VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Re: VII кръг, Локо СФ - ЛЕВСКИ (събота, 17ч)

Мнениеот flo » 25 сеп 2012 08:38

Гледам тук ,нещо виетнамците нещо много са си повярвали :lol:
Ако мача е на нашия стадион ,аз си купувам билет за Б и не ми дреме изобщо къде трябва да ходя.

Потребителски аватар
Brannik82

Мнениеот Brannik82 » 25 сеп 2012 10:45

Pride написа:
седемнамалко написа:Според мен в интерес на това да има максимален брой публика, а и чисто финансов плюс, трябва да се разберат за следното: Локо "домакинстват" на Герена, не плащат наем, а вместо това дават на Левски половината приходи от билети, всички ще са доволни, Левски ще вземат приходи от "гостуване", Локо ще приберат повече пари от билети отколкото за последните 3 сезона общо и зрителите ще са доволни, че могат да гледат мач на Герена и ще се съберат поне 6-7 хиляди...
Иначе като резултаст предвиждам 0:3.

Ха ха ха плувай в сини надути мечти, да вие сте върхът

Изображение

Абе Pride, гледам надървил си се яко - имам един въпрос към тебе: "Какво е виновен Левски, че вие нямате стадион на който да играете? Платете си старите задължения за Националния стадион и играйте там !

Потребителски аватар
sangio
Контакти:

Мнениеот sangio » 25 сеп 2012 11:05

flo написа:Гледам тук ,нещо виетнамците нещо много са си повярвали :lol:
Ако мача е на нашия стадион ,аз си купувам билет за Б и не ми дреме изобщо къде трябва да ходя.

Аз не мисля, че ако гостуването е на Герена, ще ни накарат да сме в гостуващият сектор ( Г ) :?
Все пак, едва ли локомотивци, ще се съберат повече от 100 човека ... :roll:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 сеп 2012 14:32

Дербито Локомотив Сф – Левски все пак ще се играе на стадион „Славия“, споделиха за Гонг и Георги Марков от Локомотив, и Венци Стефанов от Славия.

„Николай Гигов и Чавдар Цветков ми се помолиха и аз в името на футбола промених решението си“, заяви Стефанов.

„Венци беше афектиран след мача, сега е изгледал видеозапис и явно е видял, че нямаше нищо преднамерено и грубо в действията ни“, коментира пък Георги Марков.

Както е известно, след малкото столично дерби Славия – Локо Сф /2:0/ в неделя избухна скандал между Стефанов и Марков. Тогава босът на „белите“ обвини „червено-черните“, че са играли грубо и никога повече няма да ги допусне да домакинстват в „Овча купел“.

В крайна сметка обаче се стигна до ревизия на позициите и така мачът Локомотив Сф – Левски ще се играе в събота от 17 часа на стадион „Славия“.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 сеп 2012 14:34

Венци Стефанов както винаги само глупости говори. При него мъжка дума няма. Кълнеше се, че повече Локо Сф няма да играят на стадиона на Славия, а само след 2 дена си е променил мнението. Типична *****.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 25 сеп 2012 17:13

Ден след победата на Славия над Локомотив Сф, президентът на белите Венци Стефанов коментира пред "7 дни спорт" скандала след края на двубоя. Босът застана зад думите си, че железничарите повече няма да играят на стадиона в квартал Овча купел.
Вторник, 25 Септември 2012

- Г-н Стефанов, твърдо ли стоите зад думите си, че Локомотив Сф няма да играе на стадион "Славия"?
- Да, абсолютно твърдо. Не знам защо цял ден разни хора ми звънят и ме питат подобни неща. Не съм олигофрен и не говоря празни приказки. Казал съм нещо, и то е твърдо, край. Локомотив няма да стъпи повече на нашия стадион. Това, което стана след края на мача, не е плод на никакви емоции. Имам двама човека с тежки контузии, а хората ми говорят за плод на емоции.

:roll: :roll:

.

Потребителски аватар
boriniii
Контакти:

Мнениеот boriniii » 25 сеп 2012 17:56

10:0 за локото без напрягане

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 25 сеп 2012 18:04

0:4 ! Просто няма как локото да си тръгнат не разпорени от синята лавина!
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 25 сеп 2012 18:06

Старши треньорът на “Левски” Илиан Илиев е на три мача от рекорд по поредни победи в първенството. Варненецът вече изравни най-доброто постижение за старт на сезона през новия век - шест поредни победи. Като футболист на “сините” преди 18 години под ръководството на треньора Георги Василев – Гочето, Илиан записа осем поредни победи. В следващите три кръга левскарите играят с Локомотив (Сф), Литекс и ЦСКА.

Иначе най-добрият старт в историята на “Левски” датира от сезон 1969/1970, когато тимът с Георги Аспарухов и Никола Котков постигна 10 поредни успеха в началото. Тогава начело на отбора беше легендарният чех Рудолф Витлачил. “Сините” станаха шампиони с 23 победи, 4 равни и 3 загуби, 67:17 голова разлика и 50 точки.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”