Левски - Пирин (Гоце Делчев) / Купа на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Re: Левски - Пирин (Гоце Делчев) / Купа на България

Мнениеот Тостао » 17 сеп 2013 17:10

valkaredgi написа:на ЛЕВСКИ трябва един конструктивен халф,футболист който прави играта.
стига с тези защитници и бегове.
а за мача едва ли ще можем да вкараме гол,ако "Пирин" паркират автобуса пред вратата.
няма креативност в този отбор,няма идея,мисъл,а какво да говорим за бърза контраатака и изненада.
ако искат всички защитници на Европа да вземат , все тая.няма ли халфове да им помагат.

Трябва тренер, който да ги подреди
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 17 сеп 2013 17:11

Поредния трагичен мач за нас пред не повече от 500 човека,ама и толкова са им много на тия.

Потребителски аватар
Тостао
Контакти:

Мнениеот Тостао » 17 сеп 2013 17:12

tsonpen написа:Да бяхте пуснали още един гол, с 0:3 може би щеше да се равали магията. Вижте ЦСКА как ги отпуши едно 0:3 в Разград. Сега не съм сигурен, че няма да отвъртите пак едно равенство. Това в кръга на шегата. А иначе - след мач със силен съперник, дори и след загуба, един отбор се вдига. Смятам, че ще си го изкарате на Пирин ГД.

Айде да е 0:4, 0:3 за разваляне на магията + 1 за късмет :lol:
moderatè souse
БАНВАНЕТО Е МОДЕРНА РАЗНОВИДНОСТ БОЛШЕВИЗЪМ

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 17 сеп 2013 17:25

Ще ги бием, но ще отбележим антирекорд по посещаемост и това ме натъжава. Нека са живи и здрави всички, които ще са на стадиона.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 17 сеп 2013 17:32

1:0 и безбожно малко хора.Очаквам не повече от 350 човека.Жалко.Направиха Левски да изглежда като Локомотив Сф и Славия.
Честито на Тонев!!!
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Reckless

Мнениеот Reckless » 17 сеп 2013 17:54

hienizator написа:Абсолютно точен коментар,само маймуна ми звучи леко крайно ...

Ето това му постнах вчера на стената във фб: Garry when you start to play for the team,not only for you then Levski will start to win every game ... Team play needs Team Players!!!Remember that!!!

... а той клетия ми върна "What u know about football?" ... мисля,че добре съм се изразил!

Абсолютно правилно ти е отговорил. Българинът е свикнал да си навира гагата навсякъде и да дава акъл на всички и във всяка област.
Можеш да му отговориш, че всеки ден играеш FIFA на компютъра и да го затапиш ![/quote]

Ако трябва да сме точни играя само PES :mrgreen:
Иначе по въпроса,смятам че не малко фенове на Левски мислят като мен особено след играта му срещу Лудогорец! Това нещо се вижда от самолет!
И също така да добавя,че ще му пиша каквото преценя на него и на другите филмирани "футболистчета",защото аз съм там всеки мач и си давам парите и нервите,защото обичам Левски,а те едва ли ... то ако някой от нас не им потърси сметка кой да чакам да да го прави ... на Дунав Русе феновете ли!? :idea:[/quote]
Е, щом си на мнение, че фен може да търси сметка на професионален футболист и да му дава съвети, няма, какво повече да кажа. Аз си мислех, че треньора има тези функции, но явно феновете се изживяват, като треньори, че чак и персонални напътствия дават и се сърдят, като футболист ги попита, какво разбират от футбол. Болна психика!

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 17 сеп 2013 19:19

Време е да развалим прокобата на "Герена"- 2:0. После за първенство имаме домакинства на Нафтата и Локо СФ, ако па и тия слабаци не бием, вече незнам, сигурно ше трябва да се местим на "Овча купел" не мега-луксозния стадион който Венци Шкембето щял да строи :lol:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 сеп 2013 19:53

Група от 18 футболисти на Левски бе определена за срещата от 1/16-финалите на турнира за Купата на България срещу Пирин (Гоце Делчев). Двубоят е утре от 17,30 часа на стадион "Георги Аспарухов". В групата не попаднаха вратарят Пламен Илиев, поради заболяване, както и полузащитникът Кевин Брю, който е с контузия в бедрото. "Сините" проведоха днес тренировъчно занимание на "Герена", след което заминаха на лагер преди мача. Групата на Левски: Горан Блажевич, Михаил Иванов, Орлин Старокин, Димитър Везалов, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Нуно Пинто, Пламен Димов, Даниел Димов, Владимир Гаджев, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Мирослав Иванов, Ларсен Туре, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Цветан Генков, Димитър Макриев.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 сеп 2013 19:55

Пацо го няма в групата ....

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 17 сеп 2013 19:59

ЕМИЛ написа:Пацо го няма в групата ....

Как ми се искаше и Родригес да го няма, ама уви...

Върни се в “Архив”