Фалшивите лица на площадната демокрация!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Re: Фалшивите лица на площадната демокрация!

Мнениеот Jorkorazporko » 03 юли 2013 22:11

grasiani написа:http://www.blitz.bg/news/article/208899.Като гледам един гладен няма сред тези лица.Къде се чуло и видяло богат - беден да защитава.

Този протест е на интелигенцията в България срещу политическата класа и системата! Бедното простолюдие е доволно на трохите които му се дават, и те не вижда смисъл да протестират, тях ги вълнува повече домашната ракия и музиката по радио "Веселина"! Хората на площада са малкото останали българи(в България) които искат да работят и живеят нормално в БГ! Тези хора са изчезващ вид по тези географски ширини, и най - умното което можете да направите е да ги подкрепите!
Моето лично мнение е, че България е кауза пердута, затова и гледам да не се задържам в Бг за повече от 1,2 седмици на полугодие!
Последна промяна от Jorkorazporko на 03 юли 2013 22:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
franchesko
Контакти:

Мнениеот franchesko » 03 юли 2013 22:11

Тия са платени протестанти-
4 г. ни управляваха СИК със своята пионка Бойко Тиквата-
е.аха мамата на енергетиката, на бедните,
направиха по- малко км. магистрали от предишните за повече пари,
сега плащат по 40 отначало,
сега по 20 със храна на 300 да "протестират".

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 03 юли 2013 22:14

franchesko написа:Тия са платени протестанти-

Хайде пак с тая енергетика..!!?!??!?! Какво образование имаш ти, че да говориш за енергетика?! Колко езика знаеш, че си чел и слушал в чужбина какво правят? Кой си ти, че да говориш за енергетика?! Ходи строй Белене, кратуна...
Изображение

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 03 юли 2013 22:14

А 1997, като само Дарик беше с нас? И Слави( май бяха Хъшове тогава, вече ми се размиват спомените). А сега анал 3 им подмива ежечасно, още две-три медийки се сополявят, ама като не става-не става! Цялата страна се беше вдигнала, но имаше защо! Васко Кръпката и няколко мухлясали пишман ентелектуалци ще определят кой и какъв е, е нема начин!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ARSEEENAL
Контакти:

Мнениеот ARSEEENAL » 03 юли 2013 22:15

GOLEADOR написа:
ARSEEENAL написа:Не знам дали има още наивници, които да се връзват за “спонтанните протести на умните и красивите“.
Днес ги гледах пред народното събрание, и не видях НИКОЙ да отговаря на това описание.
Имаше един “брачед“ от Пазарджик, който каза, че така “спонтанно“ дошъл на стоп от Пазарджик.
От ден на ден циркът става все по-ясен, но лошото е, че всичко това ще се стовари със страшна сила късната есен, когато аз предвиждам мощно ядене на “Шкембе чорба“, и на софиянци ще им се завие свят.Защото тогава ще разберат какво значи протест на “Гладните,Озверелите, Грозните, които НАИСТИНА имат проблем с оцеляването си!
Дано се окажа лош пророк, но пак повтарям, че това правителство трябва да остане поне до май догодина, за да стане кристално ясно какво се е случвало в тази обрулена държавица последните 4 год.

Пич,имаше доста хора от Пазарджик и Благоевград.Но защо не каза зад какъв плакат стояха на протеста?Ти ще ги подкрепиш ли или ще им кажеш да търпят "каймакамите" от ДПС?

Виж, аз искам просто да се казва, че черното е черно, а бялото е бяло!Не искам да ми казват всеки ден в очите повечето медии какви прекрасни и честни хора съвсем спонтанно си правят каквото искат, и те да ме убеждават колко прекрасно е това!А тези които не искат “каймакамите“ от ДПС, да си протестират там!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 юли 2013 22:18

За съжаление един от пишещите тук е прав.20 лева е заплащането поне на едно девойче на 18 години, с проблеми-финансови в семейството.Похвали се днес.Съседи сме.Жалко.
А можеше комунистите да ги махнем безплатно.
Но както самата тя каза-"И едните плащат и другите плащат,избрах , тези , които първи ми предложиха."
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 03 юли 2013 22:18

Извинявай, че ще ти го кажа, но ти си доста просто парче! Протеста не е срещу партия или определени личности, протеста е срещу всички партии и политици управлявали последните няколко десетилетия и техните производни! Платен вероятно си ти, щом имаш партийна принадлежност, нещо което прозира от поста ти!

Потребителски аватар
franchesko
Контакти:

Мнениеот franchesko » 03 юли 2013 22:20

Swarovski написа:
е.аха мамата на енергетиката, на бедните...

Хайде пак с тая енергетика..!!?!??!?! Какво образование имаш ти, че да говориш за енергетика?! Колко езика знаеш, че си чел и слушал в чужбина какво правят? Кой си ти, че да говориш за енергетика?! Ходи строй Белене, кратуна...

Висшист съм, инженер,
не като тебе и подръжниците на Бойко-
измамници, мутри сикаджий, които прекупуват и живеят на гърба на народа.

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 03 юли 2013 22:23

Swarovski написа:Комуняги болни! Протеста такъв бил, протеста това, протеста онова, какво ви става, БЕ? Тези идиоти за 1 месец направиха толкова глупости, колко Тиквата за 3 години! Те се гаврят с нас, не го ли разбирате? Искат да видят и изпитат пословичната търпимост и стоичество на нашия народ!
Никога не съм делил хората на София и провинция, но този път хората от провинцията прекаляват! Само седят като форумни въшки и псуват "тия софиянците", какви сме били и защо сме изразявали ГРАЖДАНСКАТА си позиция! Без извинение Ч*П за вас! Ще си протестирам колкото си искам! Ако не ви харесва, има достатъчно държави където соца не е умрял, прав ви път! На мен не ми трябвате...

+1
Не мога да повярвам какви тъпанари има. Народа трябва да се научи да си отстоява правата, а това става само с протести.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 03 юли 2013 22:24

Jorkorazporko написа:

Извинявай, че ще ти го кажа, но ти си доста просто парче! Протеста не е срещу партия или определени личности, протеста е срещу всички партии и политици управлявали последните няколко десетилетия и техните производни! Платен вероятно си ти, щом имаш партийна принадлежност, нещо което прозира от поста ти!

Точно ти да говориш за просто парче. :lol:
Протеста е провокиран от мутрата ББ.
И това е ясно на всички, червено разпорено дирниче. :mrgreen:
Изображение

Изображение

Върни се в “Архив”