Футболни фенове бият граждани в софийски МОЛ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Футболни фенове бият граждани в софийски МОЛ

Мнениеот percival » 09 дек 2012 20:41

Eminem написа:
BU12TRAS написа:Как един човек от форума (еминем) може да промие мозъка на 50 човека, били фенове на ЦСКА, че ти там ли беше да видиш дали са били стига си настройвал хората по между им, утре като се разбера на кой отбор са били фенове, тогава говори.

П.П. На който и отбор да са били фенове, не се правят така нещата.

Бях в мола и ме питаха на кой отбор си фен ? Ако не си на ЦСКА ще те размажем.

Естествено ,точно така ще да е било и ти за да се отървеш каза ,че си фен на ЦСКА ,нали ?
Ебати жалкия тип !
Без значение е какви са били феновете ,по бързата процедура и за по 1 година минимум на топло !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 дек 2012 20:42

ros написа:Ти очевидно си потвърдил, че си от ЦСКА, щом си тук, така ли да го разбираме?

Като ти изскочат 7 човека, а ти си сам, и ти ще кажеш, че си от Левски.

БАЙ ШНУР
Контакти:

Мнениеот БАЙ ШНУР » 09 дек 2012 20:44

BU12TRAS написа:Как един човек от форума (еминем) може да промие мозъка на 50 човека, били фенове на ЦСКА, че ти там ли беше да видиш дали са били стига си настройвал хората по между им, утре като се разбера на кой отбор са били фенове, тогава говори.

П.П. На който и отбор да са били фенове, не се правят така нещата.

http://bulgarian-ultras.com/ultras/node/1049

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 09 дек 2012 20:44

"Присмял се хърбел на щърбел". "Сини" господа недейте много да коментирате, защото лично аз мога да ви дам поне два примера. Юни месец четирима мой приятели минават през НДК, като ги среща група от 20-тина човек с въпроса: "От кой отбор сте бе?" следователно те отговарят ЦСКА и познайте какво следва - бой. Вторият пример, който ще ви дам е следния: Пътувам в автобус 72, седят зад мен 4-ма души, след като слязох на спирката познайте какво: "Ти от Левски ли си, ако не си ще ядеш бой." Така че малко не ви отива да се правите на много невинни.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

BU12TRAS
Контакти:

Мнениеот BU12TRAS » 09 дек 2012 20:45

Модератори вършете си работата не оставяйте някакви идиот да манипулира хората тука, бил там били 7 в спорните сайтове казват че са били 10 пак 3 ма са ранени, той бил казал че е от ЦСКА :lol: :lol: :lol: :lol: филмарска работа! Добре че нямаме такива индивиди в Пловдив.
Последна промяна от BU12TRAS на 09 дек 2012 20:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 09 дек 2012 20:45

j0rka7aa написа:"Присмял се хърбел на щърбел". "Сини" господа недейте много да коментирате, защото лично аз мога да ви дам поне два примера. Юни месец четирима мой приятели минават през НДК, като ги среща група от 20-тина човек с въпроса: "От кой отбор сте бе?" следователно те отговарят ЦСКА и познайте какво следва - бой. Вторият пример, който ще ви дам е следния: Пътувам в автобус 72, седят зад мен 4-ма души, след като слязох на спирката познайте какво: "Ти от Левски ли си, ако не си ще ядеш бой." Така че малко не ви отива да се правите на много невинни.

И ти кво отговори?

Потребителски аватар
Svetlio
Контакти:

Мнениеот Svetlio » 09 дек 2012 20:46

В този мол ако не охрана, дано поне камери да има. Такива олигофрени заслужават първо да им счупят главите, после да ги глобят и за десерт да полежат на топло известно време!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 дек 2012 20:47

BU12TRAS написа:Модератори вършете си работата не оставяйте някакви идиот да манипулира хората тука, бил там били 7 в спорните сайтове казват че са били 10 пак 3 ма са ранени, той бил казал че е от ЦСКА :lol: :lol: :lol: :lol: филмарска работа! Добре че нямаме такива индивиди в Пловдив.

"НякаквИ идиот" :lol:
"Да пишеш неща от коЙто" :lol:
Последна промяна от Eminem на 09 дек 2012 20:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 09 дек 2012 20:48

Eminem написа:Това са били фенове на ЦСКА. Нищо изненадващо. Много са деградирали :!:
Eminem написа:Бях в мола и ме питаха на кой отбор си фен ? Ако не си на ЦСКА ще те размажем.

Нещо си пообъркал времената, но се случва де.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

BU12TRAS
Контакти:

Мнениеот BU12TRAS » 09 дек 2012 20:49

BadBoy написа:
Eminem написа:Това са били фенове на ЦСКА. Нищо изненадващо. Много са деградирали :!:
Eminem написа:Бях в мола и ме питаха на кой отбор си фен ? Ако не си на ЦСКА ще те размажем.

Нещо си пообъркал времената, но се случва де.

Тоя заслужава бан на момента за манипулация и настройване на хората едни срещу други.

Върни се в “Архив”