Селекцията на Левски-нови играчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Супер талант подписва с ЛЕВСКИ.

Мнениеот zlatan » 11 май 2010 22:39

С директор Гонзо младите в Левски нямат шанс,ако освен новия тренер се окаже голяма изненада,под изненада имам предвид сериозно име аре да не казвам голямо сериозно име ,чак тогава младите в Левски
е имат шанс.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Вундеркин подписва с ЛЕВСКИ.

Мнениеот kartago » 11 май 2010 23:27

moonlight написа:
kartago написа:15 годишен в първия отбор? Ти наистина ли си вярваш? Знаеш ли как се играе в тези групи?!...

Отговарям ти с цитат от статията. " Най-вероятно обаче офертата на Левски ще бъде приета и от лятото Костадинов ще заиграе в ДЮШ на "Герена" и АКО продължи в същото темпо развитието си, ще бъде привлечен в първия тим."
Така че никъде не става въпрос ,че той на 15 ще играе в първия тим. Това е инвестиция в бъдещето, а не в настоящето ;)

И аз ти давам цитат от статията! Затова питах! Не се заяждам с никой, просто не ми се вярва! Минах през тези групи, знам за какво става въпрос!
" Костадинов вече дебютира в неофициален мач за представителния отбор - срещу Димитровград в петък, когато се появи на терена в последните 15-20 минути. Очаква се дори той да попадне сред титулярите за гостуването на Волов в Шумен."

Потребителски аватар
moonlight
Контакти:

Re: Вундеркин подписва с ЛЕВСКИ.

Мнениеот moonlight » 11 май 2010 23:43

kartago написа:
moonlight написа:
kartago написа:15 годишен в първия отбор? Ти наистина ли си вярваш? Знаеш ли как се играе в тези групи?!...

Отговарям ти с цитат от статията. " Най-вероятно обаче офертата на Левски ще бъде приета и от лятото Костадинов ще заиграе в ДЮШ на "Герена" и АКО продължи в същото темпо развитието си, ще бъде привлечен в първия тим."
Така че никъде не става въпрос ,че той на 15 ще играе в първия тим. Това е инвестиция в бъдещето, а не в настоящето ;)

И аз ти давам цитат от статията! Затова питах! Не се заяждам с никой, просто не ми се вярва! Минах през тези групи, знам за какво става въпрос!
" Костадинов вече дебютира в неофициален мач за представителния отбор - срещу Димитровград в петък, когато се появи на терена в последните 15-20 минути. Очаква се дори той да попадне сред титулярите за гостуването на Волов в Шумен."

В този случай говориш за първия отбор на Свиленград. Не виждам нищо нелогично да играе в първия отбор момчето. В нашата Б група нивото не е кой знае колко високо. Вярно е,че и в ДЮШ нивото е под всякаква критика, но все пак се твърди ,че това момче е вундеркин ;)

viroglav
Контакти:

Мнениеот viroglav » 12 май 2010 01:07

Би било много интересно да разберем кой по - точно го определя този петнайсетгодишния за супер талант ? Всеки може да напише такава сълзлива статия , небазирана на факти , дори баща му на въпросния вундеркинд ... С това обаче ми се струва , че стартира кампанията - да замажем очите на феновете на ПФК Левски за лятната селекция. През зимата Тевия го изкараха същия вундеркинд , а не е изиграл и един мач. Преди него този от Славия , дето го взеха под наем за ШЛ и ЛЕ едва ли не беше готов за Барселона ... Да не говорим пък за онзи некадърник Пепеляшко що мастило се изписа. Като се сетя и за барикадите в синьото БФС , които се строиха за Георги Христов и кражбата му от Ботев ... Изобщо ДС инструментите отново заработиха. Разберете го - и Меси да дойде в Подуене с тези уговорени мачове веднага нивото му ще падне до тип махленско терикатче ... С Тодор Батков и Държавна сигурност в редовете ви ще си кретате до "победи" в България и географски открития в ЕКТ. Жалко за сработеното отборче на Локо Сф. , което беше прее.бано тази година , за да може абонамента ви за ЕКТ да не бъде прекъсван ... Най - големия вундеркинд за ПФК Левски е и ще си остане Тодор Батков ... :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 май 2010 01:29

Дано наистина да се окаже талант момчето,макар че едва ли ще е като Меси и Ронално.Все пак добре ,че се озъртат за таланти ,белким някой наистина се окаже талантлив.Той е на 15 ,а Домувчииски ,доколкото си спомням дебютира на 16 и всички казваха как може та той е твърде малък и т.н.Да се надяваме да се окаже истински талант с качества и поглед върху игратаи след 1-2 години да играе в дубъла ,а защо не и в първия.

foryoubitch
Контакти:

Мнениеот foryoubitch » 12 май 2010 07:29

Преди 3 години имахте един Адриан Георгиев пак така беше ,сам се отказа от Левски и изчезна в чужбина :) :) :)

Потребителски аватар
IVAN.CYPRUS.BLUE

Мнениеот IVAN.CYPRUS.BLUE » 12 май 2010 07:35

Дано,наистина е талантливо момчето.Само да не получи някоя треньорска травма и да се погуби като талант.Това е вярна крачка към бъдещето на ЛЕВСКИ и на българският футбол като цяло.Трябва да се даде път на младите таланти.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.

Берое_зара
Контакти:

Мнениеот Берое_зара » 12 май 2010 09:32

Жалко за момчето, ако се хване на акъла на тия и отиде в Левски. Ще търка пейката, защото неговите родители няма да плащат на треньора и никакъв шанс да го викнат в първия отбор, когато излезе от ДЮШ. Поредния унищожен талант.

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 12 май 2010 09:59

Дано продължи да се развива, а не да го развалите както се е случвало преди. В такива като него ни е бъдещето.

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Селекцията на Левски-нови играчи

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 17 май 2010 08:38

Левски приключи сезона с победа 2:0 над Сливен, но нанесе удар и на трансферния пазар, пише "Меридиан мач".

"Сините" са договорили Мартин Камбуров от Локомотив София и националът се очертава като едно от най-силните летни попълнения на тима. Самият нападател обяви, че със сигурност напуска "железничарите", защото е обиден на феновете, които и вчера псуваха него и съотборниците му.

В същото време още днес се очаква в клуба да пристигнат свежи приходи от продажбата на Николай Димитров и Георги Сърмов в турския Касъмпаша.

Трансферът на двамата е на 99% сигурен и днес пътуват за Истанбул, за да минат медицински прегледи.

Ако е истина ще е добре
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Върни се в “Архив”