите играчи заслужават подкрепа . 8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 17 сеп 2010 14:01

Xanko написа:Щото от мача ви с Ювентус на който имахте над 30 000,следващия мач на който събрахте повече от 30 000 беше с Фулъм!!! И вие такива цифри правите през 10,15 години(Това са фактите).Затова ми е смешно!!!Защото съм на 25 и ходя на мачове от 98г.и знам кой отбор колко събира на мачове!!! И тука дали левскари иили цесекари на по 13,15 години да ми говорят глупости и смешки за нещо които трябва да поживеят малко преди да говорят!!!Аз ти казвам виждал съм пълен националният стадион на мач на ЦСКА само един път през живота си (Левски-ЦСКА 5-0).Виждал съм пълен Българска Армия доста пъти но той събира 22 000 а с буферите събирахте точно от 19 000 до 21 000 души.Виждал съм ЦСКА да събира на свой мач повече от 22 000 само 2 пъти казах ти (Ювентус и Фулъм).И съм виждал пълен Герена на мач с Литекс с 35 000,Виждал съм пълен до дупка Герена с Юве и ХАйдук.Виждал съм Националният стадион(След ремонта) пълен няколко пъти от нас и националният отбор.Това съм виждал за моите 25 години и от това виждане мога да се смея или не!!!

А виждал ли си как любимият ти отбор бие на неговия стадион действащ европейски шампион щото аз съм виждал, а съм виждал и чувал как Левски на следващата година бе размазан от действащия европейски шампион и ни обясняваха колко силни били и как това 5:0 е голям успех за родния футбол. Така че бягай от нашия форум както казва Пената нека да играем не да броим и пратете благодарствено писмо на Бешикташ щото вчера в последната минута спасиха доста левскари от инфаркт, които очаквайки да стане както обикновинно когата играят те със силен отбор разгромен резултат щяха да получат инфаркт ако бяхме взели точка.[/quote]

А виждал ли си 43 000 срещу този отбор.........................
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Върни се в “Архив”