10ти кръг Любимец - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: 10ти кръг Любимец - ЦСКА
На онлайн сайта на Тв7 ще го дават ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- Jorkorazporko
W84me написа:На онлайн сайта на Тв7 ще го дават ли?
да
Jorkorazporko написа:W84me написа:На онлайн сайта на Тв7 ще го дават ли?
да
Засега някакви простотии вървят, че ТВ7 нямала права за излъчването на тази продукция...
- Jorkorazporko
W84me написа:Jorkorazporko написа:W84me написа:На онлайн сайта на Тв7 ще го дават ли?
да
Засега някакви простотии вървят, че ТВ7 нямала права за излъчването на тази продукция...
е аз нали го гледам http://agrupa.news7.bg/ ! Аз от Германия го гледам, освен да няма права за България, което е налудничево и абсурдно

Ама това не е сайта на Тв7 

- amstel_beer
- Контакти:
Ако не вкарате гол първото полувреме, трудно ще спечелите мача.
пп Пепел ми на клавиатурата

- Jorkorazporko
amstel_beer написа:Ако не вкарате гол първото полувреме, трудно ще спечелите мача.
Добре, че е Чочев! А тоя Сидибе, трябва да му забранят да играе професионален футбол! Супер бавен, няма пас, няма удар, на всичкото и отгоре е 2 метра и губи всяка висока топка, или прави фал! И заради такива не играят младите български таланти! Стойчо тотално ми се срина в очите!
-
- Контакти:
Не знам вие какво мислите за мача но за мен това е жива мъка.Независимо че точно в този момент вкарахме гол.
Нищо добро не виждам-пасове комбинация.Само дълги и неточни пасове напред и там каквото стане.Това не си
е работа.
Нищо добро не виждам-пасове комбинация.Само дълги и неточни пасове напред и там каквото стане.Това не си
е работа.
А, ще пусне Кировски сега.....какво трябва да стане да пусне Долапчиев, деба и простотията....
petko.h.markov написа:Не знам вие какво мислите за мача но за мен това е жива мъка.Независимо че точно в този момент вкарахме гол.
е работа.
Е ти да не чакаш Т.Янчев да влезе в ролята на Пирло и да играе футбол?
Да се радваме и на малкото в момента че ЦСКА играе в А група и печели точки, за футбол има време но ще трябва и друг треньор.