Васил Божков на Армията. Анкета "За" и "Против", аргументи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Божков на Армията. Анкета "За" и "Против"

За
108
59%
Против
74
41%

Общо гласове: 182

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Къса памет, шизофрения или обикновена проституция?

Мнениеот W84me » 04 юни 2015 15:29

GOLEADOR написа:Ясно ми е защо мразите Томов,както и защо ви е страх да не се върне отново на Армията.Относно шествието:
[rimg]http://oi44.tinypic.com/2z9fa4g.jpg[/rimg]
Да не забравяме , че събрахте и над 20 000 подписа в подкрепа на престъпника.

Айде сега ми покажи кога сме гонили Чорни? Поне си имаме принципи, а не сме фурнаджийски лопати! Чорни е престъпник според Костов, според мен не е.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 04 юни 2015 15:30

В интерес на истината Божков е може би един от малкото хора в България , които могат да оправят положението на всеки един отбор ;)

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 04 юни 2015 15:33

Г-н Божков преди беше Божков - курво. г-н Томов беше крадеца Лупи. Г-н Ганчев Президент беше Джуджето от Микре. Общо взето картинката е много жалка. Седят с отворена уста и чакат да го налапат на някой. Преди точно седмица се молиха на г-н Ганчев, сега на г-н Божков. Само и само някой да им спаси отборчето и да им обещае така мечтаната 32 титла биха си продали гъза на всеки. Както на г-н Манджуков, така на г-н Инджов, така на г-н Томов, така на г-н Божков, така на г-н Батков или г-н Домусчиев. Жалка картинка, морал - зеро.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 04 юни 2015 15:37

абе червените другари през последните месеци на кой ли не се молеха? аз вече им изгубих бройката.

тия ваши молби към мутрите да ви подхвърлят некой лев са по-унизителни и от състояните, в което се намира цска.

капка достойнство и чест няма във вас. лазите на колене като червеи пред некви мутри. защото сте точно такива - безгръбначни, без капка достойнство и чест.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 юни 2015 15:42

Аз пък не се моля на никого!Ако някой прецени,че иска да вземе ЦСКА и да върне славата на отбора,след което да изкара пари,да заповяда!Ако няма такъв,нека си ходим при аматьорите след като са ни управлявали аматьорски!
п.п. Като гледам и колко хора са се подписали-гръмкото "Феновете на ЦСКА се молят на Божков" някак си не върви!Например човека от Бургас нищо не ми говори като име!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 юни 2015 15:44

BRF написа:Аз пък не се моля на никого!Ако някой прецени,че иска да вземе ЦСКА и да върне славата на отбора,след което да изкара пари,да заповяда!Ако няма такъв,нека си ходим при аматьорите след като са ни управлявали аматьорски!
п.п. Като гледам и колко хора са се подписали-гръмкото "Феновете на ЦСКА се молят на Божков" някак си не върви!Например човека от Бургас нищо не ми говори като име!

Да не би някой да е искал да те натопи, а братчед ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 04 юни 2015 15:45

Това си е наша вътрешна работа. Ние бъркаме ли ви се какво си гукате с Ганя?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 04 юни 2015 15:57

Шшшшш алооу, онези със синята купа, нещо май се унесохте? Внимавайте да не увиснете и вие на такъв клон, че тогава ще видим кой е гръбначно и кой безгръбначно и за чий грездей ще ревете. Да няма пак: "Ей, присмивахме се на червените, пък то и на нашата глава дойде"! Тъй че по-яваш го давайте. Вижда се напоследък, че неволите в синьо и червено вървят ръка за ръка! Айде... и умната!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 04 юни 2015 16:02

W84me написа:
GOLEADOR написа:Ясно ми е защо мразите Томов,както и защо ви е страх да не се върне отново на Армията.Относно шествието:
[rimg]http://oi44.tinypic.com/2z9fa4g.jpg[/rimg]
Да не забравяме , че събрахте и над 20 000 подписа в подкрепа на престъпника.

Айде сега ми покажи кога сме гонили Чорни? Поне си имаме принципи, а не сме фурнаджийски лопати! Чорни е престъпник според Костов, според мен не е.
Да съм твърдял някога,че вие сте гонили престъпниците от Герена?Напротив,винаги съм ви упреквал,че се вдигате в защита на престъпници.Ние гоним мутрите от Армията,а сега това писмо "левскавизира" ЦСКА.Но с това ръководство какво друго да очаква човек?Вече се чудя дали те или Титан са най-ниското ниво до което сме падали!А до скоро считах Титан за недостижими в тази класация.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 04 юни 2015 16:11

...най древната професия затова си е най древна и актуална ..очевадно важи и за цели футболни агитки ...няма лошо , стига вазелина да е в достатъчни количества :) :) :)

Върни се в “Архив”