България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?

Мнениеот Oskron » 04 сеп 2010 16:44

nikulas написа:категорично НЕ!!!!няма начин да ме накарат да дам 5 лева-ПАРИ НА КУРВИ НЕ ДАВАМ

ами ако всички спрат ти от какво ще живееш бе муцка ...

IvanG73
Контакти:

Мнениеот IvanG73 » 04 сеп 2010 16:45

soilwork написа:Г-н Стоилов и г-н Сираков са пътници,това е ясно и на малките деца вече!!

Според мен докато Перуци е президент на БФС тези двамата не можеш ги помръдна и с топ!!!

Потребителски аватар
Берое
Контакти:

Мнениеот Берое » 04 сеп 2010 16:46

balef написа:А ФРАНЦУЗИТЕ КАКВО ДА КАЖАТ СЛЕД ЗАГУБАТА НА СОБСТВЕН ТЕРЕН ОТ СКРОМНИЯ ОТБОР НА БЕЛОРУС ? И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ФРАНЦИЯ Е БИВШ СВЕТОВЕН ШАМПИОН !?!

Франция да каже-докога сините гали ще защищават честта на страната!?! А ние? Докога сините говеда ще гледат на националния отбор, като на свой собствен?
Докога ще се налагат малката перука, зетя, шурея и прочее некадърници...Или няма по-способни и по-кадърни момчета, а? Айде погледнете в отборите в "А" група, ама не тея дето ги подпират съдии и пари, а в Берое примерно, в Черноморец, Литекс и т.н.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 04 сеп 2010 16:47

Защо да е мазохизъм да си покрепиш националния отбор??? Еми, ходиш - гледаш футбол с приятели, и си изкарваш една весела вторник вечер...... Люксембург държава от мазохисти ли е?
[center]Изображение[/center]

Agentriot
Контакти:

Re: И все пак....

Мнениеот Agentriot » 04 сеп 2010 16:55

soilwork написа:
Agentriot написа:
viroglav написа:Ако ги подкрепя срещу Черна гора това ще значи , че давам кредит на доверие на това ръководство ... Че давам кредит на доверие на Мъри Стоилов , Боби Михайлов и Наско Сираков ... А това не е така и аз не съм лицемер. Боядисаха националния отбор в клубни краски ... Боядисаха целия ни футбол и го подчиниха на един клубен такъв. Е , защо ще искат подкрепа от тези , които не са фенове на клубния им отбор ? Те просто затриха футбола в България. А това става и с помоща на медиите , които са в ръцете на некадърници. Като приемеш рекламите на М тел , то приемаш и чатала , който ти слагат на врата на свободното и безпристрастно слово. Най фрапиращият пример е Сашо Диков ... Няма спортни журналисти ... Има такива в спортни шоута , но не и в сериозни предавания с тежка дума в обществото ... Такива , които ще тропнат по масата и ще предпочетат българското пред клубното. Де ги ... Къде го този , който вчера се възмущаваше и с право от БНТ ... А да , той е фен на този клубен отбор и на неговите икони Мъри , Наско и Боби. Той срещу тях не може да говори , все пак е представител на спортно Шоу. А нали отбора , на който е фен не плаща наем за стадион и най - важното е , че въобще има такъв. Другите да му мислят ... Те си нямат лобита в спортни Шоута , които да защитават качествено при това интересите им при нужда. Лошо няма , но нали точно поради тези причини уж сме загърбили стария социалистически строй. Заради силата на словото , изправена срещу несправедливостите в обществото ... Боби Михайлов е от десетина години шеф във БФС ... През този период си спомням само сини балтии срещу отборите от първенството. Смени на съдийски комисии , подарени титли ... Преди него беше Иван Славков ... Никаква промяна. Нищо ... Това Левскарски ФС ли е или Български ФС ? Нека ме убедят , че това което пиша са празни приказки и ще отида да ги подкрепям на мачовете ... Ама дотогава да забравят за моя Вот и за Вота на милиони други българи , които са на моето мнение ...

Абе сладур,я кажи сега ти от кой отбор си,че навсякъде виждаш теория на конспирацията и че Левски е най-богопомазаният отбор!
Мисля че момчето е от Черно Море-така че тук не прозират клубни пристрастия!!

Дано да е така,но и в двата случая едно такова изказване пак е меко казано неподплатено с доказателства и факти-освен,че горепосочените трима са играли в Левски с какво друго аджеба са ощетили националния отбор за сметка на Левски-примерно вчера!Живко игра добре,Веско за малкото минути,които изигра пак игра добре и това е-пусна Божинов,който по мое мнение нямаше никакъв принос и място на терена срещу този отбор и тази защита и после пусна Рангелов,който също направи пропуск,който сигурно поне половината хора от този форум биха превърнали в гол,а можеше още отначалото да пусне един Домовчийски(който наистина е бил в Левски),а според мен в момента е в по-добра моментна форма,по-висок е и е по-бърз от Божинов и може би щеше да е по-опасен,въпреки че наистина му липсват опит и мачове за националния,но пък Валери,който има такъв с абсолютно нищо не показа,че заслужава място и че е по-класен!Та това просто беше един пример как даже е можело може би за добро да пусне един БИВШ левскар,а за сметка на това е пуснал играчи играли в други отбори,а да не забравяме и включването на Иван Иванов,който пак допусна елементарни грешки довели и до голове!

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Мнениеот pajin_84 » 04 сеп 2010 17:48

Blue_Lion написа:Кво значи "Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора" ? :shock: Аз съм българин и ще отида на стадиона,без значение вали ли,жега ли е,кво е и без значение резултата и играта на ония палячовци които играят от името на милата ни Родина ! Хич не ме интересува,че сме паднали вчера (от вчерашния мач знам само резултата,не съм го гледал и не си и направих труда да го гледам) и как сме играли...аз крайния изход от мача го знаех преди да се е играл,както и кво ще се говори след него - от ръководството на Националите и от феновете ;) На мача с Черна Гора отново очаквам да видя гавра с името на България от група некадърни бездушници,ама на този етап такъв ни е футбола...има начини да се промени това,ама хората само говорят,не действат !

Който се чуства българин и футболен фен,ще отиде на мача да подкрепя България,не ония мишки и манекени които са на терена - К*Р ЗА БФС !

"И все пак...." беше заглавието на темата,ама някой го е променил...квото е ;)

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 04 сеп 2010 17:50

НЕ!

ВЪН МЪРИ, НАСКО И ПЕРУКАТА ОТ НАЦИОНАЛНИЯ !
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 04 сеп 2010 19:16

Не знам дали антирекорда от мача с Грузия,ще падне.Нека да видят Перуци и шайката му,1 000-2 000 души на Васил Левски,в първия,а не последния мач на нац.тим в София,в квалификации.
Само Черно море.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 04 сеп 2010 20:03

Преди след всяка издънка бях на стадиона дори със Грузия ходих на -25 градуса и предишния Кипърски резил но повече нерви нямам :!: Докато не се махнат всички набутани от Перуката няма да стъпя :!:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
berbatov
Контакти:

Мнениеот berbatov » 04 сеп 2010 21:13

Не мога да не подкрепям Националния, макар и с болка на сърцето,лошото е ,че Tандема трябваше да си подаде оставките още след кипaрската епопея.

Сигурен съм,че ще бием черногорците в София въпреки празните трибуни и тогава... Кво правиме?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Върни се в “Архив”