Шампионска лига (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2019-20)
Не знам дали си забелязал, ама вие бяхте с 1 купа за 5-6 десетилетия. Нещата се променят. 

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- slash1912
- Контакти:
kingofpop написа:slash1912 написа:SilentKiller написа:Тая чуплива печка Дембеле е пълна шушумига ! То и да беше станало 5-0 и да се бяхме класирали на финала, там сигурно пак щеше да осере някое 200% положение за гол и да паднем от абсолютните лузъри от Тотнъм. Хубаво че не се стигна до такъв сценарий...
Щяхме да ви бием 6:0 и пак нямаше да сте на финал
е да не литнете в облаците сега...нали знаеш, че скоро пак няма да ви върже такавие си печелите по една купа на десетилетие, няма кво да се лъжем...нека си го кажем както е
![]()
![]()
Доколкото мога да броя 6>5,а ако продължавате да играете както срещу нас и Рома скоро няма да ви огрее

[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
kingofpop написа:slash1912 написа:SilentKiller написа:Тая чуплива печка Дембеле е пълна шушумига ! То и да беше станало 5-0 и да се бяхме класирали на финала, там сигурно пак щеше да осере някое 200% положение за гол и да паднем от абсолютните лузъри от Тотнъм. Хубаво че не се стигна до такъв сценарий...
е да не литнете в облаците сега...нали знаеш, че скоро пак няма да ви върже такавие си печелите по една купа на десетилетие, няма кво да се лъжем...нека си го кажем както е
![]()
![]()
Ти мишленце малко, ква ли песен ще запееш само, след по- малко от година!

-
То и да спечелят случайно титлата другия сезон или по-следващия, кел файда както се казва, ако после пак 30 години не видят титла.

rhaegar написа:Не знам дали си забелязал, ама вие бяхте с 1 купа за 5-6 десетилетия. Нещата се променят.
е ти сериозно ли се върна половин век назад

Последна промяна от kingofpop на 16 юни 2019 23:17, променено общо 1 път.
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

plmar написа:kingofpop написа:slash1912 написа:SilentKiller написа:Тая чуплива печка Дембеле е пълна шушумига ! То и да беше станало 5-0 и да се бяхме класирали на финала, там сигурно пак щеше да осере някое 200% положение за гол и да паднем от абсолютните лузъри от Тотнъм. Хубаво че не се стигна до такъв сценарий...
![]()
![]()
Ти мишленце малко, ква ли песен ще запееш само, след по- малко от година!
кой набор си

интересно ми е виждал ли си отбора си шампион някога или си прокълнат на безтитлие до живот

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

kingofpop написа:rhaegar написа:Не знам дали си забелязал, ама вие бяхте с 1 купа за 5-6 десетилетия. Нещата се променят.
е ти сериозно ли се върна половин век назадкой му дреме преди 40 год кво е било
![]()
![]()
по тая логика да тръгнем да величаем Форест и Вила. Аз гледам футбол от 2001 и от тогава са минали 2 десетилетия и Пул са взели 2 ценни трофея( 2те ШЛ). Много добре знаеш, че в близките 15 години едва ли ще помиришат нов
не знам що се правиш на ударен
Ем тва ти казвам, нещата се въртят. Аз нямам против повече никога да не помиришат нищо, ама ебеш ли го как ще се завъртят нещата.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

kingofpop написа:rhaegar написа:Не знам дали си забелязал, ама вие бяхте с 1 купа за 5-6 десетилетия. Нещата се променят.
![]()
![]()
по тая логика да тръгнем да величаем Форест и Вила. Аз гледам футбол от 2001 и от тогава са минали 2 десетилетия и Пул са взели 2 ценни трофея( 2те ШЛ). Много добре знаеш, че в близките 15 години едва ли ще помиришат нов
Вие до 2005 бяхте точно с 1 купа. След като взимате тази първа купа през 1993 имате само един финал и два полуфинала и всичко друго е отпадане или от групите или след тях и добавяйки няколко не участия в ШЛ като последният е през 2004. Какво се държите така надменно все едно сте били с години някакъв фактор в ШЛ? Вие станахте такъв едва след 2005 година заради това ви така наречено златно поколение и е много вероятно да се върнете пак към онези мрачни времена от колкото да запазите сегашното си име в турнира. Ливърпул, Аякс, Милан и Реал са величията в този турнир без значение сегашното им състояние , а вие сте едва пеленачета в него.
JimBeam написа:kingofpop написа:rhaegar написа:Не знам дали си забелязал, ама вие бяхте с 1 купа за 5-6 десетилетия. Нещата се променят.
![]()
![]()
Вие до 2005 бяхте точно с 1 купа. След като взимате тази първа купа през 1993 имате само един финал и два полуфинала и всичко друго е отпадане или от групите или след тях и добавяйки няколко не участия в ШЛ като последният е през 2004. Какво се държите така надменно все едно сте били с години някакъв фактор в ШЛ? Вие станахте такъв едва след 2005 година заради това ви така наречено златно поколение и е много вероятно да се върнете пак към онези мрачни времена от колкото да запазите сегашното си име в турнира. Ливърпул, Аякс, Милан и Реал са величията в този турнир без значение сегашното им състояние , а вие сте едва пеленачета в него.
лично мен ми е все тая кой какво е печелил през 70-80 -те години, ние дори не сме били живи тогава

И аз не го разбирам това с натякването за праисторията. За всеки фен е хубаво да чуе или прочете какво се е случвало преди 50 години, но по тази логика, ако сега не се твори нова история, то няма да има за какво да се разказва след още 50 години. Следователно дали те е имало или нямало на картата преди 2010 няма никакво значение след като за 10 години компенсираш с лихвите. След 100 години сигурно на никого няма да му пука какво е ставало през 2019. Ще е важно настоящето, колкото е важно и в момента. А и говорейки конкректно за Барселона, те са си гранд поначало. Винаги са били.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]