[18.11.09г.] Малта - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: [18.11.09г.] Малта - България
с такава игра, която показваме напоследък, може да завършим на равно, може да победим и не е изключено, че можем и да паднем дори. Така, че не мога да дам точна прогноза с контролата срещу Малта.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Ще направим едно историческо 1-1 със страхотен хъс и точни смени на тренера 

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Националният отбор по футбол завърши 1:1 като гост на Малта в последния си мач от квалификационния цикъл за Стетовно първенство.
Какви 0:8 и 0:4 ви гонят ? 1х !
POPCORN написа:THE G.A.M.E написа:Попкорн....виж сега, вярно е това което казваш- тия ремита, си бяха чисти загуби !
Но това само доказва, че националният си беше зле, преди да дойдат Мъри и Наско.....даже от много преди това ! Ти сам го написа.....кога за последно победихме голям отбор ? Ама за това не са виновни Мъри и Наско.....та те поеха националите ни, от преди година......аз лично, не приемам, че вината за сегашното състояние на отбора ни, е заради тях !
Можеби имат вина, че въпреки това тежко състояние, ( и голям точков дефицит след първите 4 мача ) не успяха да класират България на световното ? Ами неуспяха да......ама само те ли са виновниците, както се опитвате да ги искарате.....и не само вие, а и доста "журналисти" и "специалисти" ?
Факта е един - "двамата С С" ще имата вина, само тогава, когато е звършил и последният ни мач от евро квалификациите.....ако разбира се, не сме се класирали..
не братле не са само те виновни, но те вече са от 8-9 месеца е нещо промени ли се?Аз мисля, че е същата баница, което е лично мое мнение![/quote/]
POPCORN,не е същата баница приятел,ами още по-вкиснала и развалена баница.Ама такъв ни е готвача в момента,не направи нищо смислено за да я направи годна,ако не за ядене поне на външен вид,да е добре,да не се гнусиш като я гледаш.
Само Черно море.
THE G.A.M.E написа:
Ами националният отбор, не е клубен. 10 Месеца, са нищо.....това са 4-5 мача....има няма !
Аз и за това призовавам.....не да се спира с критиките, а с жестокото плюене което ни втълпява, че едвали не.......Стоилов и Сираков съсипват българският футбол.....защото сме паднали от Кипър и не сме били няква формация на Шахтьор !
Аз лично ще ги скъсам от критики......само да не успеят да класират България на Европейското ! Тогава няма да имат никакви оправдания.....защото им беше даден шанс да изкарат пълен квалификационен цикъл !
Ама до тогава......мисля че има подобрение в отбора.....и като отношение, и като игра.
Но дали съм прав.....ще видим в истинските мачове догодина есента.
И на мен не ми харесват доста неща в националния.....ама съм се въоражил с търпение......до кога.......ще видим....
Моето търпение се изчерпа след равния с ирландските ботуши в София.Поне да бяха показали,малко от малко сносна игра,а то почти нищо.Май на Трапатони футбола му е много по-правилен от този на Синоптика.
Само Черно море.
-
Гарфилд, и мен ме е яд за ирландците ! Може да се каже, че там ги надиграхме.....а тук направо си ги смачкахме, ама.........тук вече роля играе и късмета.
Не бяха по добри от нас.....и не са- факт !
Но според мен, и двата мача бяха изиграни тактически много правилно от нашите....а ирландците, особенно тук в София.....си висяха на късмета, не на тактиката на Трапатони !
Ако Бербо беше вкарал онова положения в края......какви тактики на Трап....какви 5 лева ?
Просто си изгаряха......
Но според мен, и двата мача бяха изиграни тактически много правилно от нашите....а ирландците, особенно тук в София.....си висяха на късмета, не на тактиката на Трапатони !
Ако Бербо беше вкарал онова положения в края......какви тактики на Трап....какви 5 лева ?

THE G.A.M.E написа:Гарфилд, и мен ме е яд за ирландците ! Може да се каже, че там ги надиграхме.....а тук направо си ги смачкахме, ама.........тук вече роля играе и късмета.
Ако Бербо беше вкарал онова положения в края......какви тактики на Трап....какви 5 лева ?Просто си изгаряха......
Прав си,ама само донякъде.Когато нашите спаха през първите 30 минути на мача,се отървахме на косъм от по-голям реултат от 0:1.Върви после обръщай мача от 0:2 примерно.И кой отбор подреден добре,ще се представя по този начин до 30 минута и то като домакин.Тогава ми беше мъка да ги гледам националите.А късмета и нас ни покри в Ейре,справка автогола.
Само Черно море.
garfild8 написа:THE G.A.M.E написа:Гарфилд, и мен ме е яд за ирландците ! Може да се каже, че там ги надиграхме.....а тук направо си ги смачкахме, ама.........тук вече роля играе и късмета.
Ако Бербо беше вкарал онова положения в края......какви тактики на Трап....какви 5 лева ?Просто си изгаряха......
Прав си,ама само донякъде.Когато нашите спаха през първите 30 минути на мача,се отървахме на косъм от по-голям реултат от 0:1.Върви после обръщай мача от 0:2 примерно.И кой отбор подреден добре,ще се представя по този начин до 30 минута и то като домакин.Тогава ми беше мъка да ги гледам националите.А късмета и нас ни покри в Ейре,справка автогола.
Ако Килбейн не си беше вкарал автогол,Макриев вкарваше това положение.А и мач като този с Ейре е на тактическо надлъгване и грешки,и двата отбора направиха по една решаваща грешка за головете и в двата мача,по-добрият отбор определено бяхме ние и достигнахме до решително чисто положение на Благо в Дъблин и Бербатов в София,като с друг треньор съм сигурен,че с този състав в Ейре губехме стабилно.Аз съм убеден,че Берба,за Манчо,положението на "Васил Левски" го вкарваше,за национала обаче головете във важни мачове му липсват.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Аз не виждам какво ще направим и срещу тях де, ама нищо.. Просто националите ни са толкова зле, чее няма накъде повече! Не могат да бият клубен отбор - след тоя мач вярвам, както и Кипър, няма да ме учуди, ако и тия ни сложат 2-3