Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Контрола-Левски:Металург Донeцк 01.07.2012
С Йовов и двама юношки в средата-леле-мале-е-е...
blue avalanche написа:С Йовов и двама юношки в средата-леле-мале-е-е...
Затова са контролите да няма после леле-мале от Светкавица
- OldTrafford
- Контакти:
Бахти, к'во да говорим като половината левскари не си уважават живите легенди,в тоя случай Йовов..
Гърбушко,луни,пфффффффф
Гърбушко,луни,пфффффффф
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]
blue avalanche написа:С Йовов и двама юношки в средата-леле-мале-е-е...
Ако бием 3:0, ще се направиш, че не си го написал, нали?
- Captain Stottlemeyer
Santiago Munezz написа:И през новия сезон ли Гърбушко ше продължава да ни мъчинямам думи...
Това с "гърбушкото" не беше особено умно, още повече става въпрос за играч, който е дал много на "Левски".
[offtopic]Да не говорим, че да се присмиваш за някакъв физически недостатък на който и да е човек е тъпо и долно...[/offtopic]
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
1.Искахме юноши от старшата - е,Илиан пуска в стартовия състав 3-ма:Ц.Тонев,Ивелино Иванов
и Антонио Вутов.
2.Илиан залага на модерната в европейския футбол 4-2-3-1 и тук още повече печели уважението ми.При цялото ми уважение към Дрийм Тийм-а на Мъри,амаа не може да играем в 1 и съща схема от 2005/06
3.Все се надявах ръководството да се разбере със Сюлеймани Диамутен.При първия си мандат начело на Левски нашия бивш изпълнителен директор Георги Иванов,имаше такова текучество на кадри,че просто не ми се коментира.To толкова играчи минаха през първия отбор,толкова футболисти си развалиха формата,а този футболист си личи,че има хляб в него и му се играе,защото е ИГРАЧ.Футболист със 100 и кусур мача с Серие А и ние решаваме да го махаме,при негова алтернатива Иво (Главата,Фейсбука) Иванов и Данчо Милиев
Очаквам убедителна и нападателна игра в стил Левски на Гунди,Соколето и компания и победа с поне 3-4 гола за моя любим отбор.
САМО ЛЕВСКИ! ! !
2.Илиан залага на модерната в европейския футбол 4-2-3-1 и тук още повече печели уважението ми.При цялото ми уважение към Дрийм Тийм-а на Мъри,амаа не може да играем в 1 и съща схема от 2005/06
3.Все се надявах ръководството да се разбере със Сюлеймани Диамутен.При първия си мандат начело на Левски нашия бивш изпълнителен директор Георги Иванов,имаше такова текучество на кадри,че просто не ми се коментира.To толкова играчи минаха през първия отбор,толкова футболисти си развалиха формата,а този футболист си личи,че има хляб в него и му се играе,защото е ИГРАЧ.Футболист със 100 и кусур мача с Серие А и ние решаваме да го махаме,при негова алтернатива Иво (Главата,Фейсбука) Иванов и Данчо Милиев
Очаквам убедителна и нападателна игра в стил Левски на Гунди,Соколето и компания и победа с поне 3-4 гола за моя любим отбор.
САМО ЛЕВСКИ! ! !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- Santiago Munezz
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Santiago Munezz написа:И през новия сезон ли Гърбушко ше продължава да ни мъчинямам думи...
Това с "гърбушкото" не беше особено умно, още повече става въпрос за играч, който е дал много на "Левски".
[offtopic]Да не говорим, че да се присмиваш за някакъв физически недостатък на който и да е човек е тъпо и долно...[/offtopic]
Колкото е и дал още повече е и взел...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
PFC Litex написа:Гледайки резултатите от контролите на Металург, би трябвало да им направите най-малко равен
А гледайки резултатите от нашите контроли пак ли си на същото мнение?
[offtopic]
Извинявай, какво толкова ни е взел Йовов ?!? Голът му срещу Марсилия... какво ти взе с него ?! Незабравимите мачове с Удинезе и Шалке... началото на синята приказка ? И това е най-малкото, което е направил за ЛЕВСКИ!!! Само се замисли колко важни голове е вкарал! Да, има и своите кусури, но така да говориш срещу човек, дал толкова много....
[/offtopic]
Santiago Munezz написа:Captain Stottlemeyer написа:Santiago Munezz написа:И през новия сезон ли Гърбушко ше продължава да ни мъчинямам думи...
[offtopic]Да не говорим, че да се присмиваш за някакъв физически недостатък на който и да е човек е тъпо и долно...
Колкото е и дал още повече е и взел...
Извинявай, какво толкова ни е взел Йовов ?!? Голът му срещу Марсилия... какво ти взе с него ?! Незабравимите мачове с Удинезе и Шалке... началото на синята приказка ? И това е най-малкото, което е направил за ЛЕВСКИ!!! Само се замисли колко важни голове е вкарал! Да, има и своите кусури, но така да говориш срещу човек, дал толкова много....
-
konvoec
- Контакти:
На мен Йовов също ми взе доста от нервите... Най-слабият играч през миналия сезон, заедно с Милиев. Нищо против, ако сега е във форма и играе добре - да играе! Ако обаче пак ще се влачи по терена и ще има два точни паса от двайсет, нека си упражнява треньорството ..