Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 20:56

Ловеч е хубав град, жалко, че не съм ходил там от 5-6 години, а ако визираш футболният им отбор, за мен е просто част от първенството и нищо повече, зная че страдаш от раздвоение на личността, но не мога да ти помогна, а това с нападателите на Левски го каза треньора ви, така че ако имаш възражения се обърни към него.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 дек 2013 21:06

BadBoy написа:Ловеч е хубав град, жалко, че не съм ходил там от 5-6 години, а ако визираш футболният им отбор, за мен е просто част от първенството и нищо повече, зная че страдаш от раздвоение на личността, но не мога да ти помогна, а това с нападателите на Левски го каза треньора ви, така че ако имаш възражения се обърни към него.

казва го защото е така и Генков и Макриев са класа и това ще си проличи.Ясно е че ще напуснат Везалов,Макриев,Йорданов,Пинто и това е.
Левски няма пари за нови,така че няма и да привличат много-най много 3 или 4 в краен случай,това за юношите е само бла бла ще ги вземат на лагер и нищо друго,макар че Мики Орачев става за ляв бек.
Очаквам свободни агенти т.е. преди февруари нови няма да дойдат.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 21:13

Свободните агенти не са чумави, а и има добри играчи за жълти стотинки, всичко е въпрос на скаутинг, който в Левски се е спрял на 2-3 държави и не смее да погледне на друго място.

Разкарате ли Заберски и Жейнов, и ти гарантирам, че трансферните проблеми в Левски ще се оправят.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 20 дек 2013 22:45

BadBoy написа:Свободните агенти не са чумави, а и има добри играчи за жълти стотинки, всичко е въпрос на скаутинг, който в Левски се е спрял на 2-3 държави и не смее да погледне на друго място.

Разкарате ли Заберски и Жейнов, и ти гарантирам, че трансферните проблеми в Левски ще се оправят.

ех бед бой сам го казваш трябва скаутинг а ние в Левски нямаме,дори и без тези двамата забера и жейно не мисля че пак няма да сбъркаме.
Искам да те питам на Коко кой му кара футболерите.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 20 дек 2013 22:49

zlatan написа:Искам да те питам на Коко кой му кара футболерите.

Не му зная нещата, но определено ползва гърци за съветници и вероятно тези футболисти, които идват тук са му препоръчани от гръцки спецове, но и те са малко стрелба на посоки, не всички са добри.

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 21 дек 2013 11:21

какво ви е мнението за Радослав Димитров от Славия не помня точно дали беше Радослав,но Пенев го беше викъл в национала,има ли шанс Венцито да ни го даде все пак не е свободен агент-според мен е приличен футболист.Там става възлов момента с левия бек.
LEVSKI_FOREVER

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 21 дек 2013 11:32

Според мен мястото си загубиха Везалов, Милиев и Бру. Не можаха да убедят никой (или почти никой), че имат място в отбора. Повече от тези промени ще ни дойдат в повече. Може би и Генков (ако приемаме, че Макриев го измести) може да бъде продаден, но само, ако преди това намерят читав заместник. Задължително ни трябва ляв бек - чужденец (понеже не ми хрумва никой от нашето първенство), Галин Иванов (според мен ще се впише добре), Каядо и Грънчаров. Струва ми се, че играчи от други първенства няма да се адаптират бързо, а такова време за експерименти нямаме.
За Манолев даже и не споменавам, защото ми звучи абсурдно, а и дори да дойде, ще си тръгне още лятото и пак ще правим експерименти за евротурнирите. А относно Мулдер, мисля че въобще никой не трябва да го пипа. Много сърцато си играе даже.

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 21 дек 2013 11:52

Относно македонеца без пари ботев няма да го дадат и силно ме съмнява че батков ще даде пари за някои играчи както каза ;) Според мен тва е прах в очите на феновете :( и дано да се направи тая селекция вече на време не да чакаме 2 месеца един бранител и тои накрая менте ;)

Потребителски аватар
blue atak
Контакти:

Мнениеот blue atak » 21 дек 2013 12:01

Тодор Батков преведе солидна сума в касата още преди няколко дни. На специална среща в петък собственикът на клуба гарантира пред спортния шеф Христо Йовов лагера в Кипър. Там ще е вторият етап от подготовката, който ще струва към 100 хиляди евро. Левски ще се събере отново на 12 януари. Следва лагер в Созопол. Левски"три зими поред се подготвяше само в чужбина, но сега все пак се наложи да плати малък "данък" на кризата.

Батков и Йовов уточниха и списъка с ненужни играчи, който е готов от три седмици.

Изненади няма. Предстоят преговори за раздяла и очакване на оферти. Левски планира да се раздели с поне петима. Ако Дъстли Мюлдер получи добро предложение, ще напусне без трансферна сума.

Батков и Йовов се разбраха окончателно, че треньорът Антони Здравков остава с договор до лятото. Към първия тим ще бъдат привлечени поне петима нови юноши.

На тричасова среща щабът представи списък с желани футболисти по постове. Левски търси основно централен защитник, вътрешен халф, "десетка" и централен нападател. Клубът ще пробва да вземе Венцислав Христов от Берое, но шансът не е голям. За двама ще бъдат предложени трансферни суми - Христов и за португалски атакуващ футболист.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 21 дек 2013 12:21

Илиян Йорданов ми се струва като един от сигурните напускащи . Надявам се да се осъзнаят и да разкарат и Милиев .

Върни се в “Архив”