Левски: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: ТРАНСФЕРИ ЗИМА 2012/2013

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 16 дек 2012 18:18

трябват ни задължително:

двама централни защитници!
крило!
офанзивен халф!

Желателно е:

Резервен вратар!
бек!
опорен халф!

Трябва да си ходят Старокин задължително и Райков и Башлиев под наем! А на Марсиньо, Ели и Прохазка трябва да им се даде шанс до лятото, не успеят ли да покажат нещо! През вратата! Другият който може да се махне евентуално е Гаджев, ако му намерят отбор!

А специално за Йовов нека го оставят до лятото и тогава да му се даде пост в клуба! Не е сериозно на полу-сезона да му се налага да си прекратява кариерата! Нека остане и да изиграе най-много 4 или 5 мача и то като резерва за по 10, 15 минути!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 дек 2012 18:48

Avanti_Ragazzi написа:трябват ни задължително:

двама централни защитници!
крило!
офанзивен халф!

Желателно е:

Резервен вратар!
бек!
опорен халф!

Трябва да си ходят Старокин задължително и Райков и Башлиев под наем! А на Марсиньо, Ели и Прохазка трябва да им се даде шанс до лятото, не успеят ли да покажат нещо! През вратата! Другият който може да се махне евентуално е Гаджев, ако му намерят отбор!

А специално за Йовов нека го оставят до лятото и тогава да му се даде пост в клуба! Не е сериозно на полу-сезона да му се налага да си прекратява кариерата! Нека остане и да изиграе най-много 4 или 5 мача и то като резерва за по 10, 15 минути!

Ели си отива отляво и се бори с Пинто за ляв бек. Отдясно и в центъра на защитата трябва сериозно подсилване. Мулдер няма алтернатива, а Милиев не бива да остава в отбора през пролетта. Рамос няма заместник при евентуална негова контузия или наказание. Незнам доколко този Милен Василев е в състояние да го конкурира. В средата на терена сме "организиран хаос", понякога се чудя кой на какъв пост е ;) . Марсиньо няма да го бъде, просто тук усети, че не е за него и няма грам мотивация за игра. Нужни са минимум трима нови халфа, при положение, че бразилейрото и Гаджев си отидат зимата. Абе, както и да ги сучем, пак едно 5-6 души нови ще си трябват.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2012 19:02

santiliana написа:Ели си отива отляво и се бори с Пинто за ляв бек. Отдясно и в центъра на защитата трябва сериозно подсилване. Мулдер няма алтернатива, а Милиев не бива да остава в отбора през пролетта. Рамос няма заместник при евентуална негова контузия или наказание. Незнам доколко този Милен Василев е в състояние да го конкурира. В средата на терена сме "организиран хаос", понякога се чудя кой на какъв пост е ;) . Марсиньо няма да го бъде, просто тук усети, че не е за него и няма грам мотивация за игра. Нужни са минимум трима нови халфа, при положение, че бразилейрото и Гаджев си отидат зимата. Абе, както и да ги сучем, пак едно 5-6 души нови ще си трябват.

Рамос е универсален играч,покриващ огромен периметър по време на мач.Милен Василев не е даже от съседна галактика,сравнен с Рамос.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 дек 2012 19:03

Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:
- нови: вратар (българин) , Милиев и още един защитник (българин), десен бек (вероятно чужденец), халф (чужденец) и крило (Милен Василев)
- напускащи: Башлиев, Старокин
- под въпрос: Гаджев и Райков
Само Левски!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 дек 2012 19:07

siniq_fen написа:Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:
- нови: вратар (българин) , Милиев и още един защитник (българин), десен бек (вероятно чужденец), халф (чужденец) и крило (Милен Василев)

Той,Милиев,като играеше редовно беше зле,смятай сега,като не е играл от 100г.,каква хала ще е! :mrgreen:
Гледам всички скандирате "Вратар,вратар"...Кой уважаващ себе си вратар ще дойде в Левски да е резерва на Пл.Илиев?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 дек 2012 19:09

blue avalanche написа:
siniq_fen написа:Аз пък съм "за" Милиев да остане. При наличието и на Везалов ни трябва само още 1 централен защитник. Отдясно обаче трябва да махнем Башлиев и да вземем добър играч. Ако Гаджев остане то не знам дали ще има нужда от халф при наличието на Пелето и Дани Димов, но да кажем да вземат един играч там. Нападатели имаме, още повече ако се върне Арш. Остава да добавим още един или двама по фланговете, в зависимост дали Райков ще остане. Няма да е лошо и да се вземе вратар. Накратко:

