Чак вчера се появи коментар. В Гонг Пламен много добре задава въпроса "Ало, футбола, какво правихте цяла зима?"
Аз по-слабо начало на пролетта не си спомням. Наистина си нямам на идея, какво са правили бг отборите ни в подготовката.
Гари Родригес(Стъридж) - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гари Родригес- фен тема
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Re: Гари Родригес(Стъридж)- фен тема
Garry Mendes Rodrigues Най-добрия на терена днес.
Най-добрия въобще в "А"група ако питате мен . 

[center]
[/center]

Re: Гари Родригес - фен тема
Трябва да го задържим това момче.... той прави разликата в двубоите на Левски. Вчера сам би Литекс!!!!
Гари Родригес: Струвам 1.5 милиона евро
Гари Родригес: Струвам 1.5 милиона евро
1 май 2013
Сензацията в зимната селекция на Левски Гари Родригес разкри пред холандските медии каква цена са му поставили "сините" - 1.5 милиона евро.
Тъмнокожият бързак дойде от Адо Ден Хааг през последния трансферен прозорец за 300 000 евро, но бързо пасна в схемата на Левски и помогна значително за продължаващите надежди на "сините" за дубъл. Заговори се за интерес към него от няколко холандски отбора, включително Твенте на Николай Михайлов.
"Аз също чета информациите. Малко бях шокиран. Уебсайт съобщи, че е имал представител на Твенте на наш мач. Той е попитал президента на Левски колко струвам. Отговорът е бил 1.5 милиона евро. Нямам клауза в контракта, който изтича през лятото на 2015 година, но имам опция за удължението му с още един сезон", сподели Родригес пред "Voetbal International". Той добави, че няма агент в момента. "Мой приятел ме придружава. С него ще обсъдим нещата скоро. Слуховете за Твенте са приятни и ме ласкаят, но трябва да видим дали наистина интересът им наистина е сериозен", каза още крилото.
Значи на Батков пак са му светнали очичките да прибере милиончето,а после пак ще хвърля пясък в очите на феновете,които му се връзват.Съвсем случайно онези туристи,търсачите на необикновените попълнения,докараха що-годе сносен играч и вече нашия "отговорник" го гласи за продажба.После,ще ни разправя,че на лято,ще сме по силни и ще си мисли,че ще му вярваме,след като имаме един свестен/изкл.вратарите/ и той се облизва за трансфера му като котка за мляко.
1 май 2013
Сензацията в зимната селекция на Левски Гари Родригес разкри пред холандските медии каква цена са му поставили "сините" - 1.5 милиона евро.
Тъмнокожият бързак дойде от Адо Ден Хааг през последния трансферен прозорец за 300 000 евро, но бързо пасна в схемата на Левски и помогна значително за продължаващите надежди на "сините" за дубъл. Заговори се за интерес към него от няколко холандски отбора, включително Твенте на Николай Михайлов.
"Аз също чета информациите. Малко бях шокиран. Уебсайт съобщи, че е имал представител на Твенте на наш мач. Той е попитал президента на Левски колко струвам. Отговорът е бил 1.5 милиона евро. Нямам клауза в контракта, който изтича през лятото на 2015 година, но имам опция за удължението му с още един сезон", сподели Родригес пред "Voetbal International". Той добави, че няма агент в момента. "Мой приятел ме придружава. С него ще обсъдим нещата скоро. Слуховете за Твенте са приятни и ме ласкаят, но трябва да видим дали наистина интересът им наистина е сериозен", каза още крилото.
Значи на Батков пак са му светнали очичките да прибере милиончето,а после пак ще хвърля пясък в очите на феновете,които му се връзват.Съвсем случайно онези туристи,търсачите на необикновените попълнения,докараха що-годе сносен играч и вече нашия "отговорник" го гласи за продажба.После,ще ни разправя,че на лято,ще сме по силни и ще си мисли,че ще му вярваме,след като имаме един свестен/изкл.вратарите/ и той се облизва за трансфера му като котка за мляко.
Re: Гари Родригес: Струвам 1.5 милиона евро
Хах, оптимист е Батков, дообре. Да струва не повече от 600к
Иначе сценарият с продажбата след един читав полусезон ни е ясен до болка вече.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Daniel Levski
- Контакти:
След още един сезон в Левски ще струва 2 млн.
Тоя вчера дойде и вече ще го продавате?Тоя Батков е като Титан.Още много ядове най-вече в Европа чакат феновете на Левски и ЦСКА с такива собственици.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
- Santiago Munezz
- Контакти:
Parmalat написа:Тоя вчера дойде и вече ще го продавате?Тоя Батков е като Титан.Още много ядове най-вече в Европа чакат феновете на Левски и ЦСКА с такива собственици.
Литекс със Гришата ги видяхме и тях.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
Това,че има цена не значи,че се продава...
А и нали са ни учили,че незаменими хора няма?
А и нали са ни учили,че незаменими хора няма?
-
- Контакти:
Ако беше толкова добър щяха ли Фейнорд да го изпуснат?Не той е толкова добър,колкото нашето ниво е много ниско и за да го развиваме трябва да се работи с нашите момчета а не да се осланяме на такива наемници.Това момче има качества,никой не отрича,но не се ли махне оттук бързо няма да търпи развитие,тавана му ще е Украйна или Турция.