"Б" Футболна група - Сезон 2013/14
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- radoslav_rashkov
- Контакти:
Re: "Б" Футболна група - Сезон 2013/14
Мерси хубаво щеше да са 16 отбора защото сега мачовете ще се много малко и така пада класата на първенството.DDFC_Supporter написа:http://www.bfunion.bg/news/4025
Поне 3 отбора няма да завършат първенството
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
-
- Контакти:
Вече си харесах изпадащи:
Ботев Гълъбово - много отбори "Ботев" стават, пък и стадиона им е ужасен, не знам къде ще играят.
Пирин Разлог - същата причина, много отбори "Пирин" стават.
Чавдар Етрополе - тази "школа" доста се компрометира напоследък.
Спартак Вн - време е да се отърват от инжистрой.
Отбори, които искам да влязат в "А" група:
Добруджа - винаги съм изпитвал симпатии към тях, може би заради жълтото
Миньор Перник - само евала пред чуковете, отбор който винаги може да спъва големите.
Ботев Враца - симпатичен отбор, изпаднаха много злощастно.
Марек Дупница - стабилен отбор с история и добри финанси.
Някои измежду тези 4 отбора дано промотират.
Ботев Гълъбово - много отбори "Ботев" стават, пък и стадиона им е ужасен, не знам къде ще играят.
Пирин Разлог - същата причина, много отбори "Пирин" стават.
Чавдар Етрополе - тази "школа" доста се компрометира напоследък.
Спартак Вн - време е да се отърват от инжистрой.
Отбори, които искам да влязат в "А" група:
Добруджа - винаги съм изпитвал симпатии към тях, може би заради жълтото

Миньор Перник - само евала пред чуковете, отбор който винаги може да спъва големите.
Ботев Враца - симпатичен отбор, изпаднаха много злощастно.
Марек Дупница - стабилен отбор с история и добри финанси.
Някои измежду тези 4 отбора дано промотират.

MAREK_DUPNICA написа:botev1921 написа:Страхотна програма за Ботев ако я запазят де. То още не е ясно дали няма да има и трети етап, ние гледаме програмата. Все пак - лесно домакинство на Марек за старт и евентуално последния кръг пролетта отново у дома със Светкавица.
Защо си мислиш , че е лесно домакинство хаха . Това , че сме новаци не значи , че сме обречени и ще видиш , че няма да ви е лесно
Аз съдя по това какво правим ние и какъв бюджет имаме. Просто ще е смешно и страшно жалка гледка да не бием у дома точно Марек първия мач при тези пари, които ще хвърлим за А група и тези играчи, които имаме и взимаме. Просто съм реалист и освен ако вие не вземете 5-6 играчи от А група, не ви виждам никак да ни затрудните в този мач...още повече ви гледах на живо срещу Бистрица и тези футболисти, с които играхте ми се видяха доста далеч от истината. Предполагам ще имате селекция и ще ми е супер приятно да сте в челото, защото имам страхотни спомени от мачове с Марек преди 15 години.
Колкото до групата - тук ще е въпрос не кой ще влезе, а кой иска да влезе. Ние влизаме, но кой друг ще се бута да играе в А група е пълна мистерия. Добруджа ми се виждат интересна опция, но си нямам на идея дали ще имат пари да гонят А група. В крайна сметка Светкавица или Монтана ще са другите големи играчи според мен и ако Монтана поискат ще влязат и те. Изпадащи ще има кандидати бол - Гълъбово, Разлог, Перник (ако са още зле финансово) ми се виждат най-вероятни. Сигурно ще има някоя драма с отказал се отбор - Спартак Варна например ми се виждат доста разклатени като ситуация, а и Етрополе ако съдим по формата им в края на миналия сезон.
- DDFC_Supporter
- Контакти:
Сигурен съм , че ако ни се отдаде възможност ще атакуваме А група, няма логика иначе да събираме играчи подвизавли се последно в А група : Николай Христозов ( Миньор), Костадин Гаджалов, Детелин Димитров ( Черно море), Нико Петров, Симеон Симеонов (Черно море), Ангел Маджиров, Иван Цачев, а и играчито до 21 години които взимаме са юношески национали, аз лично не искам на всяка цена А група, предпочитам да вървим стъпка по стъпка да изградим отбор, ремонт на стадиона ( тренировъчанат ни база е супер), така че каквото топка покаже 

