Ред Бул-Левски Сф ,20:00 (официална тема)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ред Бул-Левски Сф (официална тема)
след 0:4 с Лацио насред София все още има хора които говорят за някакви хискове че и дори двойки 

-
Няма съмнения.....ще ги сгазим !
Или те ще ни сгазят.......няма средно положение !
.................................................................................................................
Заб.
Ремито го приемам за успех...тоест - че сме ги сгазили !

Или те ще ни сгазят.......няма средно положение !
.................................................................................................................
Заб.
Ремито го приемам за успех...тоест - че сме ги сгазили !

бахти наивниците.... 3,4-0 е правилен резултат при правилен футбол... това са реалностите в момента, всичко друго е запалянковски илюзии

- slavia_forever
- Контакти:
radko piratko написа:Левски взима точка от Залцбург 100%
А по-невероятно от това, вече не виждам, какво може да се каже!

Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин

zaleza1 написа:Момчета не се заблуждавайте това е възможно най-гадния съперник за Левски аз съм Армеец,но желая другия ни гранд да излезе от кризата,защото това което се случва с Левски не е нормално.Сега ше ви кажа защо според мен това е най-гадния тим.Ред Бул са типа отбор като Олимпик Лион когато излязат срещу силен противник играят много добре и само липса на късмет не им достига за да победят(изключвам 2та им мача до сега в ЛЕ),но когато се изправят срещу по непретенциозен тим просто го смачкват.Те ще търсят обедителна победа за да са сигурни в продължаването си напред.Левски могат да измъкнат нещо само ако играят така както играх с Вилерял,защитат не трябва да допуска такива грешки като тази вчера с Берое иначе ще стане както казва Славия Форевър.
Левскар съм,но те подкрепям напълно,това са фактите
3 най-малко във вратата на Левски. Не виждам на кое отгоре е оптимизма. Левски е безумно неграмотен тактически отбор. Берое 30 минути не можеха да си подадат 3 пъти топката, а Левски вместо да ги смаже - допусна да го бият.
- blue SASHO1977
slavia_forever написа:radko piratko написа:Левски взима точка от Залцбург 100%
Има едно нещо по-невероятно от това, Славия да стане шампион и да вземе купата в един сезон!!!
[offtopic]Така и така гледам само се нервите нищо няма да се промени в отборът ви.Та мисълта ми е ,защо само бай ви Ганя да прави пари от там.Предлагам ви да заложите за 1-ца на мача ви в Своге поне да изкярите и вие от тая работа.[/offtopic]blue SASHO1977 написа:slavia_forever написа:radko piratko написа:Левски взима точка от Залцбург 100%
Има едно нещо по-невероятно от това, Славия да стане шампион и да вземе купата в един сезон!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- comandosa1
- Контакти:
Гаранция ви давам, Левски няма да падне с повече от 2 гола. Лошото е, че и да падне с 1 гол все си е загуба, а за малка загуба точки не се дават.
Последна промяна от comandosa1 на 19 окт 2009 14:15, променено общо 1 път.
- slavia_forever
- Контакти:
blue SASHO1977 написа:slavia_forever написа:radko piratko написа:Левски взима точка от Залцбург 100%
Това го можем само срещу вас!

И не разбирам, защо се заяждаш? Това, че давам обективна оценка, която не се харесва на някои левскари, които не различават прогнози от пристрастия и говорят глупости, нищо не означава!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин