трябват ни задължително:
двама централни защитници!
крило!
офанзивен халф!
Желателно е:
Резервен вратар!
бек!
опорен халф!
Трябва да си ходят Старокин задължително и Райков и Башлиев под наем! А на Марсиньо, Ели и Прохазка трябва да им се даде шанс до лятото, не успеят ли да покажат нещо! През вратата! Другият който може да се махне евентуално е Гаджев, ако му намерят отбор!
А специално за Йовов нека го оставят до лятото и тогава да му се даде пост в клуба! Не е сериозно на полу-сезона да му се налага да си прекратява кариерата! Нека остане и да изиграе най-много 4 или 5 мача и то като резерва за по 10, 15 минути!
Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
- santiliana
Avanti_Ragazzi написа:трябват ни задължително:
двама централни защитници!
крило!
офанзивен халф!
Желателно е:
Резервен вратар!
бек!
опорен халф!
Трябва да си ходят Старокин задължително и Райков и Башлиев под наем! А на Марсиньо, Ели и Прохазка трябва да им се даде шанс до лятото, не успеят ли да покажат нещо! През вратата! Другият който може да се махне евентуално е Гаджев, ако му намерят отбор!
А специално за Йовов нека го оставят до лятото и тогава да му се даде пост в клуба! Не е сериозно на полу-сезона да му се налага да си прекратява кариерата! Нека остане и да изиграе най-много 4 или 5 мача и то като резерва за по 10, 15 минути!
Ели си отива отляво и се бори с Пинто за ляв бек. Отдясно и в центъра на защитата трябва сериозно подсилване. Мулдер няма алтернатива, а Милиев не бива да остава в отбора през пролетта. Рамос няма заместник при евентуална негова контузия или наказание. Незнам доколко този Милен Василев е в състояние да го конкурира. В средата на терена сме "организиран хаос", понякога се чудя кой на какъв пост е

- blue avalanche
- Контакти:
santiliana написа:Ели си отива отляво и се бори с Пинто за ляв бек. Отдясно и в центъра на защитата трябва сериозно подсилване. Мулдер няма алтернатива, а Милиев не бива да остава в отбора през пролетта. Рамос няма заместник при евентуална негова контузия или наказание. Незнам доколко този Милен Василев е в състояние да го конкурира. В средата на терена сме "организиран хаос", понякога се чудя кой на какъв пост е. Марсиньо няма да го бъде, просто тук усети, че не е за него и няма грам мотивация за игра. Нужни са минимум трима нови халфа, при положение, че бразилейрото и Гаджев си отидат зимата. Абе, както и да ги сучем, пак едно 5-6 души нови ще си трябват.
Рамос е универсален играч,покриващ огромен периметър по време на мач.Милен Василев не е даже от съседна галактика,сравнен с Рамос.
Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:
- нови: вратар (българин) , Милиев и още един защитник (българин), десен бек (вероятно чужденец), халф (чужденец) и крило (Милен Василев)
- напускащи: Башлиев, Старокин
- под въпрос: Гаджев и Райков
- нови: вратар (българин) , Милиев и още един защитник (българин), десен бек (вероятно чужденец), халф (чужденец) и крило (Милен Василев)
Само Левски!
- blue avalanche
- Контакти:
siniq_fen написа:Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:
Той,Милиев,като играеше редовно беше зле,смятай сега,като не е играл от 100г.,каква хала ще е!

Гледам всички скандирате "Вратар,вратар"...Кой уважаващ себе си вратар ще дойде в Левски да е резерва на Пл.Илиев?
blue avalanche написа:siniq_fen написа:Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:
Той,Милиев,като играеше редовно беше зле,смятай сега,като не е играл от 100г.,каква хала ще е!
Милиев играеше зле от началото на миналия сезон. Тогава всички играеха така. Преди това в продължение на 2 години поддържаше много добро ниво.
Само Левски!
- santiliana
blue avalanche написа:santiliana написа:Ели си отива отляво и се бори с Пинто за ляв бек. Отдясно и в центъра на защитата трябва сериозно подсилване. Мулдер няма алтернатива, а Милиев не бива да остава в отбора през пролетта. Рамос няма заместник при евентуална негова контузия или наказание. Незнам доколко този Милен Василев е в състояние да го конкурира. В средата на терена сме "организиран хаос", понякога се чудя кой на какъв пост е. Марсиньо няма да го бъде, просто тук усети, че не е за него и няма грам мотивация за игра. Нужни са минимум трима нови халфа, при положение, че бразилейрото и Гаджев си отидат зимата. Абе, както и да ги сучем, пак едно 5-6 души нови ще си трябват.
Рамос е универсален играч,покриващ огромен периметър по време на мач.Милен Василев не е даже от съседна галактика,сравнен с Рамос.
това е мисълта ми, че няма вариант за негов заместник в случай на контузия или наказание. Що се отнася до вратар- не съм на мнение, че ни трябва. Ивайло си е много добро и перспективно вратарче и трябва да му се дава шанс. Милиев е трагедия от време "оно". Безсмислено е да се връщаме на "оаканите гащи".
Последна промяна от santiliana на 16 дек 2012 19:18, променено общо 1 път.
- south_division
- Контакти:
Нужни са ни нов централен защитник, крило и най-вече вътрешен халф, но наистина да бъде класа, халф с който Левски да започва всеки мач. За мен лично нямат място в този отбор Йовов, Пелето и Райков. Уважавам изключително много първите двама, но всяко начало си има край. Мисля, че нама какво повече да дадат на Левски. Марсиньо, очевидно също не се вписа в отбора, сигурен съм, че качествата му са огромни, но предвид и възрастта му и слабото му представяне би било най добре в нея зона зад нападателя да играе твърдо Гаджев, а когато се налага и Вутов. Друг е въпроса, че Марсиньо си има договор, взима доста пари и не знам как ще го махнат. За финал да кажа, че няколко пъти съм казвал с кои футболисти ставаме шампиони, пак ще ги кажа, белким някой скаут чете форума:
CB Milan Mitrovic 1988 Rad Beograd
CM Joao Aurelio 1988 Nacional de Madeira
LM Asmir Sulic 1991 Fc Sarajevo
south_division написа:Нужни са ни нов централен защитник, крило и най-вече вътрешен халф, но наистина да бъде класа, халф с който Левски да започва всеки мач. За мен лично нямат място в този отбор Йовов, Пелето и Райков. Уважавам изключително много първите двама, но всяко начало си има край. Мисля, че нама какво повече да дадат на Левски. Марсиньо, очевидно също не се вписа в отбора, сигурен съм, че качествата му са огромни, но предвид и възрастта му и слабото му представяне би било най добре в нея зона зад нападателя да играе твърдо Гаджев, а когато се налага и Вутов. Друг е въпроса, че Марсиньо си има договор, взима доста пари и не знам как ще го махнат. За финал да кажа, че няколко пъти съм казвал с кои футболисти ставаме шампиони, пак ще ги кажа, белким някой скаут чете форума:
А защо точно тези тримата?
Само Левски!
- santiliana
този Сулич ми напълни душата как дриблира. И умее и топката да изнася, и се бори за нея. Ще е добра сделка, но едва ли някой му е минало през ума да преговаря за него. Ние ще си разчитаме на Мони Райков и ще чакаме да му изгрее звездата