Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

daniel875
Контакти:

Re: Георги Аспарухов Гунди - митове и реалност.

Мнениеот daniel875 » 12 май 2014 16:53

Captain Stottlemeyer написа:
batkovstyle написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа:Другият мит за Гунди е,че е първият българин отбелязал гол на митичния Уембли.Истината е,че е трети!

Гунди е първият българин, отбелязал гол на "Уембли" на мъжкия национален отбор на Англия!

... с удар с крак, извън наказателното поле, без да гледа към вратата :lol: Много условия станаха :roll:

Ако не беше толкова тъп, щеше да знаеш, че головете преди Гунди са отбелязвани на олимпийския отбор на Англия, съставен от аматьори. За теб обаче важното е да провокираш... 8-)

Повечето "червени" левскари не могат да мислят. Нормално е да е така.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 16:53

bobmarli написа:Аз ще посоча една реалност - Георги Аспарухов Гунди е избран за най-добър футболист на България за 20ти век.

И още един факт - Георги Аспарухов е първият български футболист, който през 1965 г. става и спортист № 1 на България. :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 май 2014 16:55

Captain Stottlemeyer написа:
bobmarli написа:Аз ще посоча една реалност - Георги Аспарухов Гунди е избран за най-добър футболист на България за 20ти век.

И още един факт - Георги Аспарухов е първият български футболист, който през 1965 г. става и спортист № 1 на България. :)

Не ми е ясно защо отбор, изпадал в "Б" група, има претенции :shock: Във всички сайтове се пишат какви ли не глупости срещу най - големия ни футболист. Омразата на "червените" е огромна. Затова няма да играят през лятото в Европа. Ние заслужаваме повече от тях.
Последна промяна от daniel875 на 12 май 2014 16:56, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2014 16:56

Централен написа:
GOLEADOR написа:

Но тази реалност става такава благодарение на един мит (този за първият българин отбелязал гол на Уембли).Във визитката на играча тази лъжа бе на първо място и само заради това Гунди спечели.Сега ако зададеш въпрос на на феновете:"Какво още трябва да спечели Стоичков за да бъде избран за футболист на 20ти век" всеки ще мълчи като риба.Докато такива изисквания към Гунди има много и то все важни за един футболист!Та толкова за тази награда.Незаслужена е!

Ти па кой си та така прецени? :lol:

Всеки който отговори на въпроса го казва.Просто отговора слага всеки на заслуженото му място.Нищо лично,просто такава е реалността.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 12 май 2014 16:57

GOLEADOR написа:
Централен написа:
GOLEADOR написа:

Но тази реалност става такава благодарение на един мит (този за първият българин отбелязал гол на Уембли).Във визитката на играча тази лъжа бе на първо място и само заради това Гунди спечели.Сега ако зададеш въпрос на на феновете:"Какво още трябва да спечели Стоичков за да бъде избран за футболист на 20ти век" всеки ще мълчи като риба.Докато такива изисквания към Гунди има много и то все важни за един футболист!Та толкова за тази награда.Незаслужена е!

Всеки който отговори на въпроса го казва.Просто отговора слага всеки на заслуженото му място.Нищо лично,просто такава е реалността.

Слабо казано. Не може да оспориш всички постижения на Гунди. Стоичков постигна повече, защото игра в западен отбор, защото "Барселона" имаше доста сериозна подкрепа в Испания.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 16:58

джони написа:Гунди не е искал да ходи в Левски,а бил задължен от ДС,признанието идва не от кой да е,а от съпругата му Величка в документалния филм за Гунди.ФАКТ
Печели първата си купа с Ботев-1962 година.ФАКТ
Изиграва първия си мач в националния отбор,точно когато е футболист на Ботев.ФАКТ

Това са глупости и ти много добре го знаеш, но лъжеш като дърт циганин (ти май си и такъв). Всъщност някои "доброжелатели" са излъгали Гунди, че той не е желан в "Левски". Това също го има във филмчето ама ти срамежливо го премълчаваш. Освен това, тогава "Левски" е нямал нищо общо с МВР и ДС, ама кой да ти го каже!?... 8-) Що се отнася до отношението на Гунди към "Левски" - виж подписа ми. :) Това също го споменава Величка Аспарухова. ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 май 2014 17:01, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 май 2014 16:59

saract написа:Пускам тази тема защото около този футболист са се натрупали достатъчно много митове.Предлагам да се опитаме да отсеем истината от измислицата.Препоръчвам коректен тон и само факти.
Първи мит:големите европейски успехи на Левски с Гунди в състава.Предлагам някой фен на Левски да даде пълна статтстика.Колко отбора е отстранил Левски с Гунди в състава си.

Ето ти един безспорен факт ==> никога не е бил легенда на Левски !

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 май 2014 17:00

Мисля, че темата е провокативна и е на път да бъде осрана от някои форумни отрепки. Предлагам да бъде заключена.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 май 2014 17:00

България има природни богатства, България има нарон несломим, България има от всичко по-малко, но Ицо Стоичков е само един. Ако трябва да сравняваме постиженията на Ицо и Гунди нещата ще са неизмерими в полза на Камата. Аз смятам, че самото им противопоставяне е глупост, защото първо не са играли на един и същи пост, нито по-едно и също време, а и Аспарухов е ритал само във България. Човекът е загинал млад и е станал легенда. Не виждам, защо му вдигаме костите, заради някакви тъпи анкети. Гунди е знамето на Левски, но ако много ни го тикат в лицата ние можем да им извадим още поне 20 играчи с неговите качества и дори по-добри.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 май 2014 17:01

daniel875 написа:
GOLEADOR написа:
Централен написа:
GOLEADOR написа:

Слабо казано. Не може да оспориш всички постижения на Гунди. Стоичков постигна повече, защото игра в западен отбор, защото "Барселона" имаше доста сериозна подкрепа в Испания.

Аз нищо не оспорвам.Казваш какво е постигнал Гунди и виждаме дали Ицо не е постигнал повече от него.Това е.Дай постиженията ако не те е срам и аз ще ти покажа много по-добри спечелени от Ицо.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Архив”