Дускусии: Байерн М-Интер (Финал)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
orgi
Контакти:

Re: Байерн М-Интер

Мнениеот orgi » 29 апр 2010 01:12

Boksiorcheto написа:
di4o написа:Ми няма как ... Интер ще спечели ! :) Няма начин да си победил Челси и Барса в елиминации и да не успееш да победиш Байерн ,които доскоро не показваха нищо .
Жозе Специалния ще излъже Ван Гаал. И въпреки всичко са възможни изненади . Топка е - върти се ... ;)

Пич,явно не разбираш от футбол ;). Не може да ни сравняваш с селски отборчета,като Челси и Барса. Не са ни на трофеите и историята,особено Челси ;). Нали знаеш,че немците са си немци и играят дори при 3-0. Мисля,че е малко рано за прогнози,но мисля че БАВАРСКАТА МАШИНА ще победи иначе симпатичните ми интеристи ;). Пожелавам им успех в Италия,но в Европа им стига толкова ;).

как може само на барса да им казваш селски отбор?това нещо не разбрах!

Потребителски аватар
alcho
Контакти:

Мнениеот alcho » 29 апр 2010 01:15

di4o написа:
soilwork написа:Ван Гаал има повече трофеи от Моуриньо!!

Може и да има ,ма Специалния е по-готин и е спал с повече жени ! :lol:
PS: "Не подценявайте човек,който е печелил Шампионска лига с Порто! "
Китайска народна поговорка ... 8-)

и я е пропуснал да играе финал с най-добрия отбор тогава - Челси - вярно - нещастно, но по негова вина .... Мисля, че няма да повтори .... за мен Интер ще спечели .... но както и да е .... предвиждам страхотен мач! Радвам се че е интер, защото Байерн нямаше да се справи с барЦИлона ... това го може само убиец като Ж.М. Мразя Барса (твърде са горделиви), не обичам Байерн (нищо човешко няма там), а интер са ми безразлични (на Pirelli съм фен само на календарите) но на финала съм за интер :)

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 01:35

Когато човек сравнява едно нещо с друго,трябва да има подходящата база за сравнение. Барса не са селски отбор,явно съм го написал грешно. Става въпрос за Челси. Някакъв смешен и изкуствен отбор,който така наречените "форумни специалисти",го поставят преди Байерн Мюнхен. Такива изкуствени отбори,които не са постигали нищо на европейската сцена - не ми ги хвалете ;). Става въпрос за отборчета,като Челси,Арсенал,Интер(макар и да имат 2 КЕШ-а). За това става въпрос. Правите тъпи сравнения. Къде са Байерн сега,а къде са Челси?
ГЕРБЪТ НИ Е ЛЪВ, А ЖИВЕЕМ КАТО МИШКИ!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 29 апр 2010 01:36

Мача е за Интер ;]

Офтопик:

Потребителски аватар
khs
Контакти:

Мнениеот khs » 29 апр 2010 01:37

2-1 за Байерн!
Исторически винаги сме мачкали интер..кво ли остава на Финал за КЕШ!
Само Байерн!!!

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 01:40

khs написа:2-1 за Байерн!
Исторически винаги сме мачкали интер..кво ли остава на Финал за КЕШ!
Само Байерн!!!

То исторически сме мачкали всички. Мисля,че кофти статистика имаме с Ливърпул и Милан.

Потребителски аватар
Love_
Контакти:

Мнениеот Love_ » 29 апр 2010 01:52

4-0 за Интер.
Boogeyman looks under his bed for Chuck Norris,Chuck Norris looks under the bed for Fedor !
Support only your local team !

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 29 апр 2010 07:19

Мачът е 50/50. За първи път в живота ми ще съм за италиански отбор, нерде пък за Интернационале, но Мориню заслужава.
;) От друга страна едва ли има отбор, на който да отива по по-добър начин железобетонна игра. Перфектен защитен футбол. Направо им се наслаждавах. Странно, но ...
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Мнениеот Ki Cho » 29 апр 2010 07:50

Ki Cho написа:Мачът е 50/50. За първи път в живота ми ще съм за италиански отбор, нерде пък за Интернационале, но Мyриню заслужава.
;) От друга страна едва ли има отбор, на който да отива по по-добър начин железобетонна игра. Перфектен защитен футбол. Направо им се наслаждавах. Странно, но ...
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

Потребителски аватар
Boksiorcheto

Мнениеот Boksiorcheto » 29 апр 2010 08:56

Ki Cho написа:Мачът е 50/50. За първи път в живота ми ще съм за италиански отбор, нерде пък за Интернационале, но Мориню заслужава.

А на теб харесва ли ти този защитен футбол?

Върни се в “Архив”