Италианската Серия А (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италианската Серия А (2019-20)
То в Аржентина има много невидими . 
Усещате ли как за някои фенове във форума Анцунгмена ще се превърне в Ил Мистер Сари или Маурисио маестрото, както впрочем едно време за тези същите фенове Алегри беше "загубеняка от Ливорно", но изведнъж стана най-великия тактик в цялата галактика.
Сари, когато си напусна Наполи каза, че няма да води друг италиански отбор, но очевидно неволята го кара да не си спази думата.

Сари, когато си напусна Наполи каза, че няма да води друг италиански отбор, но очевидно неволята го кара да не си спази думата.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
Tiberius написа:Усещате ли как за някои фенове във форума Анцунгмена ще се превърне в Ил Мистер Сари или Маурисио маестрото, както впрочем едно време за тези същите фенове Алегри беше "загубеняка от Ливорно", но изведнъж стана най-великия тактик в цялата галактика.
Аз чакам руснака да си каже мнението, щото цял сезон сипваше по Сари в темата за ВЛ. Какъв му бил футбола, нищо не бил печелел, щели да го изгонят до НГ, загубеняк а-у. Интересно нещо е съдбата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Да, и на мен ми е много интересно какво има да каже русначето по темата. 
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV