Край на сагата ! Мартин Камбуров е играч на ЦСКА София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: Мартин Камбуров подписва с ЦСКА

Мнениеот Udoji90 » 12 дек 2012 17:06

shotgun blues написа:Всеки коментира Камбуров и евентуална двойка с Платини...а кво стана с този дето вкара на ЛЕВСКИ ??Тоя за един мач ли беше в ЦСКА :o

[offtopic]Нюаджи се контузи няколко кръга след дербито, затова не попада в групата за последните мачове. ;)[/offtopic]
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 дек 2012 17:10

Teo написа:
шивача написа:
да, но умножено по две....а и не помня откъде им я заби тая тройка :roll:

2009 година беше, а Камбуров сигурно изпусна още една камара положения!! Те са свикнали в подуяне на тяхното табло с 3-ки на него от кой ли не. :lol:

ох, дано вземем още един бомбандир, докато Марто зарежда и цели, другият да обстрелва високият колкото една средно голяма крава миньон :twisted:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 12 дек 2012 17:21

Red Warrior написа:При наличието на "алтернативата" Станко Йовчев, Камбуров ми изглежда като Меси. Освен това в Локо Пд играеше зад нападателя, така че може да играят 2-та с Платини, ако Стойчо изобщо му прости на бразилеца. Иначе сините доносници ги е яд, че Камбуров по времето на Мъри им каза да си гледат работата и избра вместо тях забележете.....Локо София. :lol:

което показва че просто не му понася напрежението в големите отбори, и търси по-скромни отборчета които нямат никакви цели, да си живурка там спокойно...нещо като Бербатов, който отказа на Юве и Фиорентина, за да играе в кварталния средняк Фулъм :lol: ... и това че Камбуров се е навил да играе в ЦСКА, само показва че ЦСКА се превръща лека-полека точно в такъв отбор от ранга на Локо(СФ) :mrgreen:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 дек 2012 17:23

шивача написа:
делянски, бая работа ми се отвори до коледа, ама после съм на линия, надявам се :roll:

А дано! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 дек 2012 17:40

Вие и за платини така се надъхвахте, ама в момента сте на 10 точки от 1вия :lol: :lol:
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 дек 2012 17:51

rsk написа:Вие и за платини така се надъхвахте, ама в момента сте на 10 точки от 1вия...

...защото играхте половин сезон без половината си играчи+Платини+всички гадни гостувания,но въпреки това паднахме от вас!

П.П.Бях длъжен да ти допълня изречението,та да е по разбираемо! :mrgreen:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 дек 2012 17:54

delqnski47 написа:
rsk написа:Вие и за платини така се надъхвахте, ама в момента сте на 10 точки от 1вия...

...защото играхте половин сезон без половината си играчи+Платини+всички гадни гостувания,но въпреки това паднахме от вас!

Да бе, вие винаги имате оправдание за всичко. Оня ден срещу Локо пак ли бяхте без половината си играчи? :lol: И като ни бихте какво, пак ви водим със сума ти точки. Виж, миналата година като ви бихме ние, видяхте титлата през крив макарон :lol: Трябваше да играете за Х !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 дек 2012 17:59

rsk написа:
delqnski47 написа:

Да бе, вие винаги имате оправдание за всичко. Оня ден срещу Локо пак ли бяхте без половината си играчи? И като ни бихте какво, пак ви водим със сума ти точки. Виж, миналата година като ви бихме ние, видяхте титлата през крив макарон !Трябваше да играете за Х !

Биха ни Миньор!Вашата калитарска победа с калитарски гол не взе роля за титлата! ;)
Ние играхме половин сезон без новите попълнения като този период включваше някои тежки гостувания!Това,което пиша аз за втори път,е отговор на изкуствените 10 точки от първия,за които говориш!Не знам кво Локо те гони...явно не можеш да мислиш или не разбираш български и казваш на някой друг да пише вместо тебе! :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 12 дек 2012 18:03

За пореден път ти казвам, ти си най-бавният човек в тоя форум :lol: Даже и шивача е академик пред теб! Нека нашата калитарска победа да не е взела роля за титлата, нека :lol: само че ако бяхте взели Х от нас, щяхте да сте шампиони. Ама НА :lol:
Това Локо ме гони, дето онзи ден не можахте да го биете. За това какво е оправданието? Синьото бфс, съдията, глобалното затопляне?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 дек 2012 18:08

rsk написа:За пореден път ти казвам, ти си най-бавният човек в тоя форум :lol: Даже и шивача е академик пред теб! Нека нашата калитарска победа да не е взела роля за титлата, нека :lol: само че ако бяхте взели Х от нас, щяхте да сте шампиони. Ама НА :lol:
Това Локо ме гони, дето онзи ден не можахте да го биете. За това какво е оправданието? Синьото бфс, съдията, глобалното затопляне?

По тая логика ако бяхме били Славия на Армията,изобщо нямаше нужда да излизаме на терена на дербито,щот щяхме да сме с 11 точки :lol: Решаващият мач беше с Миньор,защото АКО ги бяхме били,щяхме да станем шампиони!Сега загря ли :lol:
Аз ти казах защо има 10 точки разлика,ти пак Локо...Локо та Локо!Ее,аман!Айде като искаш толкова Локо,ето ти един поздрав с главен актьор:Камбуров :lol: :
Изображение
Sofia.

Върни се в “Архив”