Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Трябват ни поне два грамотни халфа ,тип плеймейкър,два бека, плюс един добър вратар,може и някоя алтернатива по крилата,това на първо четене ,при положение,че разкараме Маркиньос,Бергонси,Ап.Попов,може би и Супусепа и Мисиджан
На мене лично много ми харесва едно халфче от „Монтана“,мисля,че се казва Малинов,но не съм сигурен(ако някой не ни е изпреварил вече за него)
,хареса ми също и левият защитник на „Хасково“-дето ни вкара първият гол.Не мисля че трябва да се разделяме с никой друг ,освен с гореспоменатите!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Red joker написа:Трябват ни поне два грамотни халфа ,тип плеймейкър,два бека, плюс един добър вратар,може и някоя алтернатива по крилата,това на първо четене ,при положение,че разкараме Маркиньос,Бергонси,Ап.Попов,може би и Супусепа и МисиджанНа мене лично много ми харесва едно халфче от „Монтана“,мисля,че се казва Малинов,но не съм сигурен(ако някой не ни е изпреварил вече за него)
,хареса ми също и левият защитник на „Хасково“-дето ни вкара първият гол.Не мисля че трябва да се разделяме с никой друг ,освен с гореспоменатите!
Левия зщитник на Хасково всъщност е десен бек, срещу ЦСКА игра от ляво по принуда. Иначе да - доста добър е.
Апостол е първия за гонене, а ако някой даде някой лев за него, още по-добре. Но подозирам, че Стойчо по-скоро ще разкара Венци, а не Апостол. Много жалко ако стане така. Бергонси заслужава да остане, по принцип е доста добър, поне за първа резерва, а при конкуренцията на Галчев, би трябвало дори да е титуляр. Когато Витанов се оправи, редно е той да бъде налаган като титуляр на този пост.
Въпреки фрапиращите пропуски, Орелиен също трябва да остане - просто имаме нужда от такъв тип тежък нападател.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Тоя верно е тежък ... ама случай, не нападател - твърдо да пали мотора 
Леевски, оле
- Red Warrior
- Контакти:
vaskonti написа:Red joker написа:Трябват ни поне два грамотни халфа ,тип плеймейкър,два бека, плюс един добър вратар,може и някоя алтернатива по крилата,това на първо четене ,при положение,че разкараме Маркиньос,Бергонси,Ап.Попов,може би и Супусепа и МисиджанНа мене лично много ми харесва едно халфче от „Монтана“,мисля,че се казва Малинов,но не съм сигурен(ако някой не ни е изпреварил вече за него)
Левия зщитник на Хасково всъщност е десен бек, срещу ЦСКА игра от ляво по принуда. Иначе да - доста добър е.
Апостол е първия за гонене, а ако някой даде някой лев за него, още по-добре. Но подозирам, че Стойчо по-скоро ще разкара Венци, а не Апостол. Много жалко ако стане така. Бергонси заслужава да остане, по принцип е доста добър, поне за първа резерва, а при конкуренцията на Галчев, би трябвало дори да е титуляр. Когато Витанов се оправи, редно е той да бъде налаган като титуляр на този пост.
Въпреки фрапиращите пропуски, Орелиен също трябва да остане - просто имаме нужда от такъв тип тежък нападател.
Стойчо каза, че докато той е в ЦСКА - Венци също ще е в ЦСКА. Наистина мога да кажа, че това момче израстна най-много от всички в игрови план. Апата пък е на другата крайност. От един добър защитник се свали до едно посредствено ниво. Каква е причината си знае само той и Стойчо Младенов. Що се касае до вътрешните халфове, смея да твърдя, че ги имаме много на бройка, но малко на качество. Дори си мисля, че Витанов и Маркович притежават най-висока класа независимо от възрастта им. Някак си само те двамата са ме изненадвали с решенията си на терена, докато другите ги знам предварително какво ще направят. Знам, че Сънди ще подаде топката встрани и назад, но не и напред. Галчев ще води топката на шпагат, ще закъснява с покритието и ще играе на ръба на червения картон. Бергонси може да избухне, но в 80% от мача ще блуждае безцелно по терена. Жалкото е само, че Стойчо няма да ги налага като титуляри Витанов и Маркович. Последната ми надежда изчезна в мача с Хасково, когато не пусна Радой Божилов, дори при 2,3 и 4:0. Кога да пуснеш юноша, ако не в мач с Хасково, когато водиш с разлика? Като стана дума за Жоаким - той има договор до лятото, така че едва ли ще напусне зимата. И аз смятам, че трябва да имаме 3-ма нападатели за по-голяма вариативност, но не съм убеден, че класата на Жоаким е като за ЦСКА.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
...нищо не казвате за Маркиньос... 
Нека да поостане за сега.
Отначалото бях против приличането му ако трябва да съм честен.
Но в 4 мача, в които загубихме точки, той не игра: Славия /2:2/, Славия /0:0/, Марек /0:0/, Лудогорец /1:1/. (В последния беше изгонен след като подаде паса за гола
)
Но в 4 мача, в които загубихме точки, той не игра: Славия /2:2/, Славия /0:0/, Марек /0:0/, Лудогорец /1:1/. (В последния беше изгонен след като подаде паса за гола
Маркиньос в момента ни е най-важния играч, аз не знам как не го виждате. Без него играта просто не върви, топката я тикаме напред, ама то с тикане не става. Изключително опитен и класен, за българските стандарти, играч
Още 2-3 години футбол има в него 
Леевски, оле
Без Марко няма победа. 
boabbb написа:Маркиньос в момента ни е най-важния играч, аз не знам как не го виждате. Без него играта просто не върви, топката я тикаме напред, ама то с тикане не става. Изключително опитен и класен, за българските стандарти, играчОще 2-3 години футбол има в него
Приятел,като го гледам тоя,все едно виждам тролея на Руски паметник как маневрира,ти броил ли си му точните пасове в даден мач,не говоря за тези на 2-3метра
Red joker написа:boabbb написа:Маркиньос в момента ни е най-важния играч, аз не знам как не го виждате. Без него играта просто не върви, топката я тикаме напред, ама то с тикане не става. Изключително опитен и класен, за българските стандарти, играчОще 2-3 години футбол има в него
Приятел,като го гледам тоя,все едно виждам тролея на Руски паметник как маневрира,ти броил ли си му точните пасове в даден мач,не говоря за тези на 2-3метра,иначе си прав има още футбол в него ,но за мачлетата пред блока
Айде, като биеме без него, да викаме, че не го бива, а
Леевски, оле