Нека помогнем на децата от Хаити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Нека помогнем на децата от Хаити

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 11:24

love_hurts написа:Хаити имат най-шибаната история, която съм виждал, които ги "пороби" и им е налагал нечувани репарации сега да им помага да се изграждат от нулата. Аз лично няма да пусна. Дано се оправят хората.

То пък щото някой е очаквал точно ти да пуснеш...
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 03 фев 2010 12:15

Прави са мненията на болшинството съфорумци, че трябва да се помогне не на децата на някаква негърска страна, а НАШИТЕ. Добре.. Да приемем, че пратите 1 смс на стойност 1.20 - колко от тези пари ще стигнат до Хаити?

Потребителски аватар
bai Momchil
Контакти:

Мнениеот bai Momchil » 03 фев 2010 12:26

Вчера съобщиха за събрана сума на стойност около 400К.
При 20% ДДС, което аз наричам данък благотворителност, тая сума би стнала 480К.

Е тия 80К които ние сме дали да помогнем, отиват като данък за България, а не за децата на Хаити.

Аре ся кажи с тия 80К колко вода може да им пратим? Май около 80 000 литра!!!

Затова и ви призовавам, тука сте все умни хора, ползващи нет - ако решите да помагате не го правете, чрез СМС-и или телефонни обаждания, въпреки че признавам това е най-лесният начин.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 03 фев 2010 13:06

acmilan написа:
love_hurts написа:Хаити имат най-шибаната история, която съм виждал, които ги "пороби" и им е налагал нечувани репарации сега да им помага да се изграждат от нулата. Аз лично няма да пусна. Дано се оправят хората.

То пък щото някой е очаквал точно ти да пуснеш...

Всеки си има начин на мислене, ако имаш желание пращай. Повечето хора са си усетили за какво иде реч ....
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 фев 2010 13:20

864 250 лева бяха събрани за децата от Хаити.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
VraTar4o
Контакти:

Мнениеот VraTar4o » 03 фев 2010 15:25

За някой които се питат защо само на децата еми това е кампания на УНИЦЕФ които помагат най-много да не кажа само на децата.

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 03 фев 2010 18:11

И колко от тези 1.20 отиват за Хаити ? И дали наистина ще отидат в Хаити ? От благотворителния концерт се бяха събрали почти 60 милиона, доколкото помня. И какво стана с тези пари ? Безброй кампании се организираха за наркоманите от Хаити, а за БЪЛГАРСКИТЕ деца - НИТО ЕДНА. Жалка история :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 04 фев 2010 17:03

pomiqrat написа:Ще прозвучи кофти, но е така. Къде сте тръгнали да поомагате на децата на Хаити при положение, че българските деца стоят на улицата и няма кой да им помогне? Семейство остава на улицата, защото бащата е освободен от работа и не може да плаща наема от 250 евро. защо не помогнете на децата на България, които ровят в контейнерите и живеят по подлези, гари, контейнери и кашони? Скоро прочетох нещо много интересно, което наистина може да те трогне. Клошар прибрал при себе в импровизираната си къща от кашони дете от улицата и го нагхранил. ей това е благотворителност от сърце.

Нали се сещате, че от този смс ще останат 20 стотинки за децата.

Точно така мисля и аз ! И САЩ е достатъчно богата държава, защо те не помогнат ?!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 04 фев 2010 17:12

Converse написа:
pomiqrat написа:Ще прозвучи кофти, но е така. Къде сте тръгнали да поомагате на децата на Хаити при положение, че българските деца стоят на улицата и няма кой да им помогне? Семейство остава на улицата, защото бащата е освободен от работа и не може да плаща наема от 250 евро. защо не помогнете на децата на България, които ровят в контейнерите и живеят по подлези, гари, контейнери и кашони? Скоро прочетох нещо много интересно, което наистина може да те трогне. Клошар прибрал при себе в импровизираната си къща от кашони дете от улицата и го нагхранил. ей това е благотворителност от сърце.

Нали се сещате, че от този смс ще останат 20 стотинки за децата.

Точно така мисля и аз ! И САЩ е достатъчно богата държава, защо те не помогнат ?!

Ами Щатите направиха най-голямата кампания до момента ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 04 фев 2010 17:14

те пратиха въоръжена до зъби армия все едно ще ги окупират, а не да им помагат...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Архив”