Кой финансира Ботев Пд, спонсори и благодетели. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Как според вас се спонсорира Ботев Пд?

Финансирането на клуба е законно и "на светло"
19
35%
Няма реално публична яснота около финансирането на отбора, индикации за спонсорите може да се видят по базите и екипите
35
65%

Общо гласове: 54

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Кой финансира Ботев Пд, спонсори и благодетели. АНКЕТА

Мнениеот BadBoy » 30 ное 2014 21:43

mark1926 написа:
slash1912 написа:И на този въпрос ще ти се отговори във форума? :lol:
Свържи се с Джиджев или Златев и се информирай!

Неудобни въпроси, нали?! Това е спортен форум, темата е за футболен клуб, в спора се ражда истината!

Нека дискутираме!

Какво му е неудобното?
С 4 милиарда има да се издържат 100 години.
Пък ако имате някакви други претенции се обърнете към прокуратурата,
в случая ПФК Ботев им е през каскета от къде идват парите.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 ное 2014 21:47

BadBoy написа:
mark1926 написа:
slash1912 написа:И на този въпрос ще ти се отговори във форума? :lol:
Свържи се с Джиджев или Златев и се информирай!

Неудобни въпроси, нали?! Това е спортен форум, темата е за футболен клуб, в спора се ражда истината!

Нека дискутираме!

Какво му е неудобното?
С 4 милиарда има да се издържат 100 години.
Пък ако имате някакви други претенции се обърнете към прокуратурата,
в случая ПФК Ботев им е през каскета от къде идват парите.

С 4 милярда сме безсмъртни бе :mrgreen: Предлагам да пуснете тема, до коя година ще ги харчим 2114 ,2214,2314 ...... :mrgreen:
Але ,але ...Але, але ... безсмъртни сме .... :mrgreen:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 30 ное 2014 21:50

diplomat написа:Цецо Василев. 8-)

Въпроса не е в минало време.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 30 ное 2014 21:51

Аз споделих това в добрия смисъл на думата, но то трябва да се чете внимателно
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 30 ное 2014 21:54

BadBoy написа:Аз споделих това в добрия смисъл на думата, но то трябва да се чете внимателно

Не схванах иронията сори :) Ама пък за останалите, отговора си ми важи :lol:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 30 ное 2014 21:54

Смятам,че темата се изчерпи,след като бяха дадени достатъчно аргументирани отговори,и авторът и може да я заключи или да я премести във всекидневна,както обича да прави!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

kanari
Контакти:

Мнениеот kanari » 30 ное 2014 21:56

slavia_forever написа:
kanari написа:
slavia_forever написа:За да се избегнат спекулациите около финансирането на Ботев Пд и за да не се говори само и единствено за КТБ и Цветан Василев, за което има теми, създавам тази нова тема, в която да коментираме факти около благодетелите и спонсорите на този клуб. "На светло" ли се финансира отбора и има ли някаква фактическа информация относно тази тема? Финансират ли се други спортове извън футбола, школи и т.н. и чрез какви източници на средства?

Ти беше обещал, че повече няма да пишеш във форум Ботев. Дори да има резон в темата, пусната от теб си е чиста провокация. Нормална дискусия няма как да се получи, защото си недолюбван от всички ботевисти.

Бил съм обещал да не пиша във форума на Ботев?! :shock: Че аз съм радетел на това, всеки да пише там, където иска съобразно правилата на форума. А темата НЕ е провокативна! Както виждаш въпросите са подадени без заяждане и каквато и да било провокация. А резултатите от анкетата за момента са показателни.

Имам такива спомени... като станаха проблемите във форума, ти се покри и остави "casper" да се оправя. Ти помниш ли? Кажи каква ти е целта с тази тема и колко мнения си изтрил до този момент и колко фена на Ботев си баннал за има няма 1 час .

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2014 21:59

slash1912 написа:Смятам,че темата се изчерпи,след като бяха дадени достатъчно аргументирани отговори,и авторът и може да я заключи или да я премести във всекидневна,както обича да прави!

Че аз отговор с реални имена на спонсори видях само от теб. Не видях цитирани спонсори по отношение на другите спортове и/или имена на бизнесмени подкрепящи клуба. Темата според мен не е изчерпана, а коментарите свързани с модератори и техните действия са забранени.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 30 ное 2014 22:05

kanari написа:
slavia_forever написа:
kanari написа:
slavia_forever написа:За да се избегнат спекулациите около финансирането на Ботев Пд и за да не се говори само и единствено за КТБ и Цветан Василев, за което има теми, създавам тази нова тема, в която да коментираме факти около благодетелите и спонсорите на този клуб. "На светло" ли се финансира отбора и има ли някаква фактическа информация относно тази тема? Финансират ли се други спортове извън футбола, школи и т.н. и чрез какви източници на средства?

Ти беше обещал, че повече няма да пишеш във форум Ботев. Дори да има резон в темата, пусната от теб си е чиста провокация. Нормална дискусия няма как да се получи, защото си недолюбван от всички ботевисти.

Бил съм обещал да не пиша във форума на Ботев?! :shock: Че аз съм радетел на това, всеки да пише там, където иска съобразно правилата на форума. А темата НЕ е провокативна! Както виждаш въпросите са подадени без заяждане и каквато и да било провокация. А резултатите от анкетата за момента са показателни.

Имам такива спомени... като станаха проблемите във форума, ти се покри и остави "casper" да се оправя. Ти помниш ли? Кажи каква ти е целта с тази тема и колко мнения си изтрил до този момент и колко фена на Ботев си баннал за има няма 1 час .

Значи "имам такива спомени" е поредната лъжа и дезинформация. За последно казвам, че коментарите свързани с модератори и техните действия подлежат на санкция и съветвам да престанете с тях. А ако има санкционирани, то това е заради техни, а не мои изяви. И моля да се придържате към темата, която е съвсем културно представена без никаква злоба, без никаква провокация или нападка. Ако не ви е интересна не я четете и не се ядосвайте.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 30 ное 2014 22:05

Автора на темата първо да изясни финансите на неговия отбор след това да ги подкара другите.

Върни се в “Архив”