Успехите на Иван Костов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Успехите на Иван Костов

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 19:13

iliyan написа:
dunavfc написа:
iliyan написа:
dunavfc написа:
P!nk fan написа:
dunavfc написа:Комунистите си мислят,че ГЕРБ и ББ са вече минало,а РБ е новата алтернатива и атаките към тях започнаха да стават все по-агресивни ;)
Да се надяваме на следващите избори ГЕРБ и РБ да съставят мнозинство и да го турят мазно на червените боклуци и техните лилави отрочета.

Из моралния кодекс на седераста/гербера:

"Всеки, който не славослови Костов/Бойко, е: а)комунист; б)агент на ДС или в)русофил"

Между другото 90 % от хората,които плюят Костов и ББ са отговор а) и отговор в) или бъркам ?

Аз ще направя съвсем скромен списък,защо Коство успя :

- Благодарение на неговото правителство + НДСВ влязохме в ЕС
- Влязохме в НАТО,пак + НДСВ
- Извършиха се реформи
- България се вдигна от финансовият колапс в който беше попаднала държавата ни след управлението на Виденов
- Проблемът с бежанците от Косово ( държавнически успешен ход,чисто човешки не одобрявам )

Да влязохме в ЕС и това няма никаква полза само вреда ! - плащаме някакви огромни такси които са по-големи от парите които получаваме от там !
Същото важи и за НАТО ! Плащаме и файда никаква !
Финансовият колапс беше заложен още с действията на Филип Димитров и Иван Костов !
Така , че Русенецо не забравяй че Русе беше най-зли при кмета от СДС Асен Тасев и вървеше нагоре при кмета от БСП инж. Димитър Калчев !
Твоите две любими партии унищожиха достатъчно и е време да ги забравиш !

Безсмислено е да се впускаме в спор,дали ЕС е полезен или не,затова ще те попитам само един въпрос - Кои са страните в Европа,които не са в ЕС ? Аз единствените нормални страни за които се сещам са Норвегия и Швейцария и там е ясно,защо е така,интересно,тоя гаден ЕС,защо привлича всички останали страни ? Всички ли са такива мазохисти и обичат да им крадат огромните такси ?

Великобритания - не са били и никога да бъдат в ЕС !

Тей ли,а къде са ВБ ? Очаквам отговор и по другите въпроси,малко късно ги добавих...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 19:16

джугашвили написа:Русенската гъба, пак ни лук ял, ни лук мирисал! Отново някой друг му е вкарвал думи в устата!

Това е ваша способност от 1944 год. насам ;) Да компрометирате хората,да манипулирате,да ги клеветите и т.н.
И понеже не е за първи път,аз пак ще повторя,когато някой каже,че съм споделя неща,които са пълна безсмислица да бъде така добър да ми извади цитат и аз моментално ще напусна форума завинаги. Станко се опитваше едно време да играе тоя театър,ама не му се получи...

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 сеп 2013 19:16

Илияне, само като види човек твърденията ти, че България дава повече пари на ЕС, отколкото получава; че Великобритания не е член на ЕС (което е фактически вярно, защото Великобритания не е държава); и му става ясно, че не бива изобщо да си губи времето с теб.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 19:19

Corwin написа:Илияне, само като види човек твърденията ти, че България дава повече пари на ЕС, отколкото получава; че Великобритания не е член на ЕС (което е фактически вярно, защото Великобритания не е държава); и му става ясно, че не бива изобщо да си губи времето с теб.

Напротив колега,Великобритания е държава ;)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 сеп 2013 19:20

dunavfc написа:
Corwin написа:Илияне, само като види човек твърденията ти, че България дава повече пари на ЕС, отколкото получава; че Великобритания не е член на ЕС (което е фактически вярно, защото Великобритания не е държава); и му става ясно, че не бива изобщо да си губи времето с теб.

Напротив колега,Великобритания е държава ;)

Да, всъщност си прав - само на нашия глупав език е така. На всички други Великобритания е остров, а държавата е Обединено кралство.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2013 19:21

dunavfc написа:
джугашвили написа:Русенската гъба, пак ни лук ял, ни лук мирисал! Отново някой друг му е вкарвал думи в устата!

Това е ваша способност от 1944 год. насам ;) Да компрометирате хората,да манипулирате,да ги клеветите и т.н.
И понеже не е за първи път,аз пак ще повторя,когато някой каже,че съм споделя неща,които са пълна безсмислица да бъде така добър да ми извади цитат и аз моментално ще напусна форума завинаги. Станко се опитваше едно време да играе тоя театър,ама не му се получи...

Тук съм 8-) Не споменавай излишно името божие 8-) Съгласен съм с колегата 8-) Пак ли ще напускаш форума завинаги :lol: Да не би да напусна, като ти постнах нещата, които си писал и за които твърдеше,че никога не си ги писал ;) Тоя филм сме го гледали вече 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 14 сеп 2013 19:24, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 сеп 2013 19:23

Е то това е просто формалност,както Холандия в България,някъде е наричана Нидерландия ;)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 14 сеп 2013 19:23

Последният качествен и кадърен министър-председател на България беше професор Богдан Филов. Това е самата истина :!:
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 14 сеп 2013 19:24

Siegfried написа:Последният качествен и кадърен министър-председател на България беше професор Богдан Филов. Това е самата истина :!:

Да си дойдем на думата :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 14 сеп 2013 19:24

dunavfc написа:Е то това е просто формалност,както Холандия в България,някъде е наричана Нидерландия ;)

Не е формалност, но беше тъпо да се хващам за това. Все пак мисля, че основният смисъл на забележката ми стана ясен.

Върни се в “Архив”