ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/ - 4:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: ЛЕВСКИ - Черно Море /4 кръг, А група/
Черно Море имат стабилна защита,а последните 2 мача м/у двата отбора,Паломино се гавреше с нашите защитници...трябва много да се внимава с него и да се възползваме максимално от положенията,които ще имаме..очаквам труден мач победа най-много с 1 гол разлика...друг знак освен 1 също няма да ме очуди!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
- Обичам Левски
- Контакти:
Бием 3:0 и чакаме Лудогорец да се издъни.Някой знае ли Разград със кого ще играят ?
Дочух, че имало някаква вероятност заради расистките обиди по Карвальо и Мюлдер мачът да не се играе на Герена
Има ли нещо вярно в това?
Относно самия мач сме длъжни да победим и се надявам да го направим изразително, например с 3:0.
Относно самия мач сме длъжни да победим и се надявам да го направим изразително, например с 3:0.
Само Левски!
Авторът да смени снимката на треньора им. Този е треньор на вратарите в Левски, а Стефан Генов е друг.
А за мача, очаквам победа за Левски с 1-2 гола разлика.
Последна промяна от Tommi на 25 авг 2012 21:54, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- levski_4_life
- Контакти:
Tommi написа:Авторът да смени снимката на треньора им. Този е треньор на вратарите в Левски, а не е треньор на Черно море.![]()
От спортал го вадя, дайте ми снимка и ще я сложа.
levski_4_life написа:Tommi написа:Авторът да смени снимката на треньора им. Този е треньор на вратарите в Левски, а не е треньор на Черно море.![]()
От спортал го вадя, дайте ми снимка и ще я сложа.
Напиши "Стефан Генов" в Гугъл и си избери снимка.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
siniq_fen написа:Дочух, че имало някаква вероятност заради расистките обиди по Карвальо и Мюлдер мачът да не се играе на ГеренаИма ли нещо вярно в това?
Не би трябвало да е вярно.
2-0
[wrapimg=]http://images.ibox.bg/2007/04/27/dancho/460x307.jpg[/wrapimg]
- edmon_dantes
- Контакти:
Обичам Левски написа:Бием 3:0 и чакаме Лудогорец да се издъни.Някой знае ли Разград със кого ще играят ?
Лудогорец приема Локо Сф.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