Мнениеот wilge » 30 сеп 2012 15:18
Вчерашният мач на Овча купел трябва да бъде онзи звучен шамар от който да хвръкнат розовите очила на всички лекомислеци хора. Той за сетен път ни показва, че Левски не е готов за шампион, дори за ЛЕ. За тези дестинации е необходимо да стигнем нивото на дрийм тима от преди години. Който не вижда разликата- нека се замисли сериозно.Треньорът ни не е необходимия тренньор, а пък за директорът... нямам думи. Когато цял живот си бил добър и посредствен си оставаш такъв. От теб не може да се искат отлични резултати. Те са за отличниците. Само те стават шампиони. Всичко останало от онзи столипиновски непрокопсаник трябва да бъде остъргано до кокал колко и болезнено да е това в момента. Иначе ще има нови изненади под формата на червени картони, непредизвикани контузии, саморазправи в съблекалнята и т. н. Не може със зор да си победил отборчета от ранга на Черно море, Монтана и Пирин (Г.Д.) и да очакваш сносни мачове срещу водещите отбори. С този екип начело ни очакват нови "сараевски" трагедии които ще доведат до поредното изнервяне и нагнетяване на обстановката. Дори вратарят ни вече е в унисон с другите и прави по няколко недопустими грешки на мач, които не са превърнати в голове поради нискоразрядността на противниковите нападатели. Сериозните мачове, за чийто изход съвсем не съм оптимист, тепърва започват. Първото ипитание за това СТР и футболистите започва срещу оражевите. Очаквам този мач с притеснение, тъй като защитата ни е неориентирана, средната линия- безидейна, а нападението- безплодно. И без това интрига за шампионската титла в тазгодишното няма, защо да не се покаже на някой чужденци пътя на Опоку и да не се даде възможност на кадрите от ДЮШ да се докажат. Като обгорят в няколко напечени мача и ще разберем дали стават за Левски. Или да чакаме да се наложат в други отбори и тогава да даваме пари да си ги купим обратно. Има нещо сбъркано в тази политика но не знам какво е точно. Да имаш перспективен юноша и да купиш некадърен чужденец без игрова практика последните десетина месеца, да му плащаш по 10- 15 хил. евро и да чакаш да се адаприта...Това не го разбирам. Ако на някой му е ясно- нека го сподели. Някои ще кажат да погледна резултатите и да не правя забележки. Резултатите са превъзходни, но са плод на случайно стечение на обстоятелствата.Поредица от слаби и не чак толкова слаби противници. Бихме, набрахме инерция. Това е повече от добре. Всички помним как същите тези обстоятелсква ни обърнаха гръб миналата година. Мен играта ме безпокои. Слаба, вяла, нервна. Всечки които са гледали как играеше Левски преди години помнят, че левскарите атакуваха с 5- 6 човека и се бранеха със 7 -8. В 90- тата минута тичаха все едно че е 9- тата. Вижте ги сега в средата на първото полувреме. Плувнали в пот и едвам ходят. При това почти не са тичали. И нещо друго обезпокоително- всичките ни защитници се оплакват от една и съща травма: възпаление на адукторите. На това ако му викате правилна работа. Пък в следващият кръг дано бием. И не само в следващия. Оставам с надежда, че ще се поменим към добро.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский