Шалке
Лил
Нордселанд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gentlemanxxx написа:С който и да се паднат докато не изгонят изкуфелия старец няма да минете групите..Не виждате ли, че единствения отбор в Англя, който не се развива е Манчестър?
clever_ написа:gentlemanxxx написа:С който и да се паднат докато не изгонят изкуфелия старец няма да минете групите..Не виждате ли, че единствения отбор в Англя, който не се развива е Манчестър?
Ливърпул и Арсенал цъфтят от развитие![]()
Бербафеновете в форума на Фулъм,вече не сте за тук.
saffron написа:man_utd_ написа:Искам сериозна група,да няма лигавене и отпускане като миналата година.А на онея фенченца,дето яко хейтват,и дето 100% едните са от Челси,а другите от Фк Дузпа-месибие-вкарва,ще им кажа следното-Челси няма да спечели Шл отново скоро!В това съм толкова сигурен,както и в това,че аз няма да съм президент в скоро време.Колкото до Барса-те също няма да я спечелят тая година.Финал-Ман Ю-Реал М
Ти! Горд внук на баба ти Ванга! Ние не хеитваме!Просто се гъбаркаме заради "успехите" ви от мин. год. Вие сами си хеитвате "изкуфелия старец" " Посредствен отбор"
Виж си ваще фенове, после говори за другите! Вие сте най неадекватните запалянковци на тая планета заклевам се
Кролик написа:Юнайтед не би трябвало да прави сметки за отборите в групите. Там трябва да сгазят всички без никакво притеснение.
Лошото е че за първа година изпитвам съмнение във възможностите на отбора и най-вече на Сър-а. Все пак се надявам че през Май 2013, ще ликувам за пореден път с Гигс, Сколс и Ко.
kirchaka написа:clever_ написа:gentlemanxxx написа:С който и да се паднат докато не изгонят изкуфелия старец няма да минете групите..Не виждате ли, че единствения отбор в Англя, който не се развива е Манчестър?
Ливърпул и Арсенал цъфтят от развитие![]()
Бербафеновете в форума на Фулъм,вече не сте за тук.
Ей ги,двама ненормалници...единия е ясен хейтър,това е ясно,вторият е интересен...Добре бе,ти това да си фен на Бербатов за теб е обида,това ме дразни.Някой тръгва да хейтва,а той е Бербафен,все едно е най-големия боклук на света...Какво,ти не си ли фен на Бербатов?Или си родоотстъпник?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта