hienizator написа:Абсолютно точен коментар,само маймуна ми звучи леко крайно ...
Ето това му постнах вчера на стената във фб: Garry when you start to play for the team,not only for you then Levski will start to win every game ... Team play needs Team Players!!!Remember that!!!
... а той клетия ми върна "What u know about football?" ... мисля,че добре съм се изразил!
Абсолютно правилно ти е отговорил. Българинът е свикнал да си навира гагата навсякъде и да дава акъл на всички и във всяка област.
Можеш да му отговориш, че всеки ден играеш FIFA на компютъра и да го затапиш ![/quote]
Ако трябва да сме точни играя само PES
Иначе по въпроса,смятам че не малко фенове на Левски мислят като мен особено след играта му срещу Лудогорец! Това нещо се вижда от самолет!
И също така да добавя,че ще му пиша каквото преценя на него и на другите филмирани "футболистчета",защото аз съм там всеки мач и си давам парите и нервите,защото обичам Левски,а те едва ли ... то ако някой от нас не им потърси сметка кой да чакам да да го прави ... на Дунав Русе феновете ли!?

[/quote]
Е, щом си на мнение, че фен може да търси сметка на професионален футболист и да му дава съвети, няма, какво повече да кажа. Аз си мислех, че треньора има тези функции, но явно феновете се изживяват, като треньори, че чак и персонални напътствия дават и се сърдят, като футболист ги попита, какво разбират от футбол. Болна психика!