Лига Европа(официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Re: Рома, Базел и Фулъм! Какво ще кажете???

Мнениеот Gateca » 28 авг 2009 22:45

Единственото , което ме радва е , че Любо Пенев с това влизане в ЛЕ си бетонира поста . Поне за две години според мен.
В България всички живеехме в заблуда , че Динамо бил много скъп отбор с много големи амбиций. Селтик ги отупа с 2 - 0 като нямаха 6 години победа като гост. Динамо общо взето от 20 години не са направили нищо в Европа . Взеха се за големи и подцениха и двата мача , на всичкото отгоре бяха немотивирани и всякаш изморени. Пенев направи всичко на магия .
След редица грешки и провали уцели точният състав за мача. Усещам , че ще има повторение на годината след великата победа над Байер , който тогава бе в положението на Динамо . Смятам , че ЦСКА няма никакви шансове и за третото място , но хубавото е , че прибра 3.5 млн и ще изчисти всичко . Няма да играете на пролет и след 100 години .
Какво се заблуждавате ? Всички , който ще започнат да ме хранят и да пишат "Това е ЦСКА " живеят в голяма заблуда . ;)
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 28 авг 2009 23:16

Ти за тия 24 часа се опитваш да напишеш нещо,ама нещо не ти се отдава. :lol:
Твърде много си противоречиш,първо твърдиш че ще отпаднем с разлика от 5:0 и т.н :shock:
Сега изведнъж стана така че Динамо е по-слаб и от онова недоразумение в Европа Дебърци. :lol:
Същите вие твърдяхте че Леверкузен е с класа под онзи посредствен френски отбор Оксер,което е доста комично да се сравняват.....
Вместо да прогледнеш що за идиотски отбор сте,и какви посредствени мачове правите с анонимни отбори,си тръгнал да плюеш Л.Пенев и младите лъвчета.
Вие изобщо играч под 30г имате ли?
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Gateca
Контакти:

Мнениеот Gateca » 28 авг 2009 23:27

BGArmy Любо ще стане най големият любимец на синя България . Ти беше един от хората , който се заканвахте , че ще ни биете с 10 гола. Аз и тогава ти казах какъв ще изхода . Такъв какъвто ще е и сега. Каниш се да видиш отбора си на пролет. :) На това викам оптимист . Да не се кзваш Димитър Борисов ? :lol:
Не забравяй , че идва 20 Септември. Всички мислехме , че Динамо са силни , но самото им представяне доказа , че са посредствени. Класирахте се със съществения принос на съдията. 35 минути Динамо игра с двама централни защитници и без дефанзивен халф. До гола на Иванов Динамо ви беше натиснал , но след това се скапаха и без това демотивираните им футболисти.
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел

skarab
Контакти:

Мнениеот skarab » 29 авг 2009 00:22

Gateca написа:BGArmy Любо ще стане най големият любимец на синя България . Ти беше един от хората , който се заканвахте , че ще ни биете с 10 гола. Аз и тогава ти казах какъв ще изхода . Такъв какъвто ще е и сега. Каниш се да видиш отбора си на пролет. :) На това викам оптимист . Да не се кзваш Димитър Борисов ? :lol:
Не забравяй , че идва 20 Септември. Всички мислехме , че Динамо са силни , но самото им представяне доказа , че са посредствени. Класирахте се със съществения принос на съдията. 35 минути Динамо игра с двама централни защитници и без дефанзивен халф. До гола на Иванов Динамо ви беше натиснал , но след това се скапаха и без това демотивираните им футболисти.

Аз пък не виждам какво има да се плюнчиш тук и да си даваш "компетентното" мнение. Нещо да пророкуваш ли се мъчиш?Да поучаваш ли? Защо не отидеш по на изток и да си основеш една религийка като някакъв друг пророк там? :lol:
Може да се пробваш и в някой форум за политика.От футбол и политика нали всички разбират... :lol:

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Re: Лига Европа(официална тема)

Мнениеот Empty » 29 авг 2009 00:27

Има логика в това, че Фулъм няма да се хвърлят на 100 % за този турнир.Миналата година това се случи с Астън Вила(тази година пак отпадат, а не са слаби).Всеки отбор се хвърля здраво в Премиършип за да си запази местенцето, че борбата е жестока.Всяко едно място по-нагоре в класирането на Англия дава повече милиони, което също е от значение. ;)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 авг 2009 00:47

Средните англиийски отбори(тип Вила,Болтън,Фулам,Помпи) никога не правят нищо в този турнир-повечето отпадат в групите,а някой дори не достигат до там-Вила.Просто нямат ресурс да играчт и в първенството и в Лига европа-докато ние с това слабо първенство нямаме проблем.При 40 000 на стадиона смятам че Фулъм са пътници.Базел не са лош отбор но тука мисля че можем да ги бием и едих хикс там ще е идеален.Ако вземем и нещо от Рома-добре дошло.Шбщо взето смятам ,че ще шансовете ни да излезем са над 80%
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 авг 2009 00:48

Yasso написа:Две домакински победи срещу Фулъм и Базел и домакински Х срещу Рома и някой и друг Х навън ( а защо да не победим Фулъм на "Котидж" :?: ) и ги прескачаме тези групи :!:

Абе не бяха ли точно "Фулъм" тези, дето биха преди няколко години Локо Пловдив на Ераносян с 2 гола от засади :?: :evil:

Ако не ми мине някой дебел черен котарак път - съм на първия мач срещу англичаните на стадиона :!:

А вие :?: ;)

Бъркаш ги с Болтън- ;)
Изображение

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 29 авг 2009 01:48

cska_90 написа:Средните англиийски отботи(тип Вила,Болтън,Фулам,Помпи) никога не правят нищо в този турнир-повечето отпадат в групите,а някой дори не достигат до там-Вила.Просто нямат ресурс да играчт и в първенството и в Лига европа-докато ние с това слабо първенство нямаме проблем.При 40 000 на стадиона смятам че Фулъм са пътници.Базел не са лош отбор но тука мисля че можем да ги бием и едих хикс там ще е идеален.Ако вземем и нещо от Рома-добре дошло.Шбщо взето смятам ,че ще шансовете ни да излезем са над 80%

Има и някой изключения от английските отбори.Мидълзбро финал за купата със Севиля(2006г), който естесвено загубиха 4:0 :)

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 авг 2009 01:53

Ама са рядкост.Абе Фулъм не са нищо особено-никой не може да ме убеди че техните футболисти макар и скъпи са по-класни от нашите!
Изображение

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 29 авг 2009 09:00

cska_90 написа:Ама са рядкост.Абе Фулъм не са нищо особено-никой не може да ме убеди че техните футболисти макар и скъпи са по-класни от нашите!

Моля?ЦСКА ако играе в Премиаршип ще отпадне(както и другите ни отбори де).

Върни се в “Архив”