Той,Милиев,като играеше редовно беше зле,смятай сега,като не е играл от 100г.,каква хала ще е! :mrgreen:

Милиев играеше зле от началото на миналия сезон. Тогава всички играеха така. Преди това в продължение на 2 години поддържаше много добро ниво.
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 дек 2012 19:14

blue avalanche написа:
santiliana написа:Ели си отива отляво и се бори с Пинто за ляв бек. Отдясно и в центъра на защитата трябва сериозно подсилване. Мулдер няма алтернатива, а Милиев не бива да остава в отбора през пролетта. Рамос няма заместник при евентуална негова контузия или наказание. Незнам доколко този Милен Василев е в състояние да го конкурира. В средата на терена сме "организиран хаос", понякога се чудя кой на какъв пост е ;) . Марсиньо няма да го бъде, просто тук усети, че не е за него и няма грам мотивация за игра. Нужни са минимум трима нови халфа, при положение, че бразилейрото и Гаджев си отидат зимата. Абе, както и да ги сучем, пак едно 5-6 души нови ще си трябват.

Рамос е универсален играч,покриващ огромен периметър по време на мач.Милен Василев не е даже от съседна галактика,сравнен с Рамос.

това е мисълта ми, че няма вариант за негов заместник в случай на контузия или наказание. Що се отнася до вратар- не съм на мнение, че ни трябва. Ивайло си е много добро и перспективно вратарче и трябва да му се дава шанс. Милиев е трагедия от време "оно". Безсмислено е да се връщаме на "оаканите гащи".
Последна промяна от santiliana на 16 дек 2012 19:18, променено общо 1 път.
и направил небето синьо!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 16 дек 2012 19:15

Нужни са ни нов централен защитник, крило и най-вече вътрешен халф, но наистина да бъде класа, халф с който Левски да започва всеки мач. За мен лично нямат място в този отбор Йовов, Пелето и Райков. Уважавам изключително много първите двама, но всяко начало си има край. Мисля, че нама какво повече да дадат на Левски. Марсиньо, очевидно също не се вписа в отбора, сигурен съм, че качествата му са огромни, но предвид и възрастта му и слабото му представяне би било най добре в нея зона зад нападателя да играе твърдо Гаджев, а когато се налага и Вутов. Друг е въпроса, че Марсиньо си има договор, взима доста пари и не знам как ще го махнат. За финал да кажа, че няколко пъти съм казвал с кои футболисти ставаме шампиони, пак ще ги кажа, белким някой скаут чете форума:
CB Milan Mitrovic 1988 Rad Beograd
CM Joao Aurelio 1988 Nacional de Madeira
LM Asmir Sulic 1991 Fc Sarajevo

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 16 дек 2012 19:17

south_division написа:Нужни са ни нов централен защитник, крило и най-вече вътрешен халф, но наистина да бъде класа, халф с който Левски да започва всеки мач. За мен лично нямат място в този отбор Йовов, Пелето и Райков. Уважавам изключително много първите двама, но всяко начало си има край. Мисля, че нама какво повече да дадат на Левски. Марсиньо, очевидно също не се вписа в отбора, сигурен съм, че качествата му са огромни, но предвид и възрастта му и слабото му представяне би било най добре в нея зона зад нападателя да играе твърдо Гаджев, а когато се налага и Вутов. Друг е въпроса, че Марсиньо си има договор, взима доста пари и не знам как ще го махнат. За финал да кажа, че няколко пъти съм казвал с кои футболисти ставаме шампиони, пак ще ги кажа, белким някой скаут чете форума:
CB Milan Mitrovic 1988 Rad Beograd
CM Joao Aurelio 1988 Nacional de Madeira
LM Asmir Sulic 1991 Fc Sarajevo

А защо точно тези тримата?
Само Левски!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 16 дек 2012 19:22

този Сулич ми напълни душата как дриблира. И умее и топката да изнася, и се бори за нея. Ще е добра сделка, но едва ли някой му е минало през ума да преговаря за него. Ние ще си разчитаме на Мони Райков и ще чакаме да му изгрее звездата
и направил небето синьо!

Върни се в “Архив”