САМО ДОБРУДЖА!!
- radoslav_rashkov
- Контакти:
АКАДЕМИК СВИЩОВ
Треньор - Стойчо Стоев
Играчи от изминалия сезон: Вратари: Иван Иванов, Руслан Йончев, Защитници: Иван Ганев, Калоян Каролев, Пламен Ангелов, Добрин Атанасов, Васил Банов, Стилиян Ванев, Халфове: Калоян Цветков, Радосвет Чанов, Борислав Борисов (бивш играещ треньор), Красен Каравелов, Венци Георгиев, Тодор Тодоров, Добрин Петров, Нападатели: Ивайло Дюлгеров, Мартин Методиев, Десислав Русев, Любомир Александров
Напуснали: Кристиян Тафраджийски (Ботев Враца)
Нови (на проби): Стефан Крачунов, Максим Стойков, Евгени Игнатов, 4-ма юноши на Лудогорец, за които няма информация. Преотстъпени играчи на Астра (Гюргево) засега няма.
Предвидени контроли: Александрия (Румъния), Литекс, Ботев Враца, на разменено гостуване със Светкавица. Предвиждат се още 4 проверки.
Бюджет: Около 300 000лв. Собственик: Община Свищов.

Треньор - Стойчо Стоев
Играчи от изминалия сезон: Вратари: Иван Иванов, Руслан Йончев, Защитници: Иван Ганев, Калоян Каролев, Пламен Ангелов, Добрин Атанасов, Васил Банов, Стилиян Ванев, Халфове: Калоян Цветков, Радосвет Чанов, Борислав Борисов (бивш играещ треньор), Красен Каравелов, Венци Георгиев, Тодор Тодоров, Добрин Петров, Нападатели: Ивайло Дюлгеров, Мартин Методиев, Десислав Русев, Любомир Александров
Напуснали: Кристиян Тафраджийски (Ботев Враца)
Нови (на проби): Стефан Крачунов, Максим Стойков, Евгени Игнатов, 4-ма юноши на Лудогорец, за които няма информация. Преотстъпени играчи на Астра (Гюргево) засега няма.
Предвидени контроли: Александрия (Румъния), Литекс, Ботев Враца, на разменено гостуване със Светкавица. Предвиждат се още 4 проверки.
Бюджет: Около 300 000лв. Собственик: Община Свищов.

Академик Свищов представи официално на пресконференция Стойчо Стоев като старши треньор на тима. Лично заместник-кмета на Свищов и президент на клуба Емил Димитров уважиха събитието. За асистенти на Стоев са утвърдени досегашният треньор на първия тим Борислав Борисов и наставникът на юношите Евгени Маринов, а с вратарите ще се занимава Петър Няголов.
Финансирането на „студентите" в „Б" група на този етап е осигурено, съобщи Емил Димитров. Общината отпусна допълнителна субсидия от 80 000 лева, подкрепа оказва и местният бизнес. С помощта на Валентин Михов са осъществени контакти със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Той вече е изпратил четирима юноши от школата на шампионите, а всеки момент ще се състои среща между него и кмета Станислав Благов.
Очаква се идването в Свищов и на румънския милиардер Йон Никулае, който също обеща подкрепа на Академик.
Финансирането на „студентите" в „Б" група на този етап е осигурено, съобщи Емил Димитров. Общината отпусна допълнителна субсидия от 80 000 лева, подкрепа оказва и местният бизнес. С помощта на Валентин Михов са осъществени контакти със собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. Той вече е изпратил четирима юноши от школата на шампионите, а всеки момент ще се състои среща между него и кмета Станислав Благов.
Очаква се идването в Свищов и на румънския милиардер Йон Никулае, който също обеща подкрепа на Академик.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Гълъбово ще се борят много и ще паркират автобуса този сезон. Днес ги бием в контрола с 1:0, а те са играли с 10 защитници през повечето време, а ние изпускаме десетина гола, удряме греди и т.н. Този отбор като гост ще е голяма мъка за всички.