До кога ще търпите - ФЕНОВЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Re: До кога ще търпите - ФЕНОВЕ

Мнениеот Genius. » 24 май 2013 12:33

Viktor4o_Rs написа:В България не може да избухне гражданска война, защото всички сме селяни 8-)

Факт! :lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 24 май 2013 12:39

Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа :?:

Колега , аз си имам отбор и той е БЕРОЕ никкога не съм ходил на мачове на Левски или на Цска и няма да ида . Всяка година ходя на минимум 20 мача на БЕРОЕ , а ти ???.
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 май 2013 12:42

zuekaa написа:
Teo написа:Аз едно нещо не разбирам, да си от град в който ти играе местен отбор и да не си фен на него, а подкрепяш софийските грандове - не ли малоумна тая работа :?:

Колега , аз си имам отбор и той е БЕРОЕ никкога не съм ходил на мачове на Левски или на Цска и няма да ида . Всяка година ходя на минимум 20 мача на БЕРОЕ , а ти ???.

Той осира минимум 20 теми на ден :lol: :lol: :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
botev1921
Контакти:

Мнениеот botev1921 » 24 май 2013 12:42

България ще изчезне точно защото всички се делят по знайни и незнайни показатели. Кои по-точно са граждани, че не разбрах? Наистина сме векове назад щом селянин може да е обида. Ако не са селяните, няма да има граждани, а в днешно време селяни няма, защото селата отдавна пустеят! Колкото до тези паразити по малките градове, които са от Левски и ЦСКА - това са само комплексирани и безработни лица, които търсят някаква принадлежност към по-голяма група, за да са пълноценни в жалкия си животец!

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 24 май 2013 12:43

zuekaa написа:Не мога да разбера едно нещо, до кога феновете на Левски и Цска ще хулят всички други фенове ОТ ТАКА наречената провинция с думата "СЕЛЯНИ" , ами господа , ако не са тези фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " няма да сте повече от 400 човека на собствените си стадиони и не повече от 100 човека на гостуване и не мога да разбера как самите фенове от "ПРОВИНЦИЯТА " разрешават да ги обиждат по този начин не стига , че отивате да ги подкрепяте да са повече , ами и ви обиждат , НЕ ГО РАЗБИРАМ ТОВА

"Селянин" е състояние на духа, не адресна регистрация. В България има поне 100 места по-хубави и по-добри места за живеене от София. Разбираш ли разликата? Ето, например, феновете на Ботев Пд са "селяни", защото след мачовете с ЦСКА и Лудогорец си мълчат, въпреки че отборът им буквално си беше свалил гащите и отделно съдиите жестоко ги порязаха.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
deepblue
Контакти:

Мнениеот deepblue » 24 май 2013 12:47

zuekaa написа:

Каква е тая глупост? Аз ходя на мачове на Левски колкото мога, но като съм в Стара загора гледах и Берое (1/2 финала със Славия). Като съм в Пловдив гледам майните. Голям 'локалпатриот' се извъди.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 24 май 2013 12:49

botev1921 написа:България ще изчезне точно защото всички се делят по знайни и незнайни показатели. Кои по-точно са граждани, че не разбрах? Наистина сме векове назад щом селянин може да е обида. Ако не са селяните, няма да има граждани, а в днешно време селяни няма, защото селата отдавна пустеят! Колкото до тези паразити по малките градове, които са от Левски и ЦСКА - това са само комплексирани и безработни лица, които търсят някаква принадлежност към по-голяма група, за да са пълноценни в жалкия си животец!
СМЕШНИК
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 май 2013 12:53

За мен това са просто скандирания с цел заяждания и толкова!Вече няма тражданство като при комунизма и всеки е свободен да живее където си иска!Темата определено ще става все "по-интересна",вече почнаха с обидите и квалификациите!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 24 май 2013 12:56

dodo7271 написа:Ето, например, феновете на Ботев Пд са "селяни", защото след мачовете с ЦСКА и Лудогорец си мълчат, въпреки че отборът им буквално си беше свалил гащите и отделно съдиите жестоко ги порязаха.

Мухльо!!!!! От клуба може и да са си мълчали, но феновете :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: НЕ
А селянията е по хора, като теб вглъбени, че само у вашето село всичко е у ред [offtopic]Левски[/offtopic]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 24 май 2013 12:59

botev1921 написа:България ще изчезне точно защото всички се делят по знайни и незнайни показатели. Кои по-точно са граждани, че не разбрах? Наистина сме векове назад щом селянин може да е обида. Ако не са селяните, няма да има граждани, а в днешно време селяни няма, защото селата отдавна пустеят! Колкото до тези паразити по малките градове, които са от Левски и ЦСКА - това са само комплексирани и безработни лица, които търсят някаква принадлежност към по-голяма група, за да са пълноценни в жалкия си животец!

Комплексите ти прозират през цялото ти мнение!Явно скоро си си намерил работа,щом и тази тема засягаш :? !

Върни се в “Архив”