П.С. Но не забравяйте, че това е България и мачовете не се решават на терена така, че 100% и други "отбори" ще са конкуренти..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
gentlemanxxx написа:Едно не разбирам в Левски, защо Йовов не е назначен на някаква длъжност в клуба и не го махнат от терена? Боримиров с пост го отказаха макар да играеше 10000 пъти по добре от Йовов.. Защо той продължава да се мъчи като вижда, че не става? Не разбирам и много много защо взехме Пелето като взехме и Прохазка? Помнете, че Прохазка ще е резерва на Пелето...Другия трансфер, който не разбирам защо направихме беше на Карвальо, не че нещо ама Чаворски е по-добър от него, а и Опоку е пък другия тип нападател - бърз, Карвальо не ми се вписва никъде..Диамутен мисля, че можеше да бъде полезен,но.. Дано все пак направим добър отбор който да е конкурентен на Лудогорец, защото освен тях реално конкуренция не би трябвало да има!!!
П.С. Но не забравяйте, че това е България и мачовете не се решават на терена така, че 100% и други "отбори" ще са конкуренти..
ss1914 написа:gentlemanxxx написа:Едно не разбирам в Левски, защо Йовов не е назначен на някаква длъжност в клуба и не го махнат от терена? Боримиров с пост го отказаха макар да играеше 10000 пъти по добре от Йовов.. Защо той продължава да се мъчи като вижда, че не става? Не разбирам и много много защо взехме Пелето като взехме и Прохазка? Помнете, че Прохазка ще е резерва на Пелето...Другия трансфер, който не разбирам защо направихме беше на Карвальо, не че нещо ама Чаворски е по-добър от него, а и Опоку е пък другия тип нападател - бърз, Карвальо не ми се вписва никъде..Диамутен мисля, че можеше да бъде полезен,но.. Дано все пак направим добър отбор който да е конкурентен на Лудогорец, защото освен тях реално конкуренция не би трябвало да има!!!
Прохазка и Пелето не играят на един пост така че няма как да му е резерва
gentlemanxxx написа:ss1914 написа:gentlemanxxx написа:Едно не разбирам в Левски, защо Йовов не е назначен на някаква длъжност в клуба и не го махнат от терена? Боримиров с пост го отказаха макар да играеше 10000 пъти по добре от Йовов.. Защо той продължава да се мъчи като вижда, че не става? Не разбирам и много много защо взехме Пелето като взехме и Прохазка? Помнете, че Прохазка ще е резерва на Пелето...Другия трансфер, който не разбирам защо направихме беше на Карвальо, не че нещо ама Чаворски е по-добър от него, а и Опоку е пък другия тип нападател - бърз, Карвальо не ми се вписва никъде..Диамутен мисля, че можеше да бъде полезен,но.. Дано все пак направим добър отбор който да е конкурентен на Лудогорец, защото освен тях реално конкуренция не би трябвало да има!!!
Сега ще ти обясня как! Халфовете ще са 4 или 5 а те ще бъдат- Пелето,Гаджев,Йовов,Марсиньо,Рамос! Резерви - Прохазка,Райков и останалитеСега виждаш ли как? Иначе може и да бъркам но Прохазка не е ли дефанзивен полузащитник, какъвто играе и Пелето?
gentlemanxxx написа:ss1914 написа:gentlemanxxx написа:Едно не разбирам в Левски, защо Йовов не е назначен на някаква длъжност в клуба и не го махнат от терена? Боримиров с пост го отказаха макар да играеше 10000 пъти по добре от Йовов.. Защо той продължава да се мъчи като вижда, че не става? Не разбирам и много много защо взехме Пелето като взехме и Прохазка? Помнете, че Прохазка ще е резерва на Пелето...Другия трансфер, който не разбирам защо направихме беше на Карвальо, не че нещо ама Чаворски е по-добър от него, а и Опоку е пък другия тип нападател - бърз, Карвальо не ми се вписва никъде..Диамутен мисля, че можеше да бъде полезен,но.. Дано все пак направим добър отбор който да е конкурентен на Лудогорец, защото освен тях реално конкуренция не би трябвало да има!!!
Сега ще ти обясня как! Халфовете ще са 4 или 5 а те ще бъдат- Пелето,Гаджев,Йовов,Марсиньо,Рамос! Резерви - Прохазка,Райков и останалитеСега виждаш ли как? Иначе може и да бъркам но Прохазка не е ли дефанзивен полузащитник, какъвто играе и Пелето?
gentlemanxxx написа:Ако Опоку не го пускат нападател, а крило съм съгласен със ss1914! Лично на мен състава трябва да е
П.Илиев
Мюлдер
Ели
Иванов/Пелето(тука ми е трудно да избера)
Старокин
Рамос
Прохазка
Гаджев
Райков
Опоку(да играе зад нападателя)
Карвальо/Чаворски или новия ако изобщо дойде!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта