Бундеслига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

runnersa
Контакти:

Re: Бундеслига 2015/2016

Мнениеот runnersa » 15 юни 2015 14:20

Много екстравагантни да не кажа селски новаци това Щад ( Дармщад и Инголщад) трябва да е еквивалент на Английското Таун на което завършват Английските да не кажа селски но нискоразрядни отбори :) Същата тенденция се забеляза и по другите първенства - в Италия Карпи и Фрозиноне, в Англия Борнемут и т.н. Все отборчета традиционни за аматъорските лиги на тези държави с изключение на Борнемут където трета дивизия или Лига 1 където най - често се подзивават си се води професионална! :)
Та с оглед на култовите новаци Хамбург тая година може и да не драпат до последно дали ще изпаднат :mrgreen:
Още по - интересно е че всички тези отборчета влизат с директни промоции окупирали първите две места в съответните втори дивизии а далеч по - известни и стойностни отбори трябваше да се избиват на плейофи и баражи за останалото 3то промоционно място...
Да не би това да е новото църно тото - преди началото на изминалия сезон сигурно са били добри коеф - те Карпи да спечели серия Б, Инголщад 2ра Бундеслига а Борнемут - Чемпиъншип! :)
Малко нагло ще е да бутнеш Ювентус, Челси и Байерн и да направиш някой средняк шампион но не е проблем отбори не помирисвали никога в историята си елитен футбол да окупират титлите и директните промоции във вторите дивизии за сметка на отбори с дългогодишен стаж в елита... Кой пък ти следи вторите дивизии? ;)

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 юни 2015 15:12

Инголщад 04 е правен с пари и те ти прилика с Челси. Отборът е свързан с Ауди, а Юве с Фиат ;) Инголщад е в Бавария - е ти прилика и с Байерн :) Аз лично искам да изпаднат :twisted: Дармщад 98 са пичове!
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 юни 2015 15:34

MCMXIII написа:Инголщад 04 е правен с пари и те ти прилика с Челси. Отборът е свързан с Ауди, а Юве с Фиат ;) Инголщад е в Бавария - е ти прилика и с Байерн :) Аз лично искам да изпаднат :twisted: Дармщад 98 са пичове!

Мисълта ми беше няма как в най - гледаните първенства да се излъчат сензационни шампиони щото ще бие на очи но същите пари могат да се правят правейки шампиони на долната дивизия отбори които никога не са се качвали в елита - хем пишеш историята им хем правиш кинти! :mrgreen:
Отдавна има залози за шампион в тези дивизии по всички световни букмейкъри и явно това е новата пазарна ниша - нито Карпи, нито Инголщад нито Борнемут са били слагани сред фаворитите за шампиони по - скоро борещи да не изпаднат или най - много средняци но накрая триумфират с титлите.. Случайност?
Че и на вторите места други "традиционни" елитни участници като Фрозиноне и Дармщад - как пък един от тези 5те не беше оставен да мине поне през плейофите ами всичките влязоха директно :?:
Явно са били в пъти по - силни от отбори като Карлсруе, Болоня, Норич, Мидълзбро и т.н. - няма кво друго да е! ;)
Последна промяна от runnersa на 15 юни 2015 15:47, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 юни 2015 15:41

Аз те разбрах, просто се шегувах, че отбор на 11 години има общо с Байерн, Челси и Ювентус ;)

Ако ще има нов шампион в Германия, то той ще е свързан с Голфове, което е гадно. Шанс имат и Дортмунд, това вече не е гадно. Гладбах не са дорасли, а те са симпатичен отбор. Леверкузен са невъри :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 15 юни 2015 16:38

Аз просто се надявам сезонът за Дортмунд да бъде в пъти по-добър от предишния. За титла не смятам, че има смисъл да се мечтае. Предполагам, че единствените, които ще се опълчат на Байерн за първото място са Волфсбург. Нека бъде зрелище.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2015 16:48

MCMXIII написа:
Ако ще има нов шампион в Германия, то той ще е свързан с Голфове, което е гадно.

Не е гадно. Обадете се на БМВ, те са по-класни от Голф, да ви дадат малко конски сили :mrgreen:

runnersa написа:Та с оглед на култовите новаци Хамбург тая година може и да не драпат до последно дали ще изпаднат :mrgreen:

Да, може да изпаднат без бараж.

Какво лошо има, по-малки отбори да се класират за топ нивата? Щом са заслужили, нека играят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 15 юни 2015 17:11

rhaegar написа:
MCMXIII написа:
Ако ще има нов шампион в Германия, то той ще е свързан с Голфове, което е гадно.

Не е гадно. Обадете се на БМВ, те са по-класни от Голф, да ви дадат малко конски сили :mrgreen:

runnersa написа:Та с оглед на култовите новаци Хамбург тая година може и да не драпат до последно дали ще изпаднат :mrgreen:

Да, може да изпаднат без бараж.

Какво лошо има, по-малки отбори да се класират за топ нивата? Щом са заслужили, нека играят.

Съмнително е такова масово нашествие и все с директни промоции... Тия първенства не са от 5 - 10 години че масово да се класират отбори които никога не са играли там ... Иначе да честито да им е!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 15 юни 2015 17:36

rhaegar написа:
MCMXIII написа:

Ауди си имат 8.33 % в Байерн :)

Иначе БМВ никога, по никакъв начин не са се свързвали с футбола. Дори Ман са били спонсор, но тези никога.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 15 юни 2015 17:52

MCMXIII написа:
Иначе БМВ никога, по никакъв начин не са се свързвали с футбола. Дори Ман са били спонсор, но тези никога.

Явно не им се дават пари за ритнитопковци :lol:

Като се замисля, май в никакъв спорт не съм ги виждал да рекламират. С изключение на моторните, естествено.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 16 юни 2015 20:33

Впечатления от Кевин Трап, вратаря на Айнтрахт? :)

Върни се в “Архив”