ПФК Левски : Ростов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

сини богове
Контакти:

Re: ПФК Левски : Ростов

Мнениеот сини богове » 16 фев 2013 19:27

Ние контроли ли играем, или официални мачове????? Слаби сме били, трагедия, смешници и т.н.. Това са все пак едни контролни мачове. Като сме толкова слаби, защо Виктория Пилзен не ни победи, а само след седмица смаза Наполи. Все си мисля, че този полусезон ще бъдем по- силни.

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 16 фев 2013 20:35

4:1 за Отбора на Народа ! :o :o :o

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 16 фев 2013 21:02

Прави впечатление,че отбора играе силно и се надухва срещу по-силни съперници.Справка мачовете срещу Локо Москва и Виктория Пилзен.Един хикс или победа утре и добра игра срещу Ростов ще затвърдят,това мое мнение.Това обаче говори,че отбора все още няма постоянство и изграден стил.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 фев 2013 21:18

arekusanderu написа:Чезена води с 0-1 като гост,и не ме вълнува ама изобщо как ще свърши локомотив москва... :)

Как свършиха Чезена, я ме подсети?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 17 фев 2013 01:51

2:2
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
arekusanderu
Контакти:

Мнениеот arekusanderu » 17 фев 2013 04:44

W84me написа:
arekusanderu написа:Чезена води с 0-1 като гост,и не ме вълнува ама изобщо как ще свърши локомотив москва... :)

Как свършиха Чезена, я ме подсети?!

Ако не знаеш.........1-1 :mrgreen: :mrgreen: ;)
FORZA CESENA !!!

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 17 фев 2013 09:36

Важното е, че Милиев започва като титуляр...

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 17 фев 2013 09:40

Везалов и ?????? Милиев в центъра на защитата .Завръщането на джедая Милиев :mrgreen: очаквайте голове в 1-та , 6-та и 9-та минута на срещата. Това на майтап. Но по интересното е , че титуляр излиза само Родригес който го взехме преди 1 седмица ? Останалите нови 6-7 бройки резерви. И това ако не е критерии за малоумна трансферна политика здраве му кажи , какво титла , кви 5 лева бленуваме не знам.

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 17 фев 2013 09:59

Хайде оставте малко отбора на мира.Какво толкова сте емнали Милиев.Представил се е най-силно в подготовката дотук и затова му се гласува доверие.Аз му пожелавам да направи силен мач и да се сработят с Везалов.Пожелавам си да не допусне отбора гол днес,да виидм после какво ще пишете.Пламен Димов се предствя меко казано неубедително дотук – всеки мач по 2-3 детински грешки или дузпа.Прохазка,много ясно,че ще е титуляр – най-стабилния играч в халфовата лизния заедно с Гаджев.Както каза Илан Илиев,новите имат поенциал,но май им тежи фланелката.Единствено Велев,загатна за нещо ,но е непостоянен.Михелич има класа,но му трябват мачове.Василев и Памен Димов не са за Левски,както и Илиян Йорданов.Това е истината.

Илиев,Мюлдер,Везалов,Милиев,Пинто,Пелето,Прохазка,Гаджев,Родригес,Карвальо,Рамос. – това е състава

Първа опция за рез центр.защитник – Ели
Опции за халфове – Велев,Михелич,Йовов( за 20-30 мин става колкото и да му се смеете)
В атака - Силва,ако на Базил не му тръгне мача

С това разполагаме в момента.....

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 фев 2013 10:10

Да видим сега какво става. Последна контрола (ако не броим тази с Видима), където ще играе съставът, който ще излезне в Бургас. Започваме с вратарския пост. Пламен на този етап със сигурност е с една идея по-близо до титулярното място и там няма какво толкова да се дискутира. Същото се отнася за левия и десния бек, въпреки че Пинто го гледах съвсем малко по време на подготовката и не останах очарован. Централните защитници - да си дойдем на думата. Везалов мисля, че е ясен. Колкото до другия като гледам всичките са на едно ниво (за съжаление не особено добро, поне засега) и може би Милиев за момента е най-малкото зло. Може би контролата ще ни даде да разберем. Аз отдавна съм си казал, че за мен той е добър футболист. Халфовата линия. Пелето се представя на много добро ниво и абсолютно заслужено ще започне полусезона като титуляр. Прохазка също показва по-добра игра в контролите, така че мястото му е оправдано. Михелич не ми направи никакво вчепатление засега, а Велев игра силно само срещу Виктория Пилзен. Гаджев е твърд титуляр, Рамос е без конкуренция отдясно, Гари засега е с едни гърди пред Милен и Йорданов. Базил е по-добрият вариант от Жоао, съдейки от контролите.
Пожелавам успех на отбора и една хубава победа днес!
Само Левски!

Върни се в “Архив”