Трансфери!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- edmon_dantes
- Контакти:
Re: Трансфери!!!
Преди няколко дни Емил Костадинов спомена, че почти няма да се прави нова селекция и ще се разчита на настоящите футболисти, а те не са малко. По-важно за вас в момента е не да мислите за трансфери, а за лиценза, който виси на косъм. По Ринг съобщиха, че ако не се плати в 7-дневен срок, става страшно.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Няма страшноedmon_dantes написа:Преди няколко дни Емил Костадинов спомена, че почти няма да се прави нова селекция и ще се разчита на настоящите футболисти, а те не са малко. По-важно за вас в момента е не да мислите за трансфери, а за лиценза, който виси на косъм. По Ринг съобщиха, че ако не се плати в 7-дневен срок, става страшно.

edmon_dantes написа:Преди няколко дни Емил Костадинов спомена, че почти няма да се прави нова селекция и ще се разчита на настоящите футболисти, а те не са малко. По-важно за вас в момента е не да мислите за трансфери, а за лиценза, който виси на косъм. По Ринг съобщиха, че ако не се плати в 7-дневен срок, става страшно.
Дай вие като не сте взимали нови футболисти (имам предвид, че Мечо

САМО ЦСКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- captain_drifuss
- Контакти:
edmon_dantes написа:Преди няколко дни Емил Костадинов спомена, че почти няма да се прави нова селекция и ще се разчита на настоящите футболисти, а те не са малко. По-важно за вас в момента е не да мислите за трансфери, а за лиценза, който виси на косъм. По Ринг съобщиха, че ако не се плати в 7-дневен срок, става страшно.
пак с тоя лиценз, абе вие нямате ли друга работа!!! и какво е това лицемерие, защо не кажете за вашите дългове нещо- от кога не са получавали заплати футболистите ви!? и кога ще направите един трансфер, за да може да говорим за сравнения между двата отбора?
иначе по темата- Краславов и румънеца ги забравете, няма как да стане... това сръбското дете-чудо дано да го бива, ама не знам кой ще му дава шанс за изява в ЦСКА, чичо Митко няма да го има....
- Levski_1914 forever
- Контакти:
Отклонихме се от темата,но и аз ще се отклоня,само ще кажа,че момчето изглежда наистина има талант,но в български отбор,особено пък в ЦСКА,няма никъв шанс да се развие..........
Тааа,горния пост,нещо говори за заплати и за задължения,леле не съм спрел да се смея,сигурно вече над 5 мин,го пиша тоя пост(при 20 сек макс попринцип
)
Как имат наглоста,Цецкарите,да говорят за задължения и изплащания,да се заяждат с другите отбори за това,само това се чудя,на наглоста им,пък тоя лиценз си е важен,макар,че аз предпочитам на Нас да ни го вземат,та да не играеме в Европа,но уви...........
Цецкарите,нямат право да говорят,за такива неща,дори 1 думичка,ако го правят,това показва заядливоста им!!!
Тааа,горния пост,нещо говори за заплати и за задължения,леле не съм спрел да се смея,сигурно вече над 5 мин,го пиша тоя пост(при 20 сек макс попринцип

Как имат наглоста,Цецкарите,да говорят за задължения и изплащания,да се заяждат с другите отбори за това,само това се чудя,на наглоста им,пък тоя лиценз си е важен,макар,че аз предпочитам на Нас да ни го вземат,та да не играеме в Европа,но уви...........
Цецкарите,нямат право да говорят,за такива неща,дори 1 думичка,ако го правят,това показва заядливоста им!!!
Левски завинаги в моето сърце!
cpt draifus, може би нямаме задължения и проблеми с лиценза си именно защото не купуваме играчи на кило
..докато вие след всеки полусезон пазарувате в стил 'блондинка в МОЛ' 

- captain_drifuss
- Контакти:
а може би точно защото нямате задължения и сте в перфектно финасово състояние Борат не може да неамри купувач на отбора ви вече две години!? или пък затова всяко лято правите по един-два страхотни трансфера.... не говорим за купуване на килограм,но ако имахте пари щяхте попне един свестен нападател да вземете, а не да се чудите откъде да откраднете някой без трансферна сума! за лицензи няма какво да си говорим, тия дето раздават лицензите са съите дето ви слагат съдии да ви бутата по нагорнище....
- TPAKTOP
- Контакти:
Орлинов е по-добър!
Искам само 4-5 трансфера. 3-ма млади играчи и двама опитни. Има някакво ядро в ЦСКА ама трябва да има промени. Имаше някакви слухове за Вальо Илиев. Дано да е истина. Това ми е любимия защитник от доста време насам. Никога няма да забравя и оня гол на Анфийлд... 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Дали ще привлекат Вальо Илиев?!?!
- TPAKTOP
- Контакти:
TheClub написа:Дали ще привлекат Вальо Илиев?!?!
За сега само слухове има...
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата