ПФК Левски : Дукла Прага

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Re: ПФК Левски : Дукла Прага

Мнениеот tevez » 13 фев 2013 12:32

И на мен ми се искаше много да гледам контролната и да видя новите играчи, но ми изникна работа и едва ли ще успея.

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 13 фев 2013 13:36

Взимаме холандеца за ляво крило те го пускат дясно !?!?!? 300 хил.евро за резерва на Рамос !?!?!?

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 13 фев 2013 13:40

Прохазка какъв го играе в отбора подариха Башлиев и Попадийн да може Прохазка да е резерва на Дъстли ли ?Прихазка нито десен бек или дясно крило ще е титуляр защо го държим тогава или поне да го мъчат за опорен халф.Просто съсипаха това момче.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 13 фев 2013 14:10

Писна ми да чета мнения на хора , които никога през живота си не са играли футбол , да се правят на големите специалисти или треньори ! Нито знаете какво му е в главата на Илиев , нито нищо ! Като почнете да казвате , кой бил провален , кой не играл на своята позиция и прочие ..... направо ми кипва ! Еба ти специалистите и всичкото ! Трайте, гледайте и толкоз ..... като ще ревете - има си турски сериалчета колкото си искате , там ходете и циврете колкото щете ! То половината мнения само циврене и то от хора ,които както казах , не са излизали на голям терен никога !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 13 фев 2013 14:18

PFK_Levski написа:Писна ми да чета мнения на хора , които никога през живота си не са играли футбол , да се правят на големите специалисти или треньори ! Нито знаете какво му е в главата на Илиев , нито нищо ! Като почнете да казвате , кой бил провален , кой не играл на своята позиция и прочие ..... направо ми кипва ! Еба ти специалистите и всичкото ! Трайте, гледайте и толкоз ..... като ще ревете - има си турски сериалчета колкото си искате , там ходете и циврете колкото щете ! То половината мнения само циврене и то от хора ,които както казах , не са излизали на голям терен никога !

Ти мани дали са играли футбол, въпроса е дали изобщо са ходили на повече от един или два мача на Левски на живо изобщо през живата си? :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 13 фев 2013 14:27

Родригес десен външен халф ли е основната му позиция?
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 фев 2013 14:28

way написа:http://www.sportal.bg/sportal_live_tv.php?str=4

Тенкс ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 13 фев 2013 14:33

Тия дуспи за нищо ги нямат ! :)

way
Контакти:

Мнениеот way » 13 фев 2013 14:33

К'во стана че ходих да затворя вратата и ....

Върни се в “Архив